V75 Analys och System till Jägersro

507

I samarbete med ANDELSBAREN

V75 Jägersro med dubbel Jackpot!

Hej alla travvänner !

Vi ställs inför en spännande omgång på Jägersro där vi spelar om en dubbel jackpot på minst 32 miljoner. Spelomgången ser väldigt öppen ut och vi går för lite större pengar denna gången eftersom flera av loppen ser mycket öppna ut.

Bästa spiken: 1 ILLUMINATI

Näst bästa spiken: 6 VÄSTERBOONTHENEWS

Omgångens lås: 6 VÄSTERBO EXACT – 5 SIR Q.C

Vill du köpa in dig i detta system där vi spelar om fina pengar på v75 på Jägersro så hittar du andelen ”ALLTOMTRAV.INFO” här:
https://tillsammans.atg.se/lagsida/21496

 

V75 System och analys

V75-1

Vi inleder omgången med ett öppet lopp över 2140 voltstart. Favoritskapet bärs av 10 CANDY LA MARC som är en riktigt fin häst och skall räknas tidigt trots tillägg. 11 HARRAN BOKO utmanar favoriten och det gör även 9 SEVEND AND SEVEN som får Örjan Kilström i sulkyn. Jag vill även lyfta fram 3 STOLETHESHOW som har ett perfekt läge och är mitt första streck på startvolten. 3 STOLETHESHOW körs av mycket duktiga Christoffer Eriksson som jag tror kan lösa denna uppgiften. Öppen inledning !

Ranking: 10-11-3-9-2-1-6 Res: 5-4

 

V75-2

Omgångens mest öppna lopp som jag ser de där knapp favorit är 2 MASTER HILL. Visst är detta en tänkbar vinnare, men jag tycker inte han har övertygat så pass att man ska bära favoritskapet här. Mitt första val är istället 6 DREAM OF NATURE som kommer med tre raka segrar och som är ganska startsnabb. Skulle Joakim Lövgren komma till spets så tror jag ingen rår på honom. Dock ska man ha i tankarna att samtliga segrar är tagna på barfotabalans och nu tvingas man gå med skor, vilket gör att jag kommer strecka på ordentligt här. Stormvarningen är 11 OLGA UTEA som kan få en perfekt smygresa här. Vill man gå kort och spara strecken så är det ett bra lås på dessa tre.

Ranking: 6-2-11-5-4-10-1-12-3 Res: 7-9

V75-3

1 ILLUMINATI blir favorit i tredje avdelningen men det är inte så mycket att säga emot. Prestationerna har varit lysande och senast så svepte han hela fältet på ett mycket imponerande sätt och vann överlägset. Spår ett i voltstart kan bli en fälla, men jag tror att chansen är god för spets och där ifrån blir favoriten svårslagen. Även om ledningen inte fås direkt så hittar Lövgren ut i tid och vinner detta. OMGÅNGENS BÄSTA SPIK !

Ranking: 1 ILLUMINATI Res: 9-2

V75-4

Spännande lopp – Svensk uppfödningslöpning där 3 BYTHEBOOK blir favorit. Jag ser chanserna till vinst som vettiga, men här finns några roliga bakom som skulle kunna utmana favoriten. 2 GLOBAL ADVENTURE är fortfarande obesegrad och har gjort väldigt fina lopp. Med ett fint läge innan för favoriten är det ett tidigt streck. Jag vill även lufta fram 10 BELKER som inte är alls så tokig. Med rätt resa och lite körning där framme tror jag han spurtar ner många till slut. Jag plockar även med 9 ULTION FACE, 1 TRIX ON LINE och startsnabba 5 GRAND DIVA SISU som skrällar.

Ranking: 2-3-10-5-9-1 Res: 4-6

V75-5

7 GUSTAFSON har vi fått se på svenska banor tidigare och senast i September gjorde han ett riktigt fin lopp på Jägersro där han segrade på 1,12.0 över 2140 meter. GUSTAFSON är absolut mitt första streck här men de som talar emot är den korta distansen och jag tror inte att han kommer till ledningen. Vi som känner till Jägersro travbana vet att ledningen är guld värld. Jag väljer därför att ta med några kantbollar bakom favoriten. 5 PARTIZAN face gjorde ett tappert lopp senast från ett usel läge. Skulle man prestera liknande so sitter ingen säker. 1 VIGGO LADAY har också toppform, mitt senario är ryggledaren och kommer luckan kan han skjuta till. 10 STAR COSTASHORTA startade från spår tio på Vaggeryd för tre startersedan där han sköt till ordentligt och slutade på en andra plats. Skulle man få lite draghjälp på vägen så vet vi att han besitter en vass avslutning. 4 NEW STAR POWER är en häst jag gillar skarpt och hon står bra inne i loppet. VARNING FÖR SKRÄLL !!

Rank: 7-4-10-5-1 Res: 6-3

V75-6

6 VÄSTERBO EXACT som är mitt första val här gjorde ett tappert lopp på Bjerke senast trots stenhård press i ledningen. Han svarade för en mycket bra prestation och slutade två bakom tokskrällen ”THE LAST TICKET” som var spelad på 1%. Jag väljer dock att dubbla systemet med SIR Q.C som är totalt bortglömd här. Han är dessutom en av dom som är minst missgynnad med att tävla med skor. OMGÅNGENS BÄSTA LÅS !

Ranking: 6-5 Res: 3-9

V75-7

Öppen avslutning där Joakim Lövgrens 4 JIRO blir favorit. Jag vet att JIRO är en högkapabel häst som har chans till seger, men jag blev mycket imponerad av 6 VÄSTERBOONTHENEWS på Kalmar senast när han vann enkelt och jag tror att formen är kraftigt uppåt. Form slår klass och jag väljer att SPIKA !

Rank : 6 VÄSTERBOONTHENEWS res : 4-10

Hoppas att ni vill vara med och jaga stora pengar med oss från ”ALLTOMTRAV.INFO” här:
https://tillsammans.atg.se/lagsida/21496

 

SYSTEMET

1-2-3-6-9-10-11 Res: 5-4

1-2-3-4-5-6-10-11-12 Res: 7-9

1 ILLUMINATI Res: 9-2

1-2-3-5-9-10 Res: 4-6

1-4-5-7-10 Res: 6-3

5-6 Res: 3-9

6 VÄSTERBOONTHENEWS Res: 4-10

 

Analys av: Andreas Nilsson

Föregående artikelOlle Rols tillbaka på V75
Nästa artikelV75 och starten för barfotaförbudet 1 december

KOMMENTERA ARTIKELN

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.