Tips + Unik statistik inför V75-finalerna!

277

v75 system

V75 avd 1-3 i samarbete med SPELGUIDEN AB

V75-1: 8 DEA SPRINT BAR får tipsvinken även från värdelösa åttan men Gocciadoros hästar tål galna lopp i spåren och insatserna på fransk mark har varit femstjärniga. 21 % i skrivande stund lockar oss. RANKING: A: 8 B: 4-9-3-5 C: 2-7-1-6

V75-2: 5 BICC´S TOBEE var omutlig under slutvarvet vid segern i Mantorp och Maria hänger på en amerikavagn till denna start. Mats E Djuse sitter bakom en bra chans från tätpositionen när värsta motbu- den dragit värdelösa lägen och riskerar att hamna i maskin. A-häst!
RANKING: A: 5 B: 8-6-4 C: 2-7-3-1-9-10-11-12

V75-3: 10 HIGH ON PEPPER fortsätter att mangla ned allt motstånd och Jorma agerar likt Pansargeneral Patton i vagnen. Given etta men snabbare underlag och svårt läge gör att vi synar då flera motståndare växlar upp. 5 CLICK BAIT har lopp i kroppen och Pelle leder länge…
RANKING: A: 10-5-11-6-4 C: 7-3-8-1-2-9-12

Tipset ovan från SPELGUIDEN / TIPSAREN.COM
SPELGUIDEN AB har levererat tips och väggtidningar till ombud och privatpersoner i över 30 år!

Prova TIPSAREN FYRA VECKOR HELT GRATIS!

För privatpersoner: https://tipsaren.com/

För butiker/spelombud: https://tipsaren.com/butiker

 

Dagens GlimmaDubbel 22/3

I första DD vill jag ha med tre hästar där jag som första häst väljer Mellby Jail som går barfota för andra gången och senast blev det seger. Även jänkarvagn och Djuse upp. Vidare vill jag ha med Pwojtech Vrijthout som är relativt snabb ut men tar sannolikt inte spets. Får en bra resa av Car-Johan och blir spännande här. Slutligen vill jag ha med Global Dependable som kommer gå barfota för första gången. Blir spännande från innern då han ska kunna ta spetsa. Se upp!
I andra DD väljer jag att spika Esposito som är snabb ut men kan vinna detta från nästan vilken position som helst. Med Magnus borgar det för en bra resa oavsett scenario därav spiken.

DD1: 6 Mellby Jail, 3 Pwjojtech Vrijthout, 1 Global Dependable
DD2: 5 Esposito

Häng med mig på helgens spel!
V75 Solvalla:
https://www.atg.se/torsvikstobak/spel/221973_V75_2024-03-23_5_5
GS75 Boden:
https://www.atg.se/torsvikstobak/spel/221988_GS75_2024-03-24_11_4

 

UNIK STATISTIK INFÖR V75-FINALERNA!

Kanal75 / Alltomtrav

Vilka hästar gynnas mest att springa barfota? Vilka trivs bäst i spets och vilka har utmärkt sig tidsmässigt i försöken? Här följer statistik till lördagens STL-finaler som stöd i jakten på sju rätt på V75®.

Statistiken är hämtad mestadels ur Travfakta medan tiderna är tagna via ATG Xlabs, som redovisar data från positioneringssystemet.
Omräknad kilometertid innebär sluttiden dividerat med antalet sprungna meter.

V75-1
1 Penthouse har aldrig frontat i 18 starter från framspår bakom startbilen, inkluderat fyra starter från innerspår där hon fått rygg ledaren en gång, fjärde inner två gånger samt gått ut i tredje ytter vid ett tillfälle.
2 Heroine Darling har bara tävlat med kombinationen barfota runt om/jänkarvagn vid två tillfällen och då varit tvåa och trea på V75.
3 Secret Volo gör första starten på svensk mark. Tränaren Marcus Schön har resultaten 5 st: 0-0-0 med hästar som återkommer efter mer än en månads vila.
4 Felicia Zet har resultaten 9 st: 5-1-2 barfota runt om i Sverige. Hon har tagit sig till spets i tre av fem starter från spår 1-5 bakom bilen inkluderat sin enda start från spår 4 då hon kördes till front efter 600 meter via tredjespår runt första sväng. Hon har resultaten 6 st: 3-2-1 från ledningen.
5 Aurelia Express har spetsat i en av fyra starter från spår 5 bakom bilen. Hästen har gått i spets barfota runt om vid fyra tillfällen och vunnit de tre senaste, den fjärde var vid andraplatsen i Oaks 2022.
6 Kitty Hawk har resultaten 6 st: 4-0-1 med skor runt om. Hästen var trea i årsdebuten i fjol och är ensam fyraåring i fältet.
7 Olga Utca har resultaten 6 st: 2-0-0 över kort distans och 8 st: 1-1-4 barfota fram.
8 Dea Sprint Bar gör debut på svensk mark. Hästen har tävlat barfota runt om i fem av sina sex senaste starter och har resultaten 8 st: 1-2-2 med den balansen genom karriären. Alessandro Gocciadoro har 25 i segerprocent och ROI 104 med hästar som tävlar med amerikansk vagn samt barfota runt om på våren.
9 Betting Pacer har aldrig tävlat barfota runt om i Björn Goops regi och har resultaten 13 st: 3-2-1 med den balansen sedan tidigare.

