V75 system och V75 analys till Kalmar 26 juni 2016

42

v75 system kalmar 26 juni

Ja förra gången hade vi lite sexor och femmor men nu är det dags för större pengar! Äntligen är det dags för Kalmars Midsommartrav… där har man hängt på staketet och våndats och skrikit av både glädje och besvikelse i sin ungdom… mest av glädje. Minns min första vinnare… Florlis Ask med Roland Korsar till 24 ggr… typ 1981 eller 82 kanske. Kalmars bana är j**kligt snabb när den är i ordning sommartid så ska ni spika så tänk i första hand på den som tar piken… speciellt i kortloppen.

Dags för min V75 analys till Kalmar 26 juni 2016.
AVD 1

1 EMMET BROWN har pausat i två månader och kanske inte skulle med på mitt system egentligen men här kan det bli rygg ledaren. Jag gillar hästen och kommer luckan på upploppet så kan den sitta där. För… det blir väl inte spets… ?

2 STAR ADVISOR JOLI tycker jag kan spikas av den som vill spara på strecken. Jag tror Kim laddar och hittar till spets här. Barfota runt om. Norskt och Jänkarvagn… och formen som börjar närma sig toppen… låter smaskigt.

3 COCO DE VIE har haft jättefin jättelänge och mött tufft motstånd. Från detta läget blir det säkert en vilsam resa och jag blir inte förvånad om läget kommer när upploppet närmar sig… enda orosmomentet är att Lennartsson inte har nåt flyt kuskmässigt…

5 NADAL BROLINE tror jag en del kommer att spika.. visst är hästen bra men har inte fått nån kontinuitet i starterna och sånt brukar straffa sig hur bra man än är. Form slår klass och det är ingen spik för mig… men den måste givetvis med på kupongen.

9 EVEN’S FIRST BOY tar jag med med hjärtet. Gör det bra varje gång och är värd en seger. Kanske lite tufft här men läget passar fint och skulle det bli lite fart på tillställningen kan första årssegern komma här.. för den segern närmar sig för varje start var så säkra.
AVD 2

1 TUDOR KRONOS har imponerat enormt på mig och från detta läget får han grönt ljus direkt. Snabb ut och sen vill ingen trycka… jag spikar och går vidare.
AVD 3

3 CALYPSO AM har absolut toppform och gjort det fint med två segrar på de två senaste men jag litar inte på att det blir felfri avgång här och känner mig tvungen att gardera. Den som spikar kan vara rätt ute men det ringer en varningsklocka för mig och dessutom har jag hittat flera motbud.

4 BUICK BRODDE har kanonform. Två raka sprintsegrar har det blivit och den är stabil och säker från start så från fjärde tror jag Johnny siktar på spets initialt och sen en resa i vinnarhålet… såvida inte hästen känns fantastiskt fin så den spårar runt om? Nä… eller?

6 JACK BOWLER är en hemmakrigare med fint läge… jag kommer att spela den på plats men tar även med den på mitt V75 system Formen är fin och hemmahästar har nästan regelmässigt skrällt på Kalmar denna helgen varje år.

7 FONDA BOKO står finfint inne i loppet och från springspår här måste den med på min kupong. Tony Wallin är ingen dålig kusk och blixtrar till med jämna mellanrum. Kan det bli spets och slut här kanske? Har känts otroligt fin efter förra loppet då den stumnade efter press i spets… intressant start här.

12 ERIK STING måste med på varje seriör kupong här. En kuse de siktar till Derbyt med.. var lite medioker i senaste starten men det berodde på halsproblem. Läget är ju iskallt men bra kusk och bra häst… givet streck om man garderar som jag gör.
AVD 4

1 VÄSTERBO ARTHUR gick hyfsat sista varvet i spåren senast. Kanske lite tufft matchas men kommer med på min kupong pga styrka och läge.

