Tips avd 1-3 + Intervju med Hanna Lähdekorpi inför V75 Färjestad

162

inför v75® obesegrad hos lähdekorpi – jagar tredje raka

Tips i samarbete med SPELGUIDEN AB

V75-1: 3 EVERGLO LEMON har svarat för stabila insatser efter sitt uppehåll och växer som favorit i inledningen. Går från de flesta positio- ner men kan få svårt att nå ledningen från draget 2 FABROR MEL- KER som åker med blixtsnabbt då procenten är tilltalande!

RANKING: A: 3-2 B: 1-9-10-5-6 C: 11-7-4-12-8

 

V75-2: 6 GULI FRODO har sett riktigt rapp ut under vintern och ut- vecklats stadigt. Här sitter Natalie väldigt bra på det från start och lär kunna dra upp spurten i tid. Är loppets mest intressanta häst!

RANKING: A: 6-13 B: 3-5-12-2-7-9-10-11-8 C: 1-4

 

V75-3: Här ser det väldigt upplagt ut för 6 DEAR FRIEND som brakar till spets och sedan håller undan. Höll undan på lätta ben senast med liknande förutsättningar och även om det är halvvarvet längre så ser vi inte vem som ska kunna utmana till slut. Omgångens bästa spik!

RANKING: A: 6 B: 5-3-1-9-4 C: 2-8-7

Fullständigt tips hos http://tipsaren.com

 

INTERVJU MED HANNA LÄHDEKORPI

Kanal 75/Alltomtrav

Demir K.M.E. såldes i höstas på auktion för 130 000 kronor och bytte tränare.
I sin nya regi hos Hanna Lähdekorpi har det blivit två segrar på lika många starter – och redan 150 000 kronor i insprungna pengar.
Nu är hästen favorit i V75® på Färjestad.
– Det känns som att han står bra inne i loppet, säger Hanna.


Demir K.M.E. såldes på auktion och den 6 september registrerades KM Hästfarm i Holm som ny ägare. Samma dag tog Hanna Lädhdekorpi över som tränare och det har blivit succé så här långt. Två starter har resulterat i lika många vinster och hästen har redan sprungit in mer än vad han kostade.
– Det har blivit bra utdelning, konstaterar Hanna Lähdekorpi.
– Förväntningarna var väl kanske inte jättehöga, men han hade ju inte tjänat så mycket pengar och var ju i alla fall i en ganska låg klass.
Vad säger du om hästens insatser hittills?
– Han har gjort det bra. I första loppet över lång distans så spurtade han bra till slut. Senast fick han ett lite tyngre lopp på en tung bana och gjorde det bra.

Är optimist
I lördagens V75® på Färjestad så är Demir K.M.E favorit i den fjärde avdelningen. Utgångsläget är perfekt med spår tre i voltstart, och den här gången sitter Stefan Persson upp i sulkyn istället för Hanna Lähdekorpi.
– Volt känns inte som att det oroar något. Han har gått bra i volt båda gångerna.
– Jag är inte så jättebra påläst själv, men det känns som att han står bra inne i loppet, trots att han har tjänat snabba pengar på slutet. Det kanske kan vara en häst som blir lite bättre och bättre med åren. Han har en sån stam, menar Hanna.
Är du optimist inför den här starten?
– Ja, det får man säga.

Michael Carlsson, Kanal 75

Föregående artikelInför V75: Mogen för första segern på V75
Nästa artikelTar sig Calgary Games till Prix d’Amerique?

KOMMENTERA ARTIKELN

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.