SkitNöjd + SkitBekymrad = Typ Familjebacken i Fjällena :)))

191

Vi börjar med SkitNöjdsListan:
– Har vart ute i provlopp med vårt levande MjukisDjur Bright Corner. 2:a raka segern, denna gång avgjorde hon över upploppet. Tycker att hon visar fin uppfattning, och hon svarar bra på de små balanskorrigeringar som gjorts. Nu ska hon få gås igenom av veterinär igen, och sedan ut i ett snabbare provlopp. Siktar på start i slutet av Juni.

Bright Corner

– Har då Ä N T L I G E N!!!!!! Fått det andra fölet.

n

 

 

 

Kålmans Tap Girl har envist hållit inne på karamellen… beräknad fölning var 9 april, så nästan 6 veckor över tiden… Själva fölningen har gått bra, men oroar mig för att stumpen blöder lite, samt att märren håller på att tilta över och bli riktigt elak… Vi har inte ens fått på henne en grimma efter fölning. Uppskattar Drottningens sätt att vara mer & mer& mer… Nåväl KTG får vara ifred me den lille, vi får hoppas att hon har lugnat ner sig om några timmar, för lillen behöver lite omvårdnad…

Tänk att det är så där…livet menar jag… Man ska alltid ha Något att oroa sig för. Är det inte Hästar så är det Ungar, barn, katter, ekonomi, snöskottningen eller gräsklippningen. Det finns så mycket som kan gå galet.
Jag lever i den övertygelsen att vad som än händer, så kommer jag att klara det (utom då att förlora nått barn, undantag finns alltid…) & Det gäller att glädjas åt exakt det som känns bra bara just här och nu, så sammantaget så jag glädjer mig åt att ha en 3-åring, som har fattat vad det går ut på och gör som man vill på alla sätt och vis, sen glädjs jag åt att Den evinnerliga väntan/längtan äntligen då är över….
Det andra håller jag redan på att fundera ut lösningar på….huvudsaken är ju att Märren inte vänder sig mot fölet…allt annat går att lösa… (Ja, men det brukar ju vara så…& Jag har ju Berndt Staaf som ständig hjälp till problemlösning när det gäller ”De Små”) 😉 😀

SPELA V75 & V86 MED OSS!
250.000 i nettovinst för TIPSAREN 2020!
Inbjudan till andelslaget hittar du HÄR:
https://www.atg.se/cigarrmagasinet

Kommentera artikeln

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.