3 CAB HORNLINE tar spets här och sen får vi se hur länge det håller..

4 BARON MAX smyger med här och kommer med på min kupong som en hemmaskräll

6 BULA BULA AM har lyft sig senaste tiden… lite mixtrande med checkremmen och stallet hoppas det ska ge resultat. Har gått med och utan och nu går hon MED… fast en lång… så hon upplever det som att gå utan… tur man inte är travtränare… stallet tror t o m på spets här och kanske kan snuva min nr 3 om det klaffar.

14 ON HOLD är en av mina stora favoriter. Detta är en grymt stark herre som kan mangla ner allt här. Står helt perfekt inne i loppet och låter säkert inte nån fuska bort nåra meter i spets. Min etta i loppet och en lillspik.

15 TOMORROWLAND måste jag säga att jag tycker är mycket bättre än vad det ser ut efter de senaste starterna. Distansen är inga problem och med rygg på On Hold här så kan delar av Röda Armén fira trimfer igen…
AVD 5

3 EDGE BOKO såg lite ryckig och konstig ut senast men jag tror och hoppas att Erik kommer före Untersteiner in i första kurvan och det är det jag bygger mitt tips på. Den som har råd låser loppet på två eller t o m tar med Lill Hugo som har uselt läge men står bra inne och blir det körning så…
AVD 6

2 QUID PRO QUO har fått två välgörande lopp innanför västen och har ett väldit tilltalande läge här. Lite tufft motstånd tycker stallet men läge och form gör att den får ett givet streck av mig.

4 HARRY HAYTHROW verkade vara tillbaka i gammalt gott slag senast och blir INTE förvånade om den spårar runt om igen.

5 MAGIC TONIGHT… ja tiden var knapp för att formen skulle sitta där till Elitloppet men jag tycker ändå att den känns lite tveksam men rätt vad det är så blixtrar den väl till igen och varför inte här? Kanske får överta spets om Haugestad laddar och sen kanske det blir defilering? För förra årets elitloppsvinnare är väl ingen bluff… eller?

9 B.B.S. SUGARLIGHT har sannerligen inte haft det lät sista tiden mot megatufft motstånd och det syns även i resultatraden. Jag tror ekipaget är väldigt sugna på att visa var skåpet ska stå nu och läget här behöver inte vara fel mot lite lättare motstånd.

12 VÄSTERBO HIGHFLYER… ja.. jag har tjatat om denna och det är därför den kommer med återigen från ett ökenläge… han var riktigt duktig vid samma tid förra året och har den hittat samma form nu så blir det en rolig kantboll för mig…

Har ni råd med mer än fem streck här så glöm inte Royal Fighter och Tycoon Conway Hall
AVD 7

2 XLNT CHILI TRIPPEL får mitt enda streck här… men för en timme sen hade jag sex streck i detta loppet. Vägt mycket fram och tillbaka och har t o m ett par hästar som väntar på seger närsomhelst som jag ser det men när jag hade kokat ner soppan så fanns det bara en kvar. Har varit bästa hästen nästan i varje lopp på slutet och vunnit ibland och torskat ibland.. blir bara bättre och bättre verkar det som och vinner den inte här så är det bara att spika nästa gång.

V75 SYSTEM TILL KALMAR 26 JUNI 2016

Kalmar
Söndag 2016-06-26
Start: 16:20
Kostnad: 375,00 kr
AVD HÄSTAR
1
1-2-3-5-9
2
1-TUDOR KRONOS
3
3-4-6-7-12
4
1-3-4-6-14-15
5
3-EDGE BOKO
6
2-4-5-9-12
7
2-XLNT CHILI TRIPEL

 

LYCKA TILL!

ALLT OM TRAV

SPELA V75 & V86 MED OSS!
250.000 i nettovinst för TIPSAREN 2020!
Inbjudan till andelslaget hittar du HÄR:
https://www.atg.se/cigarrmagasinet

Kommentera artikeln

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.