Stig H fyller 70 på Söndag! GRATTIS!

27

stighhar

Hallå där…
…Sveriges vinstrikaste tränare, Stig H Johansson, som fyller 70 på söndag och som dessutom har goda segerchanser på V75 både lördag och tisdag.

Hur firar du din 70-årsdag?
– Det blir hemma med familj och vänner.
Ett lugnt och stillsamt hemmakalas?
– Nej, det hoppas jag inte. Jag har öppet hus och tror att det kan bli en stor tillställning. Det är alltid trevligt med lite fest emellanåt.
Känner du dig som 70?
– En svår fråga. Jag har ju ingenting att jämföra med. Jag har ju aldrig varit 70 förut och vet inte hur andra 70-åringar känner sig. Men jag tycker att jag är i ganska god fysisk form och att min vardag flyter på bra. Jag har inte tvingats dra ner på arbetstakten.
Vad önskar sig Stig H Johansson i födelsedagspresent?
– Egentligen inget särskilt. Att många goda vänner sluter upp till festen. Det är vännerna som är viktiga. Inte presenter. Sedan vet jag ju att jag kommer att få gåvor, men vad jag får spelar mindre roll.
Lite trav måste vi klämma in också. Hur är det med Kash’s Cantab i V75-3/Gulddivisionen på lördag?
– Det är frågan. Han var inte alls bra på Visbytravet senast och vi vet inte riktigt varför. Han är lika bra i träning som han var innan och formen verkar det inte vara fel på. Vi provar igen här och ser hur han fungerar. Vill det sig inte får han ta en tävlingspaus. Han har haft tävlat på ganska många månader nu.
Om allt är som det ska. Är han att räkna med i loppet?
– Ja, men han är inte sämre än motståndarna. Förutom Quid Pro Quo kanske, men den hästen har dragit sämsta utgångsläget. Min häst kan vara med i främre träffen. Det blir exakt samma utrustning som han gått med hela året.
Travfest på Jägersro på tisdag och fina lopp. Din Indigious gör upp om 300 000 kronor i V75-7. Vad kan du berätta?
– Hästen har löpt på ganska ojämnt och blandat toppar med dalar. Vi är rätt så säkra på att det beror på något i halsen. Han har opererats i halsen tidigare och vi tror att han är ganska känslig vad gäller yttre omständigheter så som luft och väder. I så fall är det svårt att sia om hur det ska gå. Men om han är som han ska duger han absolut. Värst emot blir kanske Time Machine som står 20 meter bättre till det, men är min häst som bäst är han med och slåss om segern. Är banan bra så blir det nog barfota runt om.

SPELA V75 & V86 MED OSS!
250.000 i nettovinst för TIPSAREN 2020!
Inbjudan till andelslaget hittar du HÄR:
https://www.atg.se/cigarrmagasinet

Kommentera artikeln

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.