Support Justice klar för Olympiatravet

30

support justice olympiatravet

Olympiatravet nästa för Support Justice.
Åby delar ut sitt första inbjudningskort till Norges nye stjärna.

Finalen av Olympiatravet avgörs lördagen 25 april.
Solvato vann loppet i fjol och är direktkvalificerad till finalen med 1,5 miljoner kronor till vinnaren. Nu bygger Åbytravet på med en norsk häst.
Support Justice slog igenom på allvar i Jubileumspokalen på Solvalla under fjolåret och vann också även EM-loppet för femåringar på Vincennes.
Geir Vegard Gundersens häst glänste i årsdebuten i Oslo förra onsdagen och bjuds nu in till loppet på Åby.
– Olympiatravet är ett mycket stort lopp och det är ett lopp vi har siktat mot under vintern. Support Justice känns kanonfin i träningen och jag var väldigt nöjd med honom i årsdebuten. Jag är mycket glad och stolt över att bli inbjuden och hoppas han kan vinna loppet, säger tränaren Geir Vegard Gundersen i ett pressmeddelande.

”Intresset kommer bli stort”

Åbytravets sportchef, Jon Walter Pedersen i samma pressutskick:
– Support Justice visade under fjolåret toppkvalitéer och han imponerade på mig vid segern i årsdebuten. Han har visat att han duger i alla sammanhang och är oöm för positioner och distans. Det känns riktigt intressant på förhand och intresset från Norge kommer bli stort
Fyra deltävlingar till Olympiatravet körs inför finalen: lördag 28 mars på Solvalla, söndag 5 april på Romme och lördag 11 april på Jägersro.
Vinnaren av Hertigen Prins Carl Philips Jubileumspokal på Färjestad Långfredagen 3 april och vinnaren av gulddivisionen Mantorp lördagen 18 april har möjlighet att starta.
Dessutom kommer wild cards att dela ut.

SPELA V75 & V86 MED OSS!
417.000 i vinst på V86 i onsdags!
Inbjudan till andelslaget hittar du HÄR:
https://www.atg.se/cigarrmagasinet

1 KOMMENTAR

Kommentera artikeln

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.