V75 & DD Tips + Intervju med Alessandro Gocciadoro inför ROMME

213

v75 system

V75 avd 1-3 i samarbete med SPELGUIDEN AB

V751: 7 IN LOVE MEARAS slutade tvåa över 3K på Skrubbs men medeldistans passar mycket bättre och Redén rycker samtliga skor till denna start för maximal utväxling. Örjan tar spets och leder runt om! RANKING: A: 7 B: 326812 C: 54111910

V752: 5 GREAT TIME TROT sluggade sig till seger på Skrubbs mot liknande motstånd som dagens och har bra chans att fixa andra raka om Erik når ledningen annars sårbar. 9 JOBSPOST gynnas av 2640m när Westholms springare är urstark och felfri blir Mats segerfarlig. RANKING: A: 59310112 B: 1124876

V753: 1 EXPO WISE AS har imponerat storligen med sju raka segrar i tuff konkurrens och Gocciadoro aviserar barfotabalans för första gången. Toppchans om Gula Faran kan greppa taktpinnen men det är långt ifrån säkert och 5 S.G.DRACARYS är en blivande kanonhäst. RANKING: A: 15 B: 796 C: 324810

Fullständigt tips hos http://tipsaren.com

 

Dagens GlimmaDubbel 19/8

I första DD kan det vara så enkelt att Kinglet Bird via spets och slut. Hon vann enkelt i sin debut för Daniel Redén. Lättas i balansen till denna starten. Vill även ta med Larah Westwood som gör fina insatser mest hela tiden. Har en bra känsla för Larah här. Hon har tre av fyra barfota. Slutligen kommer Frustration med som plockar av skorna. Blir det fart på loppet ska det bli kul att se henne på upploppet.

I andra DD blir det spik på Don’t Say Gar som är ett stentufft sto som vinner detta även utvändigt. 

DD1: 2 Kinglet Bird, 4 Larah Westwood, 10 Frustration

DD2: 3 Don’t Say Gar

Häng med mig på helgens spel. Mina spel finner du nedan.

V75 Romme

https://www.atg.se/torsvikstobak/spel/221973_V75_2023-08-19_23_5

GS75 Vaggeryd

https://www.atg.se/torsvikstobak/spel/221988_GS75_2023-08-20_43_4

 

Intervju med Alessandro Gocciadoro

Kanal 75/Alltomtrav

Han har en segerprocent på 29,5 procent och ligger på sjätteplats i tränarligan med 14,8 mijoner inkört i år.
I V75® på Romme startar Alessandro Gocciadoro sin nya stjärna Expo Wise As – som är på jakt efter sin åttonde raka seger och sin andra fullträff i E3.
– Jag har aldrig haft en häst som Expo Wise As. Det känns som att han har en Ferrari-motor och han är väldigt stark, säger Gociadoro.


Lördagens V75® avgörs på Rommetravet och kryddas med E3-finaler över kort distans. Alessandro Gocciadoros nya stjärna, Expo Wise As, har tjusat publiken i sommar när han har imponerat stort och haft uppvisningar på banorna. Han bollade exempelvis med konkurrenterna i E3-finalen över medeldistans på Bergsåker, då hästen imponerade enormt och var helt överlägsen. Nu är han klar favorit i korta E3 men innerspåret bakom startbilen gör att det kan öppna upp för lite spekulationer. Han har tidigare haft innerspår en gång tidigare i Milano i mars i år, och då blev det galopp. Men Gocciadoro låter inte speciellt orolig över det, utan öser superlativer över sin topphäst som han tidigare har uttryckt att det är den bästa häst han har tränat. Då tränar han ändå elitloppshästar som Vivid Wise As och Vernissage Grif, samt Bengurion Jet som fantomspurtade till andraplatsen i Åby Stora Pris i lördags.
– 1 Expo Wise As (V75-3) har flera tuffa utmanare i det här loppet, men när jag sitter bakom den här hästen är jag inte rädd för någon. Jag har aldrig haft en häst som Expo Wise As förut för han är väldigt stark och jag är övertygad om att kan mycket bättre än den höga nivå han redan visat att han kan tävla på. Det känns som hästen har en Ferrari-motor; jag har aldrig haft en häst med sådan här styrka. Spår ett är förmodligen inte det bästa för honom, men ju mer han tävlat desto mer har han mognat mentalt. Det är inte samma häst som det varit tidigare och som det var när han galopperade från spår ett i Milano i början av karriären. Då var han inte alls lika modig mentalt och det var inte själva spåret i sig som var problemet den dagen utan han hade kunnat galoppera oavsett startspår den dagen. Det blir skor runt om, öppet huvudlag och jänkarvagn igen, säger Alessandro Gocciadoro.

”Har besegrat de bästa franska hästarna”
Italienaren har ytterligare tre hästar med i V75, bland annat Esmeralda Ber i E3-finalen för ston, och han uttalar sig på följande vis om dessa.
– 7 Charmant de Zack (V75-4) var extra senast i Årjäng och tävlade inte på samma nivå som på Solvalla gången innan. Dagarna efter Årjängsloppet så upptäckte vi att han hade lite problem med sin hals. Hästen startade över lång distans på Eskilstuna i juni och avslutade jättebra efter att suttit sist i fältet. Om jag får en bra position härifrån är han säkert med långt fram. Det blir inga ändringar.
– 3 Esmeralda Bez (V75-6) körde jag inte mitt bästa lopp med senast, men hästens prestation tycker jag inte att det var något fel på. Det blev nog lite för täta starter en period och därför fick hon ett tävlingsuppehåll efter E3-finalen med träning. Hon är bättre fysiskt nu och jag tror hon har en väldigt god möjlighet att göra en bra insats. Jag förväntar mig att hon slutar bland de tre främsta och gör inga ändringar.
– 3 Don’t Say Gar (V75-7) gjorde ett jättebra lopp senast precis som vid segerloppen dessförinnan. Hon verkar bara bli bättre och bättre hela tiden och även om hon möter äldre hästar nu så oroar det mig inte. Hon har mött och besegrat flera av de bästa franska hästarna i sin kull under vintern och de skulle väl inte göra bort sig här? Nej, jag är optimistisk och planerar inte att göra några ändringar, säger Alessandro Gocciadoro.

Föregående artikelInför V75 (lördag): ”Hon är drottningen i stallet – bra vinstchans”
Nästa artikelFem tippar V75 till Bergsåker 26 augusti 2023

KOMMENTERA ARTIKELN

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.