V75 System och intervju med Björn Goop

99

v75 system

V75 System från AlltOmTrav

1: 1, 2, 3, 4, 5, 6
2: 2, 8, 9, 11
3: 2 On Track Piraten
4: 14 Bellfaks
5: 3 Fossens Bonus
6: 1, 3, 8, 11
7: 1, 8, 9, 10, 11, 14

Intervju med Björn Goop från Kanal 75

Med mobiltelefonen som enda hjälpmedel bjuder Björn Goop varje vecka på en enmansföreställning som är travets mest sedda program på webben.

”Björnkollen” är programmet som setts av över sex miljoner tittare och har blivit ett måste för en mycket stor del av alla V75-spelare.
– Det är otroligt kul att så många vill titta på programmet. Så här stort trodde jag nog aldrig att det skulle bli, säger producenten och huvudrollsinnehavaren Björn Goop.

Björnkollen – som går att se på www.ATG.se, www.atgplay.se, www.stallgoop.se och ytterligare en rad webbsidor – är en ovanligt pigg och uppskattad långkörare. Troligen det mest sedda webbprogrammet varje vecka om trav och spel på hästar. I programmet, som visas inför varje V75 från fredag kväll, redogör Björn Goop för sina tankar, idéer och tips inför varje V75-lopp – oavsett om han är med och tävlar själv i V75 eller inte.
Allt började sommaren 2011, då Sveriges kuskchampion Björn Goop via sin mobiltelefon levererade dagliga tips till ATG.se under några Sommartravsveckor. Programmet blev en omedelbar succé och kom i fortsättningen att handla om enbart V75, där Björn oftast är en av huvudpersonerna.
Och därefter har det rullat på, vecka in och vecka ut, år efter år.
Oavsett var Goop befunnit sig i världen, har han levererat Björnkollen. Ofta från bilen, flygplatser, hotellrum, eller hemmet i Kil i Värmland.

Kommentarer på Ica
Numera ses varje program av 25 000-35 000 tittare och lagom till det Björnkollen som visades inför V75 på Nyårsafton passerade programmet totalt sex miljoner (6 000 000) tittare sedan premiären 2011!
– När vi började 2011 var det mest som ett test, en kul grej, att göra något som var bra för travet. Målsättningen var att nå ut till alla som är intresserade, både de som vill lära sig lite mer om trav och de som redan är experter. Jag var rädd att bara de mest initierade skulle titta, men jag får så många positiva reaktioner och kommentarer, från vanligt folk, på ICA, när jag åker tåg, ja överallt, berättar Björn.

”Tufft i Prix d´Amerique”
Januari är en hektisk månad för Björn Goop, med tävlingar och träning av egna hästar varje vecka, både i Frankrike och Sverige. Det stora målet i januari är Prix d´Amerique söndag 29 januari, där Björn kör förre elitloppsvinnaren och Prix d´Amerique-tvåan franske Timoko, som tillmäts viss chans att vara med och kämpa om segern.
– Hästen är bra och kommer garanterat att vara i bra form nästa vecka, men han är ett år äldre och loppet kommer att bli mycket tufft att vinna, säger Björn.
Men dessförinnan är det V75 på lördag, på hemmabanan Färjestad, där Goop kör i sex av V75-loppen, dock bara två hästar som han tränar själv (Thai Broadway och Västerbo Hard Cash) och de övriga är nya bekantskaper.
Vad Björn Goop tror om V75-loppen, om sina egna hästar och de hästar han nu kör för första gången, det berättar han i sin egen Björnkollen på fredag kväll – som alltid.

SPELA V75 & V86 MED OSS!
SPELGUIDEN AB som har levererat grymma tips till Spelbutiker i över 30 år
samt innehavaren av VINSTREKORDET på V86 (22,6 miljoner):
https://www.atg.se/cigarrmagasinet
Föregående artikelDags för VÄRLDENS STÖRSTA MONTÉLOPP
Nästa artikelBegravda hästar kommer INTE att flyttas

KOMMENTERA ARTIKELN

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.