V75 & DD Tips + Intervju inför ÅBY

258

v75 system

V75 avd 1-3 i samarbete med SPELGUIDEN AB

V751: 5 HANKYPANKY PINKMAN har enorm kapacitet i nuvarande klass och Love You avkomman radar upp segrarna efter flytten till Team Redén. Vi tar tjuren vid hornen och spikar direkt i inledningen! RANKING: A: 5 B: 34911 C: 261017812

V752: 9 CHARLIEBROWN EFFE har alldeles för lite slantar på kontot i förhållande till sin höga kapacitet och insatsen på Axevalla impone- rade med ett slutvarv efter höga 09. Bra chans för Rally Calle om det blir tempo första varvet och lika given i Apoolen är 8 KARAT RIVER. RANKING: A: 98 B: 1657311122104

V753: 2 MAKE IT SCHERMER är en häst värd att älska när 4åringen sällan eller aldrig blir speciellt hårt betrodd även efter enorma insatser. Rikard kan vinna loppet oavsett position och 15% tar vi samtliga dagar under året. Vi dubblar dock med Italienska kanonen 6 DANGER BI! RANKING: A: 26 B: 57101 C: 891134  

Fullständigt tips hos http://tipsaren.com

 

Dagens GlimmaDubbel 12/8

I första DD blir Destiny Effe rättmätig favorit. Har hittat stilen fint på slutet. Slog senast Golden Rain på ett fint sätt. Skulle kunna spikas men jag vill gärna även ta med Isabelle Cash som var härlig senast. Kan komma igenom fint här och kanske blir det första med norskt huvudlag.

I andra DD rankar jag Hades de Vandel högst som vinner detta på styrka. Låter positivt från Hagoort. Även här vill jag ha med en andra häst och det blir det andra styrkefenomenet i loppet. Kentucky River gynnas av distansen och blir det tempo på tillställningen trivs han som fisken i vattnet. 

DD1: 3 Destiny Effe, 13 Isabelle Cash

DD2: 9 Hades de Vandel, 10 Kentucky River

Häng med mig på min V75 Åby:

https://www.atg.se/torsvikstobak/spel/221973_V75_2023-08-12_6_5

 

HUR STÅR DET TILL MED CHARLIEBROWN EFFE?

Kanal 75/Alltomtrav

Charliebrown Effe rusade genom klasserna på V75® förra året.
I år har utdelningen inte varit lika bra och hästen har letat efter formen.
– Hästen är i form igen och jag tror på en bra chans på lördag, säger tränarsonen Manuele Casillo

Italienske Charliebrown Effe gjorde sin första start i slutet av april förra året och gjorde succé direkt Han vann plättlätt på ett imponerande sätt och fortsatte av bara farten och vann ytterligare tre segrar och blev en riktig snackhäst. När året summerades hade han vunnit tio lopp på fjorton starter och sprungit in drygt 1,2 miljoner kronor.
– Han har haft en del problem med hälsan i år och vi har haft svårt att få honom i samma form och sedan så tjänade han mycket pengar och tävlar i en tuff klass, säger Manuele Casillo.
I sin senaste starter visade Charliebrown Effe att han är tillbaka igen. Via en stark avslutning i spåren hann han fram till en lätt seger på Axevalla.
– Det var skönt att se honom bra igen. Hästen såg väldigt fin ut och det var ett bra formbesked senast.

Blivit tuffare
På lördag är det inte bara Åby Stora Pris som lockar. Det är även finaler på V75 och Charliebrown Effe jagar segern i Silverdivisionen med en kvarts miljon till vinnaren.
– Det är ett tufft lopp med flera bra hästar som vill och kan vinna. Hästen känns jättefin i träningen och jag tror att han kommer att vara ännu bättre den här gången. Han känns väldigt formstark för dagen. Läget är vi ganska nöjda med och förhoppningsvis blir det tempo på loppet och Charliebrown Effe är en av dem som gör upp om det.
Stall Casillo, med pappa Gennaro som huvudtränare, har även Collier T.T. till start i V75-6.
– Hon har varit riktigt bra i de tre starter hon gjort i Sverige, lite överraskande bra. Hon tävlade i Frankrike i våras och det har varit nyttigt för henne och hon har blivit lite tuffare som individ. Även Collier T.T. känns jättefin i träningen och håller mycket bra form för dagen. Hon har många hästar att runda och det är ingen lätt uppgift hon har, men löser det sig och hon har lite tur med positionerna blir jag inte förvånad om hon dyker upp långt framme.

Föregående artikelInför V75: Styrka utöver det vanliga
Nästa artikelFick in reservhästen – vann 1,4 miljoner: ”Glad som fan!”

KOMMENTERA ARTIKELN

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.