Travtipsen direkt i mobilen!

55

jackpotreglerna_pa_v75

I februari lanserades appen click2-win på app-store. Undertecknad och många andra har njutit av att via push-notis ta emot speltips på ishockey, basket och fotboll direkt i mobilen.

Appen finns på appstore HÄR och på Googleplay HÄR och är gratis att ladda ner.

I samarbete med Alltomtrav så har vi en kod som gör att ni kommer med direkt i travgruppen och får tipsen gratis första veckorna.

Ange koden ”trav” när du registrerar dig på appen

Det är ett otroligt kunnigt gäng som ligger bakom appen, många har levt på spel i flera år och väljer nu att sälja sin kunskap via mobilen. I början är många tips gratis. Därefter är tanken att man som kund antingen köper enskilda tips eller köper ett abonnemang där tipsen ingår under en bestämd period.

Det ska sägas att det inte är några journalister som ligger bakom detta, förvänta dig ärliga analyser, och ett kanske inte så politiskt korrekt språk i alla lägen.

”Vi hade en hockeymatch för någon vecka sedan när det ena laget hade firat sin redan klara uppflyttning med två raka nätter på krogen. Det upplyste vi givetvis våra kunder om som kunde kassera in en finfin vinst på det spelet” säger marknadschefen David Larsson.

Nu har appen alltså börjat med travtips.

”Sportspelen har gått så otroligt bra, och många av kunderna har efterfrågat travtips. Vi har helt enkelt lyssnat på kunderna. Det tog lite tid att hitta den expertis som vi förväntar oss av våra rekare, men nu känner vi att vi har fått ihop ett riktigt bra team”.

Teamet består av en hel del gamla travprofiler men alla i appen lämnar rekarna under alias. Det beror på att många i teamet har andra uppdrag som inte tillåter dem att jobba med speltips. Det är rekarna själva som har valt det.

”Slutligen handlar allt om money-managment, vi vet att i det långa loppet levererar vi grymt bra resultat. Sen kan alla ha svackor men hittills har det rullat på fantastiskt bra. Märker vi att någon rekare är iskall eller har det jobbigt hemma, så får han helt enkelt sitta på bänken någon vecka.”

Det viktigaste är kundernas resultat, allt annat är sekundärt på click2-win.

Appen finns på appstore HÄR och på Googleplay HÄR och är gratis att ladda ner.

I samarbete med Alltomtrav så har vi en kod som gör att ni kommer med direkt i travgruppen och får tipsen gratis första veckorna.

Ange koden ”trav” när du registrerar dig på appen

Stefan

SPELA V75 & V86 MED OSS!
250.000 i nettovinst för TIPSAREN 2020!
Inbjudan till andelslaget hittar du HÄR:
https://www.atg.se/cigarrmagasinet

Kommentera artikeln

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.