V75 kunde slutat med Succé

503

Igår spelade Andelsbaren en rad olika system i olika prisklasser som passar allas plånböcker, men ett av våra system var riktigt nära en vinst på 10 miljoner och skulle då gett var andelsköpare en rekordvinst på över 1 miljon / andel.  Man kan kalla de Snöpligt, otur, tråkigt eller rent ut sagt sorgligt men systemet missade ett garderingslopp på 8 hästar och fick nöja sig med 99.576:- som vem som helst skulle vara riktigt nöjda med. Självklart är vi glada för köparnas skull som fick vars 11.064:- men att vara så nära en mångmiljonvinst svider ett par dagar innan man kan glädjas.  Med detta sagt så har vi toppform i laget och hälsar er alla välkomna in att spela ned oss.  Det är bara en tidsfråga innan det smäller riktigt riktigt högt  På Onsdag får vi en nu chans att spela om 12 miljoner och nästa Lördag spelar vi om en enorm MEGA JACKPOT på 120 miljoner.  Detta vill ingen missa 🙂 💪🏻💪🏻💪🏻  Välkomna

Igår spelade Andelsbaren en rad olika system i olika prisklasser som passar allas plånböcker, men ett av våra system var riktigt nära en vinst på 10 miljoner och skulle då gett var andelsköpare en rekordvinst på över 1 miljon / andel.
Man kan kalla de Snöpligt, otur, tråkigt eller rent ut sagt sorgligt men systemet missade ett garderingslopp på 8 hästar och fick nöja sig med 99.576:- som vem som helst skulle vara riktigt nöjda med. Självklart är vi glada för köparnas skull som fick vars 11.064:- men att vara så nära en mångmiljonvinst svider ett par dagar innan man kan glädjas.

Med detta sagt så har vi toppform i laget och hälsar er alla välkomna in att spela ned oss.
Det är bara en tidsfråga innan det smäller riktigt riktigt högt

På Onsdag får vi en nu chans att spela om 12 miljoner och nästa Lördag spelar vi om en enorm MEGA JACKPOT på 120 miljoner.

Detta vill ingen missa 🙂
Välkomna till oss på Andelsbaren
Klicka på länken och häng med oss i jakten på storvinsten !
https://tillsammans.atg.se/inbjudan/UPUA-SW4G-21496

SPELA V75 & V86 MED OSS!
250.000 i nettovinst för TIPSAREN 2020!
Inbjudan till andelslaget hittar du HÄR:
https://www.atg.se/cigarrmagasinet

Kommentera artikeln

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.