Untersteiners stjärna klar för Åby Stora Pris

Untersteiners stjärna klar för Åby Stora Pris

Pastore Bob är sjätte häst klar för Åby stora Pris.
Johan Untersteiners sexåring kommer närmast från en tredjeplats i Hugo Åbergs Memorial.

– Jag tycker Pastore Bob åter gjorde ett kanonlopp i Hugo Åbergs i tisdags så formen är på topp. Han har vunnit V75 över lång distans tidigare så det blir spännande att prova honom i Åby Stora Pris, säger Johan Untersteiner
Enligt ett pressmeddelande från Åbytravet testas Pastore Bob över stayerdistans som ett led i matchningen mot Mastersfinalen på Vincennes i september.
– I Åby Stora Pris som numera är ett långlopp ska det bli intressant att se Pastore Bob som får lite annorlunda förutsättningar än normalt då han oftast matchas i kortlopp. Hästen är mycket startsnabb och kan sätt färg på loppet direkt i starten och då han aldrig spiller något krut under loppen bör han även kunna lägga en fin spurt till slut. Åby har ju dessutom även sina dubbla Open Stretch att tillgå och med Pastore Bob’s startsnabbhet kan de sitta bra på det direkt, säger Åbys sportchef Jon W Pedersen.
På torsdagen blev det även klart att franska Bahia Quesnot startar i Åby Stora Pris.
Åby Stora Pris körs lördagen 10 augusti med två miljoner kronor till vinnaren och förljande sju hästar är klara för storloppet: Bahia Quesnot, Carat Williams, Makethemark, Milligan’s School, Mindyourvalue W.F., Pastore Bob och Propulsion.

SPELA V75 & V86 MED OSS!
Inbjudan till andelslaget hittar du HÄR:
https://www.atg.se/cigarrmagasinet

Kommentera artikeln

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.