Tog hela potten på Top 7: ”Sjukt”

124

Kim Huselius, 21, tog hem hela potten på travspelet Top 7 under söndagen.

Vinsten: 920 000 kronor.

Efteråt lade han upp bilden på den vinnande kupongen på Twitter.

– Det var riktigt små marginaler, jag trodde att jag torskade först, säger han till Trav365.

På ATG:s relativt nya spel, Top 7, gäller det att få in de sju första hästarna i mål i Top 7-loppet, som alltid går som V75-5.

Under söndagens omgång på Kalmartravet fick Top 7-loppet se en outsider-vinnare i 11 Sobel Conway – och där bakom placerade sig nästan enbart skrällar, vilket gjorde att bara en spelare i landet prickade in alla sju rätt.

”Lirat det två gånger…”

Vem: Kim Huselius, 21, från Stockholm.

Vinsten: 920 919 kronor.

– Det är rätt sjukt, säger han när Trav365 når honom på måndagmorgonen.

Han fortsätter:

– Jag har bara lirat det två gånger, ha ha. I stället för att spela vinnare på 11 Sobel Conway, som jag trodde mycket på, så spelade jag Top 7, jag tyckte det var en kul grej. Där bakom tog jag ut de hästarna med bäst chans. Men det är så konstigt att den ens sitter.

”Pratade i telefon med farsan”

Över mållinjen var det otroligt tajt, speciellt mellan 5 Mulligan, som för Kim var tvungen att bli sexa och 2 Pastore Bob som var ”spikad” som sjua.

– Det var riktigt små marginaler, jag trodde att jag torskade först. Det var så jäkla konstigt, jag trodde det blev sex rätt och tänkte att det också kunde gre rätt bra. Men sen gick det ju upp att jag vann, då tänkte jag ”vad fan”. Sjukt kul!

Hur tog du emot vinsten?

– Jag satt och pratade i telefon med farsan, den sitter, sa jag. 920 000 kronor, det var bara att jubla. Det är största vinsten med marginal för mig.

Ensam med alla rätt, hur känns det?

– Det är sjukt. Ensam är man inte så ofta.

Vad ska du göra för pengarna?

– Jag vet faktiskt inte. Jag ska försöka vara lite ledig i alla fall, åka iväg och göra någonting. Jag får köpa något roligt, men samtidigt går det fort att bränna stålar, ha ha. Kanske köpa en lägenhet? Det finns alltid någonting att göra!

Hur firade du?

– Jag åkte till Pane Vino, min favoritrestaurang, med en polare. Det blev inte så livat, men det var skönt att få fira lite.

Läs mer om trav hos Trav 365 på Aftonbladet

SPELA V75 & V86 MED OSS!
250.000 i nettovinst för TIPSAREN 2020!
Inbjudan till andelslaget hittar du HÄR:
https://www.atg.se/cigarrmagasinet

1 KOMMENTAR

Comments are closed.