V75 System och Analys till Mantorp 22 december

340

V75 på Mantorp och omgången är kryddad med 48 miljoner jackpot och vi har en väldigt svårlöst omgång och det är bra för spelvärdet när vi drar in 7an! Hoppas ni är med på en andel då jag satte 8 rätt i onsdags på mitt andra system. Nya tag och nu ska vi ta det här.

Bästa spiken:7 Ritz Guiness (avd 7)

Näst bästa spiken:8 Man at Work (avd 6 )

Omgångens bästa lås: 6 Supreme Face, 10 Absolut Gehör, 13 Quite Nice

Vill du köpa in dig i detta system där vi jagar jackpotmiljoner på Mantorp så hittar du andelen ”Allt Om Trav” här:
https://tillsammans.atg.se/lagsida/21496

 

V75 System och analys

 

V75-1

Jag streckar på i den inledande avdelningen då jag tycker att det kanske är omgångens mest svårlösta avdelning. Jag har några favoriter men som sagt tycker jag att det är supersvårt att välja vem eller vilka jag ska ha. Vi börjar med 11 Reverend Wine som står sig bra i klassen och min förstahäst i loppet. Får man rätt resa här blir han livsfarlig och bör räknas väldigt tidigt. Men han möter en som 5 Harrington som gick superbra sist och vann ganska enkelt. Kommer man till spets och får han bestämma tempo i loppet är man defenetivt hästen att slå. Rolig skräll då? Ja då tar jag 8 Hugo R.C som gör det superbra hela tiden och kan absolut vara med och tampas om topplaceringarna. En annan häst som man måste ha med på kupongen som också har superhög kapacitet men som inte startat på ett tag är 9 Global Undecided kanske behöver ett lopp i kroppen innan han är riktigt i slag men jag vågar inte lämna honom utanför. Jag rankar loppet som följer.

Ranking: 11-9-5-8-3-7-10-4-1 Res: 2-12

 

V75-2

Här rankar jag 8 Wave Length som förstahäst och kan också vara en tänkbar chansspik men jag tar och streckar lite här med tanke på diskningen sist. Men fungerar man så har man absolut toppchans. Min andrahäst är 6 Campell J.P som kommer med 3 raka segrar och är jättebra hela tiden. Van att gå med skor och man bör räknas tidigt. 15 Stella Pona har fått ett skitspår men ska också räknas då man har gått tuffa lopp och här bör hon stå sig bra. Men spåret skrämmer lite och ska bara med på en garderingskupong. Vill även nämna 11 Indian Front som inte fått vinna på ett tag och nu kanske det är hennes tur igen.

Ranking: 8-6-11-15-12-1 Res: 10-4

 

V75-3

6 Sanda Love blir nog en av dom mest spelade den här omgången. Det ser jag endå som rätt då man har 4 av 5 segrar sina senaste starter och uppgiften ser bra ut men jag vill inte luta mig mot honom då han går upp i klass och bör få det lite tuffare här. 4 Dardanos blir min förstahäst som gick jättebra senast. Han har haft problem med galopper men gick felfritt senast och vann då. Jag tror att Oscar J kan den här hästen då han varit 1 och 2a när han kört honom förut.

Ranking: 4-6-13-11-8 Res: 9-10

V75-4

Här är omgångens lås och jag tror loppet är heltäckt med dom här hästarna.

13 Quite Nice blir förstahäst och kommer förmodligen bara att vinna men läget är lite knackigt och jag vågar inte spika här 2-2-1 dom 3 senaste starterna på imponerande vis går bra med skor och utan så det ska inte vara något problem. 6 Supreme Face har bästa spåret av mina favoriter. Hon har haft lite svårt med galopper men jag tror att Örjan löser det och det här kommer man leda länge. Men hon har haft ett kort uppehåll och mjölksyran kommer på upploppet och hon blir nerspurtat av min förstahäst. Jag tar med 10 Absolut Gehör eftersom hon är klart bättre en klassen enlig mig men jag vet inte riktigt hur formen är och hon har ju haft ledigt i 2 månader så kanske inte körs för vinst. Men med rätt lopp så kommer hon vara där framme och varför inte längst fram. Heltäckt!

Ranking: 13-10-6 Res: 2-15

V75-5

Nu börjar det bli öppnare och svårare och jag väljer att strecka dom jag har råd med och då kommer jag ta med 1 Dizzy River som är min förstahäst och kommer hit med 5 pallplatser på rad och är stark och rejäl. 2 Stepping Spaceboy som är bästa hästen men som kan galoppera och jag tycker att han är lite överspelad även om han är bra. 3 J.H Mannerheim gjorde det bra senast och bör ha gått frammåt med det loppet och kan vara med och hota om segern.

Rank: 1-2-3-6-8 Res: 7-9

V75-6

Näst bästa spiken och jag tror att han fixar det här oansett position 8 Man At Work vann enkelt senast och har skyhög kapacitet.

Ranking: 8 Res: 3-10

V75-7

Omgångens bästa spik! 7 Ritz Guiness låter allt jätte upp på och här tror tränare och kusk att man vinner och det tror jag med då man ska laddas för seger. Spik och slut.

Rank : 7 res : 10-3

Hoppas att ni vill vara med och jaga stora pengar med oss från ” Allt Om Trav ” här:
https://tillsammans.atg.se/lagsida/21496

 

SYSTEMET

1-3-4-5-7-8-9-10-11 Res: 2-12

1-6-8-11-12-15 Res: 10-4

4-6-8-11-13 Res: 9-10

6-10-13 Res: 2-15

1-2-3-6-8 Res: 7-9

8 Res: 3-10

7 Res: 10-3

KOMMENTERA ARTIKELN

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.