V75 System och analys till KALMAR i samarbete med ANDELSBAREN

377

Då åker vi till Kalmar och en bra v75 omgång som på förhand ser lite favorit betonad ut. Men vi ska försöka lösa det och hoppas att vi får med oss lite kantbollar.

Bästa spiken: Illuminati (avd 1)

Näst bästa spiken: Ritz Guiness (avd 4 )

Omgångens lås Avd6: 1 Global Trust, 2 Baron Gift, 6 Master Crowe

Omgångens DD

1 : 5 Dooleys U.N.G

2 : 1 Global Trust

Vill du köpa in dig i detta system där vi spelar om fina pengar på v75 Jägers så hittar du andelen ”ALLTOMTRAV.INFO” här:
https://tillsammans.atg.se/lagsida/21496

 

V75 System och analys

 

V75-1

Dagens första omgång och jag tycker att det är dagens bästa spik. Joakim Lövgrens segermaskin 7 Illuminati har absolut toppchans och i det här gänget bör inte vinsten sitta allt för långt in. Visst är distansen och spåret ett frågetecken men han har löst liknande uppgifter förut. Jag spikar och säger att han har åtminstone 60% segerchans.

Ranking: 7 Res: 4-2

 

V75-2

Här blir det jämnspelat och favorit i skrivande stund är 3 Majestic Wine som kommer med 3raka och är nog bästa hästen i fältet. Jag tycker dock att det är intressant emot och det är hästar med form som kommer utmana. Värst emot är nog 1 Callipygian som var en liten besvikelse senast men gjorde endå ett bra lopp och jag tror att man har hämtat sig sen sist och vinner det här Absolut spelvärd till just nu 12%. Men jag streckar på och hoppas att det skräller här och att det blir kört i högt tempo. Vill även nämna 6 Ferrari Silas jag tror han kommer vara top 3 och vem vet med ett perfekt lopp? 1%!

Ranking: 3-1-6-5-7-9-10-11 Res: 4-12

 

 

 

V75-3

Kvällens enligt mig bästa avdelning och vilken avdelning. Här kommer det köras och jag rankar återigen upp en lågprocentare. Favorit i skrivande stund är 1 Jairo som är en jättebra häst och visst har man chans här men jag tror att man kan fastna från spår 1. Jag rankar 6 Västerboonthenews först och jag tror att man kan ta ledningen och då får dom andra jobba! Jag vill varna för Jerry Riordans 7 Timone Ek som gick bort dig sist efter uppehåll. Med det i kroppen så tror jag att han blir superfarlig. Mycket bättre en fältet när han är i form missa inte han!

Ranking: 6-7-1-4-2-8 Res: 5-3

V75-4

Omgångens näst bästa spik 12 Ritz Guiness som jag tycker har imponerat sista tiden och är bättre en vad spelarna tror. Hon måste ha topchans och jag väljer att spika!3 My Liberty är värst emot och är väldigt bra men jag tror inte man kan stå emot en hårt pressande Ritz.

Ranking: 12 Res: 3-10

V75-5

Omgångens svåraste avdelning och jag streckar på. Favorit och bästa hästen i fältet är 5 Kaiser Håleryd och visst är raden imponerande men jag tycker endå att man ska försöka fäla här då han blir spelad så mycket. Jag vill absolut ha med 3 Gullabo Däck Bling som har gjort det jättebra sina sista 3 starter men med riktigt dåliga spår har han ändå 2 segrar och en 6e plats. Nu spår 3 och väldigt intressant jag tror att han vinner!

Rank: 3-5-6-9-1-10-12 Res: 4-11

V75-6

Tror att det räcker med 4 hästar här och min vinnare heter 5 Dooleys U.N.G en väldigt stark häst som går bra på distansen och jag tycker att man ska vara favorit. Nu är man inte det och det tackar jag för. Favorit blir 8 The Real Star som jag inte skulle våga luta mig mot. Men han ska givetvis vara med på lappen men inte som en spik. Vill varna för bakspårshästarna 13 Just Wait And Se och 14 Othala som mycket väl kan vinna det här och är också givna streck.

 

Ranking: 5-14-13-8 Res: 11-6

V75-7

Omgångens lås 1 Global Trust, 2 Baron Gift, 6 Master Crow. Jag tycker att det ska vara heltäckt här och störst vinstchans har nog 1 Global Trust som gör det bra hela tiden visserligen har det blivit 1 galopp och en sämre start innan men jag tror att man fått ordning på det här och att han vinner.

Ranking: 1-2-6 Res: 9-3

Hoppas att ni vill vara med och jaga stora pengar med oss från ”ALLTOMTRAV.INFO”. SYSTEMET HITTAR NI här:
https://tillsammans.atg.se/lagsida/21496

 

SYSTEMET

7 Res: 4-2

1-3-5-6-7-9-10-11 Res: 4-12

1-2-4-6-7-8 Res: 5-3

12 Res: 3-10

1-3-5-6-9-10-12 Res: 4-11

5-8-13-14 Res: 11-6

1-2-6 Res: 9-3

 

 

Föregående artikelEn genomgång kring helgens vikingar på Vincennes
Nästa artikelInför V75: Stålmormor Speedy Foxy Vicane

KOMMENTERA ARTIKELN

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.