Succé för Trav365:s experter – i helgen | Trav 365 | Sportbladet

187

V75 i Kalmar och GS75-premiär i Östersund – då levererade Trav365:s experter.

Flera vinnare levererades i V75-tv och GS75-systemet som lottades ut till läsarna satt.

– Alltid kul att kunna hjälpa våra läsare att vinna pengar, säger Trav365:s expert Erik Pettersson.

”Fjärde mars är det på lördag när V75 avgörs i Kalmar, men kommer jag hitta någon bättre spik på V75 i år än vad Frankie Brodde är på lördag så kommer jag vara nöjd. Han bara vinner”.

Så sa Trav365:s expert Christoffer Wickman i Sportbladets V75-tv som spelas in och finns på Trav365 varje fredag inför V75-omgångarna.

Frankie Brodde vann som spelad till 18 procent, dessutom portionerades Västerboonthenews ut som V75-omgångens bästa drag och även Iago Zon nämndes under rubrikerna som omgångens bästa. Västerboonthenews vann som spelad till tio procent, och Iago Zon vann som spelad till 20 procent.

–  Jag hade väldigt bra känsla för Frankie Brodde, dels med tanke på intrycket gången innan som femma i V75-finalen på Solvalla, men även för att han nu skulle tävla barfota runt om samt att han hade ruskigt vass statistik just på Kalmar. Jag läste loppet som att han skulle få rygg på Hank von Håleryd under slutrundan och det såg ju ut att kunna bli så också, innan Christoffer Eriksson enligt mig tog ett väldigt vaket initiativ och körde fram Hank von Håleryd utvändigt ledaren. Nu fick Frankie Brodde dra tåget i tredjespår, men visade sig ju bara bäst ändå, säger Christoffer Wickman.

Under söndagen fortsatte sedan Trav365:s experter med att sätta GS75-systemet i spelformens premiär från Östersund, ett system som lottades ut till Sportbladets läsare. Systemet gav en vinst på drygt 2 100 kronor.

– Det började bra då vi hade spik på Cool Keeper, men sedan lyste tyvärr skrällarna med sin frånvaro, säger Erik Pettersson.

Läs mer hos Trav 365 på Aftonbladet
Succé för Trav365:s experter – i helgen | Trav 365 | Sportbladet

Föregående artikel”Slutar om han inte får livstid” | Trav 365 | Sportbladet
Nästa artikelNobbar Bollnäs – ’rädd’ för vädret | Trav 365 | Sportbladet

KOMMENTERA ARTIKELN

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.