V75 System och Analys till Jägersro 12 januari

633

I samarbete med ANDELSBAREN som spelat in över 6 miljoner senaste veckan!

V75 på Jägers och det ser så fruktansvärt svårt ut där jag tycker att många av dom mest spelade hästarna inte borde vara favoriter.

Jag har läst väldigt mycket så nu har jag fått fram ett system som jag tror på och kommer försöka öppna stenhårt med en spik för att sedan kunna gardera lite i mitten loppen och sen avsluta med spik i sista.

Bästa spiken: Dollan Spring (avd 1)

Näst bästa spiken: Da Pepperboy (avd 7 )

Omgångens lås Avd6: 1 Velvet Gio, 2 Ole Rolls, 4 Master Crowe

Omgångens DD

1 : 1 Velvet Gio

2 : 4 Da Pepperboy

Vill du köpa in dig i detta system där vi spelar om fina pengar på v75 Jägers så hittar du andelen ”ALLTOMTRAV.INFO” här:
https://tillsammans.atg.se/lagsida/21496

 

V75 System och analys

 

V75-1

I dagens första omgång ser det ut att bli ganska jämnspelat och det är ett svårlöst lopp som jag kommer försöka spika mig ur. 2 Dollan Spring och 4 Juan båda 23% ser ut att bli favoriter och jag håller min spik något högre. Visserligen är Juan inte ända motståndaren då det är många bra hästar i första avdelningen. Jag vet att Dollan inte startat på ett tag men borde ändå komma hit med bra form. Spik!

Ranking: 2 Res: 4-5

 

V75-2

Här rankar jag upp min största skräll för omgången och tycker att 15 O´Sunday som gjort bra starter hela tiden och bör ha god form. Var favorit på v75 för ett tag sen och 1% är galenskap men jag tackar och tar emot. 14 Tuxedo Bi blir favorit och kommer med 5 raka segrar men gör det på samma tider och är inte jättemycket bättre än O´Sunday och har han en dag som inte är på topp så kommer han få det svettigt. En till som är lite bortglömd är 11 Just Wait And Se som kan jättemycket och till 2% får man inte missa den! I avd 2 finns det värde!

 

Ranking: 15-14-11-8-7-2 Res: 13-10

 

V75-3

Kvällens enligt mig bästa avdelning och vilken avelning. Här kommer det köras och jag rankar återigen upp en lågprocentare. Favorit i skrivande stund är 3 Turrno Di Azzurra jättebra häst och visst har man chans här men har inte fått vinna på ett tag och här tror jag det blir svårt igen. Jag rankar 7 Dante Boko först och på hemmabana blir han farlig. Adrian kommer förmodligen sända frammåt och försöka utmana ganska tidigt och får han en bra start. Ja vem vet! Vill även varna för 10 Shadow Gar som är spelad på låg procent men kan mycket väl klä av motståndarna och stå som vinnare bara det löser sig lite på vägen.

 

Ranking: 7-10-3-5-4-9 Res: 6-11

V75-4

Stolopp med spårtrappa jämnstreckat och svårlöst även här och favorit just nu är 1 Ofelia O.E som gjort det bra på slutet och ska absolut med på lappen men möter lite tuffare nu och absolut inte klar! Min andrahäst 3 Vikens Fingerprint är också bra varje gång och kommer nog vara bland dom 3 främsta. Min vinnare är 10 Darling Harbour som enligt mig har toppvchans att ta det här. Motståndet avskräcker inte och han bör absolut vara med längst fram på upploppet.

 

Ranking: 10-3-1-15-14-2-12 Res: 7-9

V75-5

I dagens femte omgång tror jag återigen på skräll och rankar en 3% som vinnare. 3 Crossfire Simoni är bättre än raden och jag tror man slutar som segrare här. Favorit är 3 Callipygian som enligt mig är överspelad. Visst kommer man från en bra insats men att man ska vara spelad så mycket kan jag inte köpa. Jag tar med några hästar och hoppas att favoriten faller.

Rank: 4-7-1-3-5 Res: 11-6

V75-6

Omgångens lås och det bör räcka bra med 3 hästar här. En superbra favorit i 2 Olle Rolls som var hur bra som helst senast och har gjort det jättebra flera omgångar i rad. Har galopperat en del nu var det visserligen ett tag sen och han känns väldigt travsäker och ska vara favorit. Men jag vill gärna ha med 1 Velvet Gio som också gör det väldigt bra hela tiden. Har inte fått stå längst fram på ett tag men nu är det dags och till dom procenten kan jag inte låta bli att ha med han!

 

Ranking: 2-1-4 Res: 8-11

V75-7

Vi avslutar omgången med en spik och en häst jag jagat en del. Min vinnare är 4 Da Pepperboy. Jämnt lopp med många bra hästar och visst ska man vara bra för att vinna men han är bra och står på tur för en seger!

Ranking: 4 Res: 5-8

Hoppas att ni vill vara med och jaga stora pengar med oss från ”ALLTOMTRAV.INFO” här:
https://tillsammans.atg.se/lagsida/21496

 

SYSTEMET

2 Res: 4-5

2-7-8-11-14-15 Res: 13-10

3-4-5-7-9-10 Res: 6-11

1-2-3-10-12-14-15 Res: 7-9

1-3-4-5-7 Res: 11-6

1-2-4 Res: 8-11

4 Res: 5-8

 

 

 

SPELA V75 & V86 MED OSS!
SPELGUIDEN AB som har levererat grymma tips till Spelbutiker i över 30 år
samt innehavaren av VINSTREKORDET på V86 (22,6 miljoner):
https://www.atg.se/cigarrmagasinet
Föregående artikelFormen har aldrig varit bättre, säger Veijo
Nästa artikelDe kom etta, tvåa, trea och fyra

KOMMENTERA ARTIKELN

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.