V75 & DD Tips + Intervju med Daniel Redén inför DRÖMJACKPOTEN

284

vtips

V75 avd 1-3 i samarbete med SPELGUIDEN AB

V751: 2 COMES WITH AGE plumpade senast men värmde strålande och Magnus tar på sig mordbranden. Kihlström satt i jollen vid den im- ponerande segern på Jägersro och bra chans om 6åringen får led- ningen utan strid men vi garderar när galoppen senast skrämmer…. RANKING: A: 2 B: 56391114 C: 781012

V752: 2 DECATHLON fick göra grovjobbet i Rättvik och var tapper som tvåa. Nurmos pålle fick bästa tänkbara utgångsläge med MAD och hänger på en BIKE för att maximera insatsen. 8 RINGO ADORE har spåret emot sig men kunnande för seger finns inombords! RANKING: A: 28 B: 49765311 C: 11012

V753: 4 BÄCKLÖS URIEL är urstark i grunden och gynnas av lång distans. Läget smakar mumma när 7åringen kan öppna rykande och bra chans från spets då Mats fungerar bäst i jollen. 8 B.W.STURE går barfota runt om och blir farlig med Örjan om aktionen fungerar. RANKING: A: 4 B: 81 C: 5321011769

Fullständigt tips hos http://tipsaren.com

 

Dagens GlimmaDubbel 26/8

I första DD sätter jag Kendall Jackson högst trots ett tolftespår. Härligt intryck senast i segern före Gatling. Han tål att göra jobbet och kommer ut med god chans. Tar även med Classic Pan som är startsnabb och har god form. Kanske lite tuffare emot idag men med ett fint läge har han god chans att speta detta hela vägen. Till sist tar jag med Denco’s Rioja som trivs tillsammans med Mika Forss. Hon behöver sitt lopp i rygg men får hon det är hon med och gör upp om segern.

I andra DD är det dags för Sundsvall Open Trot. San Moteur tar hem detta trots att han kommer få göra jobbet utvändigt. Hail Mary utmanar men räcker inte idag.

DD1: 12 Kendall Jackson, 4 Classic Pan, 5 Denco’s Rioja

DD2: 6 San Moteur

Häng med mig på helgens V75or.

V75 Bergsåker JACKPOT

https://www.atg.se/torsvikstobak/spel/221973_V75_2023-08-26_9_5

V75 Charlottenlund

https://www.atg.se/torsvikstobak/spel/221973_V75_2023-08-27_55_6

 

INTERVJU MED DANIEL REDÉN

Kanal 75/Alltomtrav

I den ena ringhörnan San Moteur. I den andra Hail Mary.
Det är upplagt för clash mellan två världsartister i årets Sundsvall Open Trot.
Daniel Redén hoppas hans stjärntravare ska vara lika bra som vid den senaste storloppssegern.

 En häftig lördag väntas när V75® med drömjackpot avgörs på Bergsåker.
En ensam vinnare med sju rätt beräknas kunna bli 75 miljoner kronor rikare. Och allt avgörs till sist, när startbilen accelererar inför eftermiddagens absoluta höjdpunkt: Sundsvall Open Trot. Miljonloppet ser två hästar vilka utmejslats som de båda givna favoriterna.
I den ena ringhörnan San Moteur som senast vann Årjängs Stora Sprinterlopp efter att dessförinnan varit tvåa i Elitloppet, i den andra återfinns 2 Hail Mary (V75-7). Daniel Redéns krigare kommer närmast från triumf i Hugo Åbergs Memorial där han mosade motståndet från utvändigt om ledaren efter att innan det varit tvåa i S:t Michel-Ajo bara en dryg vecka tidigare.
– Han var bra och gjorde ett väldigt bra lopp i Finland gången före det och kom ur det jättebra, hästen studsade upp en nivå och vann Hugo Åbergs på ett imponerande sätt. Han har fått träna på efteråt, hästen fick gå ett hårdare jobb i måndags och i går (torsdag reds.anm.) kändes han också fin. Vi hoppas att han ska göra ett bra lopp igen, det verkar som han ska göra det, säger Redén.

Började veckan med ett tuffare jobb
Hail Mary står lite i pole position på förhand i Sundsvall Open Trot.
Den sjuårige tuffingen begåvades med bricka två bakom bilen, direkt utanför startkatapulten Click Bait på innerspåret. San Moteur å sin sida, börjar från sjättespåret.
– Läget är jättebra. Det blir bara att köra rakt fram, menar tränaren.
Rent formmässigt, kan Hail Mary vara bättre än vad han är för dagen?
– Nej, på det sättet tror jag väl inte det. Sedan har han ju levererat som bäst när han har startat vecka-vecka och då fått en rejäl ”urblåsare” veckan innan, då har han ju gått som in i helsicke bra. Nu har det gått några veckor mellan loppen, men han fick som sagt ett tufft jobb i måndags, så vi hoppas han ska vara lika bra igen.
När två träter vinner en tredje, säger talesättet. Hur är läget med 7 Missle Hill (V75-7)?
– På bra dagar är han inte så långt efter de bästa i eliten. Det såg man på Årjäng, då hade han börjat komma upp i form och spurtade bra bakom San Moteur den gången och senast i Visby så vann han med ganska så mycket krafter kvar. Hästen känns bra, han kräver lite tur här, men han är väldigt snabb i spurten om det är hans dag och det blir tempo på loppet.

Föregående artikelInför V75 (DrömJackpot): ”San Moteur känns fantastiskt fin – Är bättre förberedd nu”
Nästa artikelFem tippar V75 till JÄGERSRO 2 september 2023

KOMMENTERA ARTIKELN

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.