V75 ÅBY avd 1-3 från LIRAREN / SPELGUIDEN AB

119

spelguiden

Skotvång och jämna lopp på Åby!

SPETS FÖR SPARTAK OCH MYCKET ÄR VUNNET!
Avdelning 1 Ranking
A: 2-4-10
B: 3-6-9-1-7-11
C: 5-12-8

SPETSSTRIDEN
1 Axel Ruda är skaplig ut och siktar på en open stretch-position. Det gör att 2 Spartak Face troligen kan ta sig förbi och landa i ledningen. 3 Barista Oak, 4 Redneck Woodland och 5 Vexil Kronos är heller inte oävna men vi tror inte att någon av dem tar sig förbi vid laddning. Största hotet mot spetsfavoriten är troligen 6 Dali Pagadi men det kan kosta att ta sig hela vägen fram.

ANALYSEN
Öppet i klass I över snabba 1640 meter. 2 Spartak Face tror vi tar ledningen och därmed kan mycket vara vunnet. Har mött tuffa hästar från svåra lägen på slutet så det här ser mer passande ut dessutom över kort distans. Skotvånget som gäller från 1/12 för alla hästar gör att det får ses som ett litet minus här mes skor. Tippas ändå. 4 Redneck Woodland går precis lika bra med skor som utan och kan gynnas av det. Har uppträtt ojämnt hittills i karriären men har i sina bästa stunder visat bra kapacitet. Fick ett perfekt lopp näst senast och kunde då avgöra på ett bra sätt. Är snabb ut men har gått bakifrån på slutet och det troliga är att det blir det sistnämnda igen. 10 Sweetman har gått bra på slutet i skymundan och motståndet har också varit övermäktigt i två av starterna mot kulltoppar. Har gått barfota men ska enligt tränaren inte vara så mycket sämre med skor. Kan avsluta snabbt och fälla många till slut. 3 Barista Oak har gjort det bra den här årstiden förut och är nog lite av en vinterhäst. Är snabb och bör få ett lopp i den främre träffen. Skor är inga problem och hästen är ett av flera tänkbara bud.

Fullständigt tips hittar ni på http://tipsaren.com

Dags att rygga andelarna på V75 i helgen hos vår samarbetspartner på andelsspelet där vi spelar vårt eget system ALLOMTRAV.INFO samt JANNE JACKPOT och SPELGUIDEN. https://www.atg.se/cigarrmagasinet
417.000 på V86 i onsdags för systemet V86 SPIKEN! Dessutom över 3000 för SPELGUIDEN och över 10.000 för CIGARRMAGASINET 139!

KNAPPT TIPS FÖR KANTENS ROSE TROTS VINGELLÄGE!

Avdelning 2
Ranking A: 7-4-6
B: 9-5-8-14-1-3-12-13-10
C: 15-2-11

SPETSSTRIDEN
3 Global Benchmark bör dyka till ledningen för att hitta någon att släppa till. Det kan bli 4 Bring Me Honey eller möjligtvis 6 Alhambra Mail som båda känns likvärdigt snabba ut.

ANALYSEN
Ett av dagens mer öppna lopp med ett femtonhästarfält. 7 Kantens Rose är en undantagshäst som nu är uppe i fem raka segrar. Halvt vingelläge härifrån dock men då hästen är stark och rejäl så ska han kunna klara av en tuffare öppning och det är inte omöjligt att det blir dödens. Får det knappa vinsttipset. 4 Bring Me Honey har mött en del av kulltopparna under året och är van tuffare hästar än det här. Testades framgångsrikt med ett helstängt huvudlag senast och det bör bli samma balans här. Är snabb från start och mycket talar för att det blir spets och sedan är det lite av hästen att slå. Är med och gör upp om segern. 6 Alhambra Mail har bara förlorat en gång i felfritt lopp på svensk mark och efter den mersmakande comebacken senast så borde hästen kunna bli segerfarlig här. Kan öppna bra och det är möjligt att det blir ett offensivt upplägg. Måste med. 9 Eye On The Hill kommer att smygas med för att försöka avsluta lika rappt som vi segern senast. Är bara tre år och det kan förstås vara för mycket att begära vinst här men intrycket på slutet har varit bra. Skor på som tidigare innebär inget minus.

ORUTINERADE TREÅRINGAR KAN GE EN ÖVERRASKNING!

Avdelning 3
Ranking A: 5-3
B: 9-1-7-4-10-6-11
C: 12-8-2

SPETSSTRIDEN
3 Borups Umami ser ut att kunna nå plankan först för att sedan släppa till 5 Digital Races. Ett annat hot kan också 7 Piccadilly vara även om det känns som att hästen står väl långt ut på vingen.

ANALYSEN
Relativt orutinerade hästar med treåringar som gjort runt tio starter var. 5 Digital Races har redan hunnit byta regi trots få starter i kroppen och har kommit igång på ett fint sätt hos Christoffer Eriksson. Fungerade dock inte senast och det tror man var banans fel som var hårdare än han varit van vid tidigare. Har mest startat i voltstart men visat en gång i tidigare regi att han kan öppna. Eriksson säger även att det handlar om en snabb häst och tror på en bra chans. Får överta spets? Tippas. 3 Borups Umami rankas upp då hästen ser ut att kunna hitta rygg på ledaren vilket betyder open stretch-position på Åby. Skor på hovarna är ett minus men med ett optimalt lopp kan det ändå räcka långt. 9 Beauty Wind har visat sig vara vass på speed och det är bara att hoppas att Björn kan hitta rätt ryggar att tassa med i till slut. Vann från spets senast och verkar allsidig. Ska räknas. 1 Lucifer Sam har inte visat den startsnabbhet som krävs för att nyttja innerspåret här. I bästa fall kan det bli tredjeinvändigt vilket vore en vinst. Har sett bra ut i två raka starter och borde normalt sett inte göra bort sig i det här sammanhanget.

Fullständigt tips hittar ni på http://tipsaren.com

Dags att rygga andelarna på V75 i helgen hos vår samarbetspartner på andelsspelet där vi spelar vårt eget system ALLOMTRAV.INFO samt JANNE JACKPOT och SPELGUIDEN. https://www.atg.se/cigarrmagasinet
417.000 på V86 i onsdags för systemet V86 SPIKEN! Dessutom över 3000 för SPELGUIDEN och över 10.000 för CIGARRMAGASINET 139!

SPELA V75 & V86 MED OSS!
SPELGUIDEN AB som har levererat grymma tips till Spelbutiker i över 30 år
samt innehavaren av VINSTREKORDET på V86 (22,6 miljoner):
https://www.atg.se/cigarrmagasinet
Föregående artikelJanne Jackpot inför V75 Åby
Nästa artikelAxevalla, Solvalla och Solänget lyckades bäst

KOMMENTERA ARTIKELN

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.