V75-2
1 Staro Royal Mark hade innerspår på Sundbyholmstravet för fyra starter sedan och öppnade bra till ledarryggen.
2 Lightzon tävlade med jänkarvagn för första gången näst senast.
3 Woodbank har vunnit fyra av fem starter från ledningen, vid förlusten galopperade han 450 kvar. Han har emellertid bara spetsat av egen kraft i en av tolv starter med spår 1-5 bakom bilen.
4 Vancouver High tävlade barfota runt om för första gången senast.
5 Bicc’s Tobee har bara tävlat i jänkarvagn en gång, då han satt fastlåst som fyra för tre starter sedan. Hästen har frontat i alla sina tre starter från framspår bakom bilen och är obesegrad i tre starter i ledningen.
6 The Flying Eagle har resultaten 8 st: 3-1-1 på våren. Hästen har tävlat barfota bak vid två tillfällen vilket resulterat i en startgalopp samt ett fjärdepris i tidigare regi. Hästen har aldrig tävlat i jänkarvagn. Han har spetsat i sju av nio starter från framspår bakom bilen, inkluderat båda gångerna från spår 6. Han har resultaten 8 st: 5-0-0 från spets. Hästen travade 1.13,9/2 177 meter i omräknad kilometertid vid försöksvinsten på Bergsåker näst senast, vilket var åtta tiondelar snabbare än någon annan häst i loppet.
7 Sabani har resultaten 4 st: 0-0-1 barfota bak.
10 My Great Pretender har resultaten 3 st: 1-0-1 i jänkarvagn, vinsten togs från ledningen.
11 Hoohoo Haahaa tävlade i jänkarvagn för första gången senast.
12 Forbidden to Rest är anmäld barfota runt om och med jänkarvagn, båda för första gången.

V75-3
1 Heart of Steel bytte från norskt till helstängt huvudlag senast, men kunde ändå inte nå ledningen från aktuellt läge. Totalt har han haft innerspår vid sex tillfällen och frontade i de två första, men har blivit överflyglad i de fyra senaste. Hästen har aldrig vunnit bakifrån i Sverige där han har åtta segrar från spets och tre från utvändigt om ledaren.
2 Chapuy tävlade i jänkarvagn för första gången senast och det var för övrigt första gången Åke Lindblom startade en häst i jänkarvagn överhuvudtaget. Om hästen tävlar i jänkarvagn på lördag blir det blott andra gången som Åke Lindblom kör lopp i en sådan, enda gången hittills var som fyra med amatörtränade Macho Look på Örebrotravet 2018. Hästen har tagit 19 av karriärens 21 segrar från ledningen. Han har haft spår 2 bakom bilen vid tio tillfällen och spetsat i åtta av dessa. Han var tvåa från spets bakom Aetos Kronos i det här loppet i fjol. Han öppnade 1.02,6/100 meter från samma läge på Örebro näst senast, vilket var de snabbaste 100 meterna någon häst travade under tävlingsdagen.
3 Sweetman har tagit karriärens samtliga 17 segrar från ledningen. Han har tagit sig till ledningen fyra av åtta starter från spår 3, men bara vid ett tillfälle har han suttit främst innan första sväng. Hästen är obesegrad i två starter barfota fram.
4 Phoenix Photo spetsade från aktuellt utgångsläge vid vinsten i guldfinalen på annandagen och har även frontat via 1.07 första 500 på Halmstad från spår 4 sommaren 2022. Han har resultaten 12 st: 8-0-1 i ledningen och 15 st: 3-5-1 barfota runt om.
5 Click Bait har spetsat i fyra av åtta starter från spår 5 bakom bilen och har vunnit två av fyra gånger i sin andra start efter vinteruppehåll. I fjol spetsvann han över medeldistans på Solvalla före Eddy West efter att ha fått varva på 1.16,9.
6 Edibear har bara tävlat barfota runt om vid fyra tillfällen vilket gett en seger, i derbykvalet 2022. Det här blir första gången han tävlar med kombinationen barfota runt om och jänkarvagn.
9 Rome Pays Off har tagit sina samtliga tre segrar på svensk mark från ledningen.
10 High On Pepper kördes till spets efter 550 meter från spår 11 och segrade i bronsfinalen den här tävlingsdagen i fjol. Han har resultaten 9 st: 3-0-1 på våren, att jämföra med 7 st: 7-0-0 på vintern.
11 Axel Ruda har resultaten 11 st: 0-2-0 när det som nu gått med än 30 dagar mellan starterna. Han spurtade sylvasst som tvåa bakom Gooner i första barfotastarten i fjol och har resultaten 23 st: 3-5-1 barfota runt om.

