Stallbackskrocken: Kusken John Östman berättar

363

Stallbackskrocken: Kusken John Östman berättar

– Jag vill be om ursäkt för att det här ger svarta rubriken till travsporten. 
Kusken John Östman berättar för Travronden om bilolyckan förra veckan på Umåkers stallbacke där han är misstänkt för rattfylleri.

För drygt en vecka sedan upptäckte personal på travbanan Umåker en krockad bil på stallbacken tidigt på morgonen och polis och räddningstjänst larmades.
Föraren av bilen satt fast, klagade på smärtor i ryggen, och räddningstjänsten tvingades att klippa loss taket för att få ut personen ur bilen.
Föraren misstänkts för rattfylleri.
Nu berättar travkusken John Östman för Travronden att det var han som körde bilen.
– Jag vill be om ursäkt för att det här ger svarta rubriken till travsporten. Jag gjorde en väldigt dum grej och det ska inte travsporten stå till svars för, säger han till Travronden
– Fysiskt repar jag mig. Ena lungan punkterades och jag fick brott på revbenen, men det går framåt och jag har varit i stallet de senaste dagarna. Mentalt är det värre, man är inte nöjd med sig själv. Som tur är så har jag många kollegor och vänner som stöttar mig mycket.
John Östman berättar för Travronden att han hade sovit i stallet och att han på morgonen satte sig i foderbilen för att hämta cigaretter.
Om misstanken om rattfylleri säger John Östman:
– Det var från kvällen före och jag vet inte hur mycket jag hade i blodet exakt, men det kommer att bli en rättslig process med det på sikt och det är givetvis bara att ta sitt straff.

SPELA V75, V86 & V64 MED OSS!
Vår partner SPELGUIDEN AB har levererat tips till Spelbutiker i över 30 år
Alltid flera TRESTJÄRNIGA system som passar alla plånböcker!
https://www.atg.se/cigarrmagasinet

KOMMENTERA ARTIKELN

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.