Storägaren: ”Håller på att stuva om…”

18

Storhästägaren Courant flyttar tre treåringar från USA för att tävla i Sverige nästa år.

Det rör sig om miljonärerna Dominion Beach och Desert Runner samt mindre meriterade Dice Man, det skriver travronden.se.

Anders Ström bakom Stall Courant har gjort ett par uppmärksammade hästflyttar i veckan och fortsätter med att ta tre av sina USA-födda treåringar till svensk mark för att tävla under nästa säsong.

– För stunden håller jag på att stuva om lite i Stall Courant. Med Cruzado dela Noche har vi haft en mycket bra säsong och ingen tränare hade kunnat göra det bättre med honom än vad ”Tarzan” har gjort, därför vill jag prova fler blivande fyraåringar hos honom, berättar Ström för travronden.se.

Talangen till ”Tarzan”

Det blir alltså Stefan ”Tarzan” Melander som får ta över Dominion Beach och Dice Man vilka tränats av Åke Svanstedt respektive Nancy Johansson och båda vunnit på 1.10-tider under säsongen.

Från Svanstedt kommer även Desert Runner som ägs ihop med Knutsson Trotting och vann sin senaste start i november. Hingsten som sprungit in cirka 1,5 miljoner kronor ska gå i träning hos Reijo Liljendahl.

Tidigare i veckan kom nyheten att V75-profilen Bravo Navarone flyttas till Lutfi Kolgjini för att tävla i Frankrike och att treåringstalangen Disco Volante också går till Stefan Melander.

Läs mer hos Trav 365 på Aftonbladet
Storägaren: ”Håller
på att stuva om…”

Föregående artikelKolgjini: ”Det ska bli superintressant”
Nästa artikelDopade med Viagra – stängs av under 16 år

KOMMENTERA ARTIKELN

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.