V75-4
1 Chocolicious har inte haft innerspår bakom bilen på tusenmetersbana. Hon har haft framspår vid fyra tillfällen och spetsat i två, från spår 3 respektive 4. Hon är obesegrad i två försök från ledningen.
2 I Love Faux Depart är anmäld med jänkarvagn för första gången. Hon har spetsat i sex av sju starter från spår 1-3 och har resultaten 8 st: 4-2-1 i ledningen. Hästen öppnade 1.04,2/200 meter till spets från innerspår senast, den delat näst snabbaste öppningen på hela tävlingsdagen och lika snabbt som Chapuy i gulddivisionen.
3 M.T.Tomorrows Hope ska tävla barfota runt om för första gången. Hästen har tagit karriärens båda segrar från ledningen.
4 Olivia C.H. har en seger och två startgalopper barfota fram och har resultaten 5 st: 4-0-1 från ledningen.
5 Xia Lloyd har gått i spets med jänkarvagn vid två tillfällen och vunnit båda. Hon tävlade barfota bak för första gången senast och ska således gå med kombinationen barfota/jänkarvagn för första gången.
6 Lady Silver har inte tävlat barfota runt om sedan 2021 då hon noterade en stark upphämtning efter galopp samt ett tredjepris på två starter.
7 Mill Cava har resultaten 13 st: 4-3-1 på våren, att jämföra med 41 st: 2-3-3 övriga årstider.
8 Vilja T.Y.C. har resultaten 7 st: 0-1-0 barfota runt om.
9 Zelma Laday har resultaten 20 st: 1-0-3 barfota runt om, segern kom i första barfotastarten i fjol som favorit i ett 15 000-kronorslopp på Årjäng.
10 Ziva har tävlat med jänkarvagn vid sex tillfällen. I de fyra första var hon oplacerad i stenhårda gäng, som lägst spelad till 53 gånger pengarna. Senast hon provade var på Mantorp 23 december då hon avslutade 1.06,9 sista 200 som femma, vilket var den näst snabbaste avslutningen under hela tävlingsdagen.
12 LaFerrari Dimanche ska tävla med jänkarvagn för första gången i aktuell regi och har resultaten 4 st: 1-0-1 med den sedan tidigare. Hästen vann den här tävlingsdagen för två år sedan.
14 Crazy Life har resultaten 10 st: 0-1-0 barfota runt om, men har sällan haft passande uppgifter då hon tävlat på den balansen vilket speglas av att hästen varit spelad till över 40 gånger pengarna i åtta av dessa starter och aldrig under 15 gånger pengarna.
15 J.J.Another Win körs av Magnus A Djuse för första gången.

V75-5
1 Combat Fighter har haft innerspår bakom bilen vid fyra tillfällen och spetsat i tre av dessa, bland annat på Solvalla under elitloppshelgen 2022 då han släppte ut ur första sväng. Hästen har resultaten 10 st: 5-1-2 från ledningen och 12 st: 3-2-0 barfota runt om. Enda gången han gått i spets med den balansen blev det seger.
2 Danao Degli Dei tog spets från spår 2 för tre starter sedan, men kunde inte svara Combat Fighter (spår 7) från samma läge när hästarna möttes mot Åby 9 december. Hästen har resultaten 5 st: 2-1-0 barfota fram i Sverige och 3 st: 2-0-0 barfota fram i Italien. Han vunnit 12 av 19 starter över sprinterdistans och 3 av 7 över medeldistans i karriären. Hästen är obesegrad i fyra starter hos Adrian Kolgjini.
3 Parveny sprang 1.11,7/2 188 meter i omräknad kilometertid senast vilket var snabbast i loppet.
4 Run N’Cola har vunnit tre av fyra från ledningen.
5 Global Classified har aldrig missat ledningen i fem starter från spår 4-5 bakom bilen och öppnade 1.04,0 första 200 näst senast, vilket var den snabbaste öppningen på hela tävlingsdagen. Han har resultaten 11 st: 3-5-1 från spets, 4 st: 1-0-1 barfota bak och var trea enda gången han sprungit barfota bak i spets. Han har resultaten 6 st: 1-0-3 på våren, att jämföra med 15 st: 7-7-1 på vintern.
6 Hipster Am har vunnit 8 av 15 på kort distans och 2 av 22 över medeldistans i Sverige. Han har vunnit 10 av 29 barfota runt om och är segerlös på annan balans.
8 Xanthis Hilton har resultaten 5 st: 2-0-0 barfota fram.
9 Randemar R.D. har resultaten 27 st: 2-4-1 med amerikansk sulky. Han har tävlat med sådan vid två tillfällen i aktuell regi och blivit fastlåst med krafter kvar i båda.
10 Cab Frontline har resultaten 23 st: 0-7-6 barfota runt om och spurtade vasst som tvåa från femte ytter i ett 25 000-kronorslopp i första barfotastarten i fjol.
11 Winner Brodde har resultaten 8 st: 5-1-0 på våren, vilket ger högst segerprocent i fältet för årstiden.

