Stefan Hultman: ”Hoppas det finns en plats för mig…”

125

Stefan Hultman, 53, har gjort succé som expert i ATG Live och tv.

Sedan tränarlegendarens intåg i rutan har han fått mycket beröm och hyllningar.

– Jag har svårt att ta beröm på något sätt, jag blir lite generad och är ganska hård mot mig själv, säger Stefan Hultman till Trav365.

Det går åt rätt håll för Stefan Hultman efter att han under 2015 blev hastigt sjuk och fick muskel- och nervsjukdomen myastenia gravis.

Vid några tillfällen den senaste tiden har han synts till i webbtv-kanalen ATG Live, tipsprogramet ”Vass eller Kass” och i juli gjorde han också debut i tv som expert.

Stefan Hultmans intåg i rutan har knappast undgått någon – och det har också varit ett mycket uppskattat intåg av tränarlegendaren.

Hyllningarna till Stefan Hultman har, främst via sociala medier, varit enorma.

”Viktigt i min rehabilitering”

– Jag är lite sådär, jag har svårt att ta beröm på något sätt, jag blir lite generad och är ganska hård mot mig själv. Men, jag är oerhört tacksam för den fina respons som jag har fått, säger Stefan Hultman till Trav365 och fortsätter:

– Dels tycker jag det är kul, sedan har det också varit viktigt för mig i min rehabilitering, det har varit viktigt för mig att ha något att göra och det har betytt oerhört mycket för mig. Det har gjort att jag blivit piggare fortare, än om jag bara hade suttit hemma.

Hur har du själv upplevt det?

– Det är jättekul, de uppdrag jag fått hittills så har jag fått stå och använda den kunskap och erfarenhet som jag har, det har gjort att jag inte har varit nervös och det har bara varit kul.

”Hoppas det finns en plats för mig”

Har du själv sett på sociala medier vilket beröm du fått?

– Jag har inte Facebook eller det där, jag kan inte twittra heller och jag är lite mossig, men jag har ju fått höra från folk. Jag är god vän med Lars-Ove Pettersson på Kanal 75 och han har berättat lite grann då jag har dålig koll själv, jag vet inte om det är för att jag varit sjuk och borta, men jag får beröm och folk verkar tycka det jag gör är bra och det tycker jag är väldigt, väldigt kul och jag hoppas det finns en plats för mig, att de vill fortsätta ha mig i tv.

Ja, hur går dialogen där, när får vi se dig i rutan igen?

– Det har varit lite stiltje nu i augusti, det är mycket semestrar nu och så, så det är ingenting som är bokat. Nästa grej som jag ska iväg på är under Sundsvall Open Trot-helgen på Bergsåker, på fredagen ska jag hålla något föredrag på casinot, Håkan ”Lillis” Olsson ska intervjua mig och det ska bli kul. Jag gillar att sitta och prata lite sådär, även om jag inte gillar uppmärksamheten så har jag inga problem att prata framför folk och det är kul och sitta och prata om lite historier och så där, är det något jag besitter så är det bra minne, säger Stefan Hultman.

Läs mer om trav hos Trav 365 på Aftonbladet

SPELA V75 & V86 MED OSS!
250.000 i nettovinst för TIPSAREN 2020!
Inbjudan till andelslaget hittar du HÄR:
https://www.atg.se/cigarrmagasinet