Toppkuskar i bilolycka

85

Toppkuskar i bilolycka

Två av Sveriges mest framgångsrika kuskar var inblandade i en bilolycka på torsdagen.
Både Rikard N Skoglund och Magnus A Djuse fick stryka sig till torsdagskvällens tävlingar på Örebrotravet, men klarade sig utan att behöva söka sjukvård.
– Vi blev undersökta av ambulanspersonalen och de sa att vi inte behövde åka till sjukhus utan kunde åka hem, säger Rikard N Skoglund till sulkysport.se.

Skoglund och Djuse färdades i samma bil när de blev påkörda i en korsning i samhället Norberg i Västmanland.
Enligt sulkysport.se klarade sig de båda unga kusktalangerna utan svårare skador.
– Det kom en bil från sidan, i klart högre fart än vad som var tillåtet, och skulle som det verkade ”bara över” i korsningen. Han körde om en bil som stannat för att släppa fram oss, och där kom vi. De blev en ordentlig smäll rakt in i sidan på oss. Bilen, det var Magnus bil, är bara skrot. Bilen snurrade flera varv. Krocken tog i bakre delen av vår bil och jag kan tacka min lyckliga stjärna för att jag, som var den som åkte i baksätet, inte satt på den andra sidan. Då hade jag inte kunnat svara i telefonen nu, den saken är klar, säger Rikard N Skoglund till sulkysport.se och fortsätter:
– Smällen och snurrarna kändes såklart och jag tror jag kommer att vakna rätt muskelöm i morgon, nu har jag ont i ryggen. Vi blev undersökta av ambulanspersonalen och de sa att vi inte behövde åka till sjukhus utan kunde åka hem.
Rikard N Skoglund, 29, och Magnus A Djuse, 19, har båda på bara ett par år etablerat sig som två av landets mest framgångsrika och framförallt lovande kuskar. Skoglund toppar förnärvarande den allsvenska kuskligan med 79 segrar medan Djuse ligger femma på samma lista med 44 segrar.

SPELA V75 & V86 MED OSS!
SPELGUIDEN AB som har levererat grymma tips till Spelbutiker i över 30 år
samt innehavaren av VINSTREKORDET på V86 (22,6 miljoner):
https://www.atg.se/cigarrmagasinet
Föregående artikelBöter för Gocciadoro – sprutor och kvicksilver i hästtransporten
Nästa artikelBöter för Ising efter felbehandling

KOMMENTERA ARTIKELN

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.