V75 Analys avd 1-3 från LIRAREN/Spelguiden

131

spelguiden

Vi har en riktig fin dubbeljackpot om över 76 miljoner från Jägersro att sätta tänderna i. Lirarens form under oktober har också varit strålande fin med formraden 7-5-6-7-6 rätt på V75-förslagen samt att samtliga DD-förslag suttit och gett nästan 10 000 kr tillbaka! Vi ser med tillförsikt fram emot den här omgången som verkligen inte är någon lättlöst historia. Flera av loppen är ordentligt svåra att lösa och rekommendationen är att gardera upp dem så mycket det går för att gå kortare eller spika i andra. Vi tycker att våra lösningar är tilltalande och hoppas att ni hakar på!

ROYCE ROLLS RULLAR TILL SPETS?

Avdelning 1
Ranking
A: 4-5
B: 1-9-7-3-6-12
C: 10-8-11-2

SPETSSTRIDEN
Chans till snabb öppning. 1 O´man Flax gör vad han kan för att svara snabba 4 Royce Rolls och 5 Hummer Scott. Vi säger liten fördel för Royce Rolls men håller det som öppet.

ANALYSEN
Väldigt öppen inledning över korta häcken och vi streckar på för att hänga kvar i jakten på jackpottmiljonerna. 4 Royce Rolls har svarat för jämna och bra lopp hela säsongen och har i V75-konkurrens på slutet visat att han är att räkna med. Här är utgångsläget väldigt passande och distansen får sägas vara ett litet plus. Är knapp spetsfavorit i loppet och här hakar man dessutom på en jänkarvagn. Har störst vinstchans i loppet om spetsen nås. Kan vara i fara annars. 5 Hummer Scott har ännu inte fått spräcka segernollan i år men gjort det bra varenda gång. Har bytt regi inför senaste starten och debuterade för sin nya tränare på ett mycket bra sätt då han utmanande svenskbekantingen Gustafson till slut efter en ryggresa. Öppnar snabbt här och utmanar om spets. Skulle den missas så kan man hoppas på en ryggresa och därigenom bli segeraktuell. Norskt huvudlag den här gången. Räknas. 1 O´man Flax är den tredje kandidaten som jagar spetsen. Intressanta förändringar då det blir jänkarvagn för första gången på två år. Dessutom urryckare för första gången vilket provats i träning med effekt. Man planerar också för ett halvstängt huvudlag om värmningen är bra. Kan överraska! 9 Reddington vann amatör-SM efter en snygg spurt. Får smyga med här och har snabba ryggar att starta i för att skaffa sig ett slagläge. Höll inte ihop travet helt senast men har tränat på bra därefter. Outsider.

Hela analysen hittar ni på http://tipsaren.com

LIRARENs andelssystem till Jackpoten hittar ni här: https://www.atg.se/cigarrmagasinet

BJÖRN FRÅN SPETS ÄR ALDRIG LÄTT!

Avdelning 2
Ranking A: 2-14
B: 10-12-9-8-11-7-5
C: 6-1-3-13-4-15

SPETSSTRIDEN
Björn Goop med framspår i voltstart brukar alltid betyda bra spetschans och sköter sig 2 Brenda Grif bör spetschansen vara vettig. 7 Briljant Sensation är kvick bakom bilen och man tror från stallhåll att hästen även ska öppna kvickt från springspåret. Utmanare. Från tillägg skulle 10 Darah Bibo kunna vara ett bud om någon av framspårshästarna kommer bort.

ANALYSEN
Ännu ett väldigt öppet lopp så som Diamantstoet oftast är. Spetsläget har 2 Brenda Grif och Björn Goop i den positionen är aldrig lätt att tas med. Har efter regibytet till stall Goop höjt sig och det har blivit två segrar och en andraplats så här långt.
Andraspåret är inte riktigt optimalt men löser hästen det ska det räcka långt. 14 Aura S.L. har hög kapacitet när det stämmer fullt ut vilket det inte alltid gör då det strulat en hel del på vägen. Rykande spurt senast men hann inte fram till vinnaren då efter att ha suttit för långt bak. Kommer att sitta bland de sista igen och får hoppas på lite draghjälp på vägen. Räcker normalt sett långt. 10 Darah Bibo vann mycket enkelt från ledningen senast och gjorde troligen sitt bästa lopp för året.
Läget är inte så tokigt då hästen är snabb i voltstart och snabbt kan äta upp tillägget. Skulle t.o.m. vara spetsaktuell om någon av de mest betrodda kommer bort på start. Ska räknas. 12 Procolate är alltid speedig med rätt resa och formen har varit stigande för varje start. Står fint inne i loppet och får inte glömmas bort!

FINNS FORMEN DÄR DIREKT HOS ZAP DI GIRIFALCO?

Avdelning 3
Ranking A: 5-2
B: 6-11-1-12-7-9-3
C: 4-10-8

SPETSSTRIDEN
Vid laddning är 2 Dragster jättesnabb men frågan är om Erik kommer att köra för start över medeldistans. Kanske spets och släpp kan vara ett alternativ. 5 Zap Di Girifalco och 6 Night Brodde är med vindsnabba och kommer att vara med i kampen om ledningen omgående. Öppet!

ANALYSEN
5 Zap Di Girifalco kommer nu efter ett litet uppehåll tillbaka med nyladdade batterier och ska räknas direkt. Visade i somras vilken nivå den här hästen håller och finns bara formen där direkt så ska det räcka långt. Är startsnabb och det är troligt att Björn är med och kör om spetsen härifrån. Ska ses med störst segerchans. 2 Dragster måste rankas upp en del då hästen hittat en riktig formtopp. Perfekt läge den här gången också då annars hästen mest brukar få gå i spåren. Är blixtsnabb från start vid laddning men frågan är vilken taktik Erik väljer över medeldistans.
Kanske rygg på ledaren vore optimalt och med lucka till slut i nuvarande skick går ingen säker. Pass upp! 6 Night Brodde är en annan startkatapult som trivs som allra bäst i ledningen. Conrad lär ladda för fullt och frågan är om det räcker hela vägen samt vad det kan kosta? Man tycker från stallet att det är deras bästa chans för dagen och hästen bör tas på allvar. Rövaren i loppet är 11 Mily som varit riktigt vass på slutet. Nu handlar det om bakspår och dessutom betydligt tuffare motstånd än tidigare då stoet får tampas med killarna. Men då det ser ut att kunna bli ett lopp i ett högt tempo ser vi inte det som otroligt att Bergh kliver in i matchen till slut.
Passas!

Hela analysen hittar ni på http://tipsaren.com

LIRARENs andelssystem till Jackpoten hittar ni här: https://www.atg.se/cigarrmagasinet

SPELA V75 & V86 MED OSS!
SPELGUIDEN AB som har levererat grymma tips till Spelbutiker i över 30 år
samt innehavaren av VINSTREKORDET på V86 (22,6 miljoner):
https://www.atg.se/cigarrmagasinet
Föregående artikelInför V75® (dubbeljackpot): Gåshud efter jobbet med Moni Viking
Nästa artikelV75 och över 70 miljoner i Jackpot! Då vaknar Janne Jackpot!

KOMMENTERA ARTIKELN

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.