V75 & DD Tips + Jovialityinfo inför V75 Halmstad

208

v75halmstad6juli2024

V75 avd 1-3 i samarbete med SPELGUIDEN AB

V75-1: 5 EMINENT KRONOS har aldrig hoppat i voltstart på fyra försök och Johan låter självsäker att det blir felfri avgång. Vi spikar när Propulsionhingsten går utan skor och det kommer ge enorm effekt! RANKING: A: 5 B: 7-3-9-2-1 C: 6-8-4-10-12-11

V75-2: 1 SWISH THE CASH får tipsvinken från innerspåret då Adrian låter uppåt angående chansen att svara hästarna utvändigt i spetsstriden men han kan även vinna från vinnarhålet med lucka sista biten likt en del under torsdagen. Ensam A-häst till singelsprocent lockar oss!
RANKING: A: 1 B: 2-5-4-8 C: 3-6-9-7-10-12-11

V75-3: 1 GET A WISH fick bästa tänkbara startspår över engelska milen när bilen släpper fältet närmare kurvan och Johan kommer att köra i ledningen om han lyckas greppa taktpinnen. Vi hade dryga 06 sista sexhundringen i Tingsryd och högst fart över mållinjen. Fräck A-häst!
RANKING: A: 1 B: 2-3-8 C: 7-5-4-6

Tipset ovan från SPELGUIDEN / TIPSAREN.COM
SPELGUIDEN AB har levererat tips och väggtidningar till ombud och privatpersoner i över 30 år!

Prova TIPSAREN FYRA VECKOR HELT GRATIS!

För privatpersoner: https://tipsaren.com

För butiker/spelombud: https://tipsaren.com/butiker

DAGENS GLIMMADUBBEL

Dagens GlimmaDubbel 6/7

I första DD blir det till att plocka bort favoriten Golden Rain. Spetshästen bör bli Caradja som är snabb ut och trivs i ledning. Kan räcka hela vägen. Väljer sen Nova Mahiron som är rejält kapabel i grunden. Hon tål tuffa upplägg. Vidare vill jag ha med Cathrinelle som trots åttondespår kan utmana Caradia om spets. Blir det så vinner hon! Till sist vill jag ha med Luxury River som börjar hitta formen. Tål tuffa upplägg och är med i striden på många sätt.
I andra DD blir det spik på Laredo Boko som håller fin form. Snabb ut men går från alla lägen. Bra spik!

DD1: 5 Caradja, 12 Nova Mahiron, 8 Cathrinelle, 3 Luxury River
DD2: 4 Laredo Boko

Häng med mig i helgen!
V75 Halmstad
https://www.atg.se/torsvikstobak/spel/221973_V75_2024-07-06_18_5
V75 Jarlsberg
https://www.atg.se/torsvikstobak/spel/221973_V75_2024-07-07_82_5

 

INFO OM JOVIALITY INFÖR V75 HALMSTAD

Kanal 75 / Alltomtrav

Efter Elitloppet och Oslo Grand Prix – storloppen avlöser varandra för Joviality.
Sabine Kagebrant hoppas på guld i Halmstad för stallets primadonna som fått perfekta förutsättningar.
– Jag har en bra känsla för dagen och hon är i fin författning, säger Solvallatränaren.

Under lördagen får publiken återse 3 Joviality (V75-3).
Årets häst 2023 intog tidigare i vintras en mycket meriterade bronsplats i Prix d’Amérique och var näst senast en av hästarna i Elitloppet. Det femåriga stålstoet fick dock se en finalplats gå upp i rök sedan hon blivit fastlåst för länge.
Senast var det Oslo Grand Prix på agendan för Joviality. Där anförde hon länge och väl fältet, men blev kort före mål upphunnen av Banderas Bi och Kentucky River.
Tränaren Sabine Kagebrant var ändå helt belåten med sin hästs insats.
– Jag var nöjd med henne där. Jag tycker hon gjorde det väldigt bra faktiskt, dels blev hon lite pigg i ledningen och samtidigt var banan både djup och seg och materialet var väldigt vasst den dagen. Det tog lite på hennes hovar och hon blev lite öm mot slutet av loppet, så med tanke på det tyckte jag att hon stod för en jättebra prestation, säger Sabine som fortsätter:
– Hon har tränat på precis som vanligt efter det, det har inte varit några konstigheter. Hon känns fin och kommer gå ett par lättare intervaller under tisdagen också.
Känns det till och med som hon höjt sig ytterligare med de här tre starterna som hon gjort efter vintern i Paris?
– Ja, men det tycker jag väl att hon göra hela tiden, hon svarar bra på loppen, så absolut. Sedan vet man aldrig helt hur det är med hästar, men jag har en bra känsla för dagen och hon är i fin författning. Det ser så bra ut som det kan göra, hästen håller sig pigg och smidig.

Har många lopp att välja mellan
Startsnabbhet är en av Jovialitys många goda egenskaper.
Uppgiften på lördag ser därför tilltalande ut mångmiljonärskan. Likt tidigare med understöd från Erik Adielsson i sulkyn börjar hon från tredjespår bakom bilen över en engelsk mil som distans.
– Läget kan man inte klaga på och det ska bli roligt att se henne på kort distans igen, jag är helnöjd med det. Om man säger så här: jag brukar inte lägga mig i det taktiska och Erik får göra som han vill, men han vet ju också att han har en startsnabb häst. Sedan är Hustle Rain snabb också, det har vi sett, men Erik får göra det som känns bäst för stunden. Joviality går bra i ledningen, särskilt nu när det är kort distans, men går också lika bra bakifrån. Som sagt, det där löser de, säger tränaren som också berättar om tankarna kring balans och utrustning på lördag:
– Hon får gå med bakskor den här gången så får vi väl se lite längre fram i veckan vad hon kommer gå med framtill, det tog som sagt lite på henne med banan senast. Men hästen är ju väldigt allround och har gått med skor bak och barfota fram ett par lopp nu och det har funkat fint.
Joviality blev tidigt inbjuden till nya superloppet Åby World Grand Prix som körs den 10 augusti. Siktar ni mot det?
– Ja, vi får se där. Vi är ju inbjudna till Åby World Grand Prix och det är väldigt smickrande, men det finns ju Sto-EM och Margareta Wallenius-Klebergs Pokal (tidigare Jubileumspokalen reds.anm.) för henne samma vecka. Så vi kan säga att vi har lite att välja på för henne…
Finns det några andra lopp inplanerade för henne?
– Nu har vi ju Halmstad först på lördag och om allt går bra där är vi väl lite inne på att gå till Hugo Åbergs Memorial (30 juli) med henne. Så det är planen just nu. I vilket fall får hon ett lopp till emellan på lördag och nästa uppgift, så får vi se vilket det blir då.
På tal om Guldsprintern förresten. Du vann ju just det här loppet i fjol med Hell Bent For Am som vi inte sett på tävlingsbanan sedan i augusti. Var håller han hus i dag?
– Han är på simläger, ska ta simborgarmärket…Nej då, han har fått en liten period nu när han är nere i Frankrike och simtränar bland annat. Jag har fått lite videor på honom och det ser bra ut, så får vi se längre fram när han kan vara tillbaka, säger Sabine Kagebrant.

Föregående artikelInför V75 (lördag): Snackhästen tillbaka: ”Ganska mycket att hämta framöver”
Nästa artikelInför V75 (söndag): Gundersen har luringen: ”Räknas som en stor outsider”

KOMMENTERA ARTIKELN

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.