Uroy är helt bortglömd?

255

TILLISTUSING

Förra lördagens spel gick ju rakt ner i bakfickan. Både mitt vinnarspel och min dubbel satt.  Inga jättehöga odds precis men i alla fall dubbeln var riktigt spännande  när DD2 kördes.  454 kr på 250 kr satsade är ju i alla fall mycket bättre än bankens ”odds”….  Min kvarvarande spelkassa ska också korrigeras från förra veckan då jag räknade in en hundring för mycket i min egen favör.  Jag korrigerar detta i min kvarvarande kassa efter lördagens spel.

Lördagen på Färjestad bjuder på en riktig godbit i DD1 där världens bästa kallblod drabbar samman och denna gången är det inte bara två som kan vinna. Mitt hjärta klappar för Månprinsen  men min plånbok struntar fullständigt i mitt hjärta..Jag har hittat två riktigt bortglömda drag som mycket väl kan vinna om det strular för ”prinsen”. I DD 2 rapporterar Goop toppform på Uroy och då känns det som tjänstefel att inte lira den på dubbeln.  Den är streckad på 4% på V-75 just nu…..

DD1: 1 Månprinsen A.M ska givetvis med på dubbeln. Vinner förmodligen om han kommer ut från sitt innerspår.  7 Särpefanten är en riktig skräll men kan mycket väl vinna det här om 1 kommer bort. 9 Föynlandkongen likaså.  Även denne är löjligt bortglömd.  Plånboken skriker…”Heja Norge”..!!

DD2: Förstahäst är givetvis 11 Poker Kronos. Så bra som den varit vinner den förmodligen bara det här.  Kan inte låta bli att gardera med 7 Uroy som Goop talar väldigt väl om. Jag tror att den klarar distansen och på Färjestad med Björn Goop tror jag mycket på den.  Jag tar även med 14 Call Me Hanover som är en riktig topphäst och jag tror att ”världens bästa Johnny” kan ge den ett optimalt lopp och kanske spurta ner hela fältet. 1% på V-75 just nu….

Veckans spel:

DD1: 1,7,9

DD2: 7,11,14

9 kombinationer x 10 kr =90 kr.

Kvar efter lördagens spel: 1 224 kr.

 

Heja Norge och Uroy!

Lycka till!

SPELA V75 & V86 MED OSS!
250.000 i nettovinst för TIPSAREN 2020!
Inbjudan till andelslaget hittar du HÄR:
https://www.atg.se/cigarrmagasinet

Kommentera artikeln

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.