V64 Halmstad

244

TRAVDDBLOGGEN

Hoppar över dubbeln idag eftersom jag tycker den ser lite trist ut, stor risk för favoritdubbel. Spelar en V64:a istället. Inleder med en spik. 9 Angelo Am är ingen självklar vinnare men han har ett spännande smygläge och formen är det inget fel på. Stämmer det bara med lite tempo på vägen så tror jag han spurtar ner samtliga. Men det är ett par bra han möter så han lär få jobba lite för havren.
V64-2 är Brizys lärlingsfinal och 4 Mr Love You blir favorit. Kan mycket väl vara spets och slut men det är lärlingar och en final (även om det bara är 20.000 i förstapris). Därmed kan det bli ett och annat felbeslut och förhoppningsvis öppna upp loppet. Jag skjuter vilt så här i inledningen av V64 och drar till med en spik på 10 Tornado Exclusive med Paula Pettersson i sulkyn. Paula är en duktig kusk som brukar förvalta chanserna bra och dessutom vet vad hon har att åka med. Nu ska det klaffa en del på vägen men som sagt så hoppas jag det blir lite fart på loppet.
Avdelning tre tycker jag känns ganska öppen och jag tar alla. 5 Aroma Grim var riktigt fin i debuten för Johan Untersteiner men hon möter tufft motstånd. 1 Jitanes är favorit i nuläget men det köper inte jag.
V64-4 är ett flerklasslopp där 15 Opitergium gör comeback från 40 meters tillägg. Blir såklart spännande att se men frågan är om han är segermogen direkt. 11 Dixie Exclusive är favorit och från springspår på tillägg kan det alltid häxa men Peter Untersteiner som ersätter avstängde Johan är en riktig hejare från springspår och lär väl inte missa. Men frågan är vart han tar vägen sedan. Ledningen är kanske enklaste vägen till mål men jag är aningen skeptisk till att spets är Dixie Exclusives optimala position. Får han tredje eller fjärde ytter så tror jag han knäcker övriga på speed sista 300 metrarna för han är otroligt snabb på kortspeed och formen är mycket bra. Men han kommer säkert inte köras ihjäl då han är klar för V75-final om 11 dagar. Jag streckar på med några motbud och jag vill slå ett litet slag för 4 Gio Follo som i nuläget är streckad på under 1%. Han är inte så tokig den där och med rätt resa kan han vara dunderskrällen.
I V64-5 spikar jag 3 XLNT Conway Class. Han har för lite pengar på sig i förhållande till sin kapacitet och med dagens förutsättningar så bör han bli svårslagen.
Avslutar V64 med ett trist lås men jag har lite svårt att se någon annan vinna. 7 Springover och 10 Bravo Navarone har båda radat upp segrar och förhoppningsvis kan vi få se en häftig duell till slut 🙂

V64-1: 9 Angelo Am
V64-2: 10 Tornado Exclusive
V64-3: Alla 6
V64-4: 2,4,5,7,9,11,12,15
V64-5: XLNT Conway Class
V64-6: 7,10

96 rader/kr

Ikväll kvalar en häst som jag tycker är riktigt fin, Incredible H.C heter kusen och det är ett tvåårigt sto efter Ready Cash och Credit Winner som morfar. Gillat henne sedan första gången jag såg henne i stallet och det ska bli mycket spännande att följa henne. Det kvalet kommer man kunna se här i efterhand (brukar läggas upp hyfsat snabbt efteråt).

Lycka till! 

SPELA V75 & V86 MED OSS!
250.000 i nettovinst för TIPSAREN 2020!
Inbjudan till andelslaget hittar du HÄR:
https://www.atg.se/cigarrmagasinet

Kommentera artikeln

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.