Sten Juuls tankar inför EXTRA V75 Jägersro 30 juli

208

sten_juul

Hallå där…
…Steen Juul som på tisdagen lastar fyra hästar till Jägersro. Två av dom startar på V75, vem är bästa chansen?

– Oj, det var svårt. Jag har ingen riktigt bra chans, men vi är med och både See You (V75-3) och Scirocco Sisa (V75-7) har form att vara med där framme.
See You är en fin häst och jag hoppas att han släpper till snart. Än så länge springer han med handbromsen i. Läget är bra och jag kommer att ladda vad som går från start och kör gärna i ledningen om vi kommer dit. Jag är lite sugen att låta honom gå barfota runt om, fram blir det utan skor i vilket fall som helst. Scirocco Sisa är en häst jag har förhoppningar på. Nu möter han väldigt bra motstånd och det är första gången han startar över tre varv. Det ska inte vara några problem och jag hade ju inte anmält om jag inte trodde han skulle duga.
Du har två hästar till, bägge i V4-4.
Please Perfect är snäppet bättre än Nesmile Hanover, men den sistnämnde har ett bättre läge. Jag hoppas att det blir fart på loppet och då stiger chanserna för bägge mina hästar. Hur långt det räcker är svårt att spekulera i. Hästarna har bra form i alla fall.
Vem vinner Hugo Åbergs?
– Jag tror att Sebastian K. vinner. Hästen ser lysande ut helt enkelt, avslutar Juul.