Två favoriter i repris?

465

TILLISTUSING

 

Vilka roliga lopp vi har att se fram emot idag. Och  i  dubbelavdelningarna har två hästar som jag rekommenderat spel på nyligen, och som även vunnit, lottats till spår 1 vilket måste räknas som kanonlägen. Det vore tjänstefel av mig att inte ta med dom idag igen. Jag tror ändå att Sanity är lite för tuff i första avdelningen. Jag chansar bort Raja Mirchi.

DD1- Här tar jag med 1 Lord Capar som ju var underbar förra gången. Kan få ett kanonlopp i rygg. Luckan kommer ju alltid på Åby. 4 Sanity leder nog detta länge och kanske är för bra oavsett. Chansar även med 10 Harry Haythrow som brukar gilla att vara bortglömd. Är han tillbaka i form så kan han ju alltid vinna.

DD2- Här tar jag givetvis med 1 Leonas Kaiser som gjorde mig oerhört glad senast. Kan mycket väl vinna igen, antingen från ledning eller med rygglopp. Jag har även hittat ett annat roligt drag som är mycket bortglömd. Nr 6 Monte Major är en riktigt bra häst på distansen och finns nu hos Åbykungen Flemming Jensen. Tror att de flesta spelarna missat denna och de har nog hängt upp sig lite för mycket på Björn Goops häst som jag plockar bort på grund av oddsen.

Dagens spel:

DD1- 1,4,10

DD2- 1,6

6 komb x 20 kr = 120 kr.

Kvar efter dagens spel: 755 kr

SPELA V75 & V86 MED OSS!
SPELGUIDEN AB som har levererat grymma tips till Spelbutiker i över 30 år
samt innehavaren av VINSTREKORDET på V86 (22,6 miljoner):
https://www.atg.se/cigarrmagasinet
Föregående artikelJanne Jackpots tips höllte pau å blausa bott ida!
Nästa artikelLunchdubbel Kalmar 16/3-2014