Toppkusken blir proffstränare – Kevin Oscarsson redo ta steget

764

toppkusken blir proffstränare kevin oscarsson redo ta steget

Toppkusken Kevin Oscarsson – med snudd på tio miljoner kronor i inkörda pengar i år – väljer att ta ut sin proffslicens i början av nästa år.
– Det här är något som man funderat över nästan hela livet och nu känns det rätt att ta steget, säger 26-åringen.

Kevin Oscarsson som varit anställd hos pappa Jim Oscarsson, med verksamhet i Blädingeås de senaste åren, avser att stå på egna ben i början av nästkommande år. Grabben har blivit stor.
– Jag kommer att bedriva min verksamhet på samma ställe, Blädingeås. Här har man snudd på allt man kan önska sig i träningsväg. Vi har rundbana, rakbana, backe och slinga i bästa skick så misslyckas jag som egen där så kan jag inte skylla på det. Jag kommer att starta upp med sju-åtta hästar i lagom mix av ungt och gammalt och allt känns bra. Sedan hoppas jag så klart att rörelsen ska kunna växa i lagom takt. Jag har mina egna funderingar om att träna häst och nu får jag chansen. Det här är något som man funderat över nästan hela livet och nu känns det rätt att ta steget.

Erfarenhet från USA
– Pappa fortsätter att driva sin rörelse med sina stabila kunder som bas och det är tryggt att ha honom i närheten. Jag har erfarenhet med bland annat några år i USA, några år hos Stefan Persson, några år hos Johan Untersteiner samt nu på slutet fem-sex år hos pappa. Man har väl snappat upp ett och annat under resans gång. Saker som jag nu kan utveckla efter eget huvud. Man har en röd tråd i sitt tänkande och något jag verkligen förordar är backträning på äldre hästar samt intervallträning. Det här blir spännande och jag hoppas ni kommer att ha anledning att ringa även i fortsättningen.

SPELA V75 & V86 MED OSS!
SPELGUIDEN AB som har levererat grymma tips till Spelbutiker i över 30 år
samt innehavaren av VINSTREKORDET på V86 (22,6 miljoner):
https://www.atg.se/cigarrmagasinet
Föregående artikelV86 Tips och andelsspel onsdag 15 december 2021
Nästa artikelV75 Tips + Nästagångare + Andelsspel till ROMME 18 dec 2021

KOMMENTERA ARTIKELN

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.