Spela på hästar- ett nöje sen gammalt

31

horses 430441 1920

(Texten är sponsrad)

 

Människan har sedan lång tid tillbaka haft som nöje att spela på hästar. I Sverige är travsporten en mycket populär sport som drar till sig alla typer av människor. Det finns flera olika typer av trav, och loppen kan hållas både inomhus och utomhus. Många svenskar tittar på trav på TV och det finns flera kända travhästar som tävlar i Sverige.

Den svenska travsporten

Vare sig man är en inbiten trav-spelare eller helt novis, så är travsporten något som följs av många svenskar både på TV och på travbanan. Det ger en extra dimension på de olika hästsporterna som redan har ett högt underhållningsvärde. En hel del spelbolag i Sverige har även ett brett utbud av travspel både på nätet och via spelombud. Det finns också många nya bettingsidor där du kan betta på hästar. Alla dessa spelbolag betalar svensk skatt och är reglerade av spelinspektionen.

Trav är en sport som uppskattas av hästintresserade såväl som gemene man och det finns många kända travhästar som tävlar i Sverige. Det finns flera olika travbanor i Sverige och de flesta större städer har en egen travbana. Travsporten är en av de mest populära sporterna i Sverige, och det finns många svenskar som tävlar i den. Svenska travsporten är känd för sin höga kvalitet, och det finns många bra hästar som tävlar på de svenska banorna.

Varje år hålls cirka 875 tävlingsarrangemang med miljoner av besökare, med över 30 banor och tävlingar från lunchtid till sen kväll. Travet är ett riktigt brett förankrat fenomen runt om i landet och tävlingar hålls nästan alla dagar om året. 

Spelbolag och bettingsidor för trav

Betting på elitloppet har varit möjligt sedan tävlingen startade och förmodligen en av anledningarna till att intresset är så stort som det faktiskt är idag. Elitloppet Betting lockar många tusen till Solvalla och gör loppet till en av de största tävlingarna i Europa.

Många nya bettingsidor har snabbt blivit mer etablerade och spelarnas favoriter. Som travspelare i Sverige finns det som sagt i dagsläget hel del alternativ för dig som vill spela på trav. Många spelbolag erbjuder dagligen spel på trav och alla dessa spelbolag är bra, men en del utmärker sig från andra. Vissa spelbolag har poolspel i fokus, medan andra endast erbjuder fasta travodds.

Spänningen kan även leda till mer kunskap

Den lockande faktorn med att spela kan hos vissa personer mest handla om att det är kul och spännande att se om man hade rätt. Det gynnar egot och man kan stoltsera lite. Till exempel om man bettar på vem som kommer att vinna Melodifestivalen, om det regnar på Midsommarafton eller vilket lag som vinner den kommande matchen.

Föregående artikelV86 Jackpot 15 miljoner på BJERKE
Nästa artikelV75-statistik: Sommarspecialisterna

KOMMENTERA ARTIKELN

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.