V75-6
1 Global Dependable ska tävla barfota runt om för första gången. Hästen har aldrig haft innerspår bakom bilen, men frontat i alla sina tre starter från spår 2-3 och har resultaten 5 st: 2-2-0 från ledningen.
2 Drill har resultaten 4 st: 1-3-0 barfota runt om.
3 Pwojtech Vrijthout har haft framspår bakom bil i Sverige vid tre tillfällen och inte lyckats fronta initialt, men körts till spets i två av dessa, som tidigast efter 500 meter. Hästen är anmäld med jänkarvagn för första gången.
4 Luca di Quattro har resultaten 14 st: 2-3-1 barfota bak och vann i första barfotastarten i fjol. Hästen är obesegrad i fem starter i ledningen och segerlös från övriga positioner. Hästen har aldrig frontat av egen kraft bakom bilen, men körts dit vid fyra tillfällen, som tidigast efter 550 meter. Hästen har tävlat med jänkarvagn vid tre tillfällen vilket resulterat i ett andrapris och två galopper i sista sväng.
6 Mellby Jail tävlade barfota runt om för första gången vid vinsten senast. Han travade 1.07,0 sista 200 då, den tredje snabbaste avslutningen under dagen och den klart snabbaste av spetshästarna.
7 Cassius Clay D.E. tävlade barfota bak för första gången vid vinsten senast.
9 Judge Dredd Sisu ska tävla barfota runt om för första gången.
10 Utah Southwind tävlade barfota runt om för första gången vid vinsten senast.
11 No Talking You sprang 1.10,6/1 677 meter I omräknad kilometertid senast, vilket var snabbast i loppet och sju tiondelar fortare än vinnande Mellby Jail.

V75-7
1 Moses Boko har haft innerspår bakom bilen på tusenmetersbana vid två tillfällen utan att vara nära att spetsa. Det här blir första gången hästen har framspår barfota runt om. Hästen avslutade 1.07,2 sista 200 senast vilket var snabbast i loppet och fjärde snabbast under tävlingsdagen. Han sprang också snabbast i fältet i omräknad kilometertid, 1.11,2/2 182 meter åtta tiondelar bättre än vinnande Esposito.
2 Black Fire ska tävla med kombinationen barfota runt om och jänkarvagn för första gången.
3 It’s Peppertime har resultaten 3 st: 0-1-1 barfota runt om. Senast hästen testade balansen var finalen av Breeders Crown då han spurtade in som sexa bakom A Fair Day från sjätte ytter. Hästen har aldrig gått i ledningen.
4 Judge D. har en femteplats från dödens samt en startgalopp på två starter barfota runt om. Hästen ska även tävla med jänkarvagn för andra gången, i den första blev det galopp 400 kvar. Han har resultaten 8 st: 6-0-1 från ledningen
5 Esposito har inte lyckats ta sig till spets i fyra starter från spår 5 bakom bilen, men körts till front efter 500 meter i två av dessa.
6 Mission Beach har bara tävlat barfota runt om en gång på karriärens 109 starter, på Solvalla i maj 2022 då hon drog hårt i ledningen och höll till tredjepriset på 1.11,3/1 640 meter autostart som favoritspelad.
7 Winterburn tävlade barfota fram för första gången senast.
9 Jalapeno K. har resultaten 7 st: 0-1-2 barfota runt om och startgalopperade från springspår i sin första barfotastart i fjol. Hästen har tagit sex av karriärens segrar från spets där han är obesegrad och den sjunde från utvändigt ledaren.
11 The Oak L.A. har resultaten 16 st: 5-1-0 barfota runt om i Sverige och vann i första barfotastarten i fjol.
12 Nail’em har resultaten 8 st: 2-1-1 barfota runt om och vann från femte ytter i första barfotastarten i fjol.

Föregående artikelInför V75: Dante imponerad av Danao Degli Dei
Nästa artikelInför V75: Redén vill spräcka segernollan men varnar – ”Det är en brasklapp”

KOMMENTERA ARTIKELN

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.