Timo Nurmos inför V86 och Superjackpot

264

image

Superlångt, superkort och superjackpot på V86.
När dessutom en superhäst är tillbaka i hetluften finns alla förutsättningar för en riktig superonsdag.
– Han är stark som en björn och har aldrig varit trött, säger Timo Nurmos om Mellby Viking, som kan vara en superspik i jakten på 15-miljonerspotten.

Förra veckan var det jackpot på V86. En ensam vinnare med åtta rätt kunde dra in över nio miljoner kronor. Men omgången blev svår och när dammet lagt sig fanns ingen kupong med alla rätt. Därmed gick hela åtterättspotten – 9,4 miljoner kronor – vidare till den här veckan och med veckans insatser inräknade kommer det att ligga minst 15 miljoner kronor i åttarättspotten.
– Jag vet inte vad jag skulle göra om jag fick 15 miljoner. Jag lirar ju aldrig på någonting så för mig är det lugn och ro, jag behöver aldrig drömma om de pengarna, säger Timo Nurmos och skrattar.

Behöver inte vara i toppform
Men det är många andra som drömmer om att dra in storkovan och även om inte Timo Nurmos har något som helst spelintresse spelar hans häst Mellby Viking (V86-2) en huvudroll när V86-miljonerna ska fördelas. Omgången innehåller två extremlopp, en supersprint över 1 140 meter samt kraftprovet Fyra Kilometer, och det är i långloppet som den sexårige hingsten ska göra sin första start på över fyra månader. Han radade upp segrarna i våras men efter Harper Hanovers lopp under elitloppshelgen på Solvalla, där han utklassade konkurrenterna på världsrekordet 1.12,5 över 3 160 meter, har han lyst med sin frånvaro i startlistorna.
– Först fick han en paus och sedan blev han precis som många andra hästar i stallet sjuk i somras. Nu har han tränat ganska länge och han tränar på precis som vanligt. Han har mest styrketränat och är inte toppad, men han är så bra att han inte behöver vara i toppform, han kommer att göra bra ifrån sig ändå, säger Timo Nurmos och tillägger:
– Att distansen är så lång tror jag inte kommer att vara något bekymmer för honom. Han är stark som en björn och har aldrig varit trött.

Ola Johansson, Kanal 75

SPELA V75 & V86 MED OSS!
SPELGUIDEN AB som har levererat grymma tips till Spelbutiker i över 30 år
samt innehavaren av VINSTREKORDET på V86 (22,6 miljoner):
https://www.atg.se/cigarrmagasinet
Föregående artikelLunch – Dubbeln Östersund 2014-10-14
Nästa artikelÅtta miljontips inför V86 och Superjackpot

KOMMENTERA ARTIKELN

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.