V75 Tips Halmstad + Klartecken från en kusk!

191

v75 jackpotkopiera

V75 avd 1-3 från TIPSAREN/SPELGUIDEN AB

V75-1: 1 TURE L.A. har utvecklats positivt detta år och roligt att Team Untersteiner fått fart på 5-åringen. Bra chans om Johan hittar till fron- ten från spår 1 och kan segla vidare på senaste tidens framgångsvåg. 8 SIDNEY CELEBER kan få det i halsen om Örjan hittar fritt spelrum. RANKING: A: 1-8-6-12-3-7 B: 2-5-4-9-10-11

V75-2: 4 VASCO får tipsvinken när det aviseras BIKE och två lopp i kroppen har gjort gott. Carl Philip kan anföra varje meter om han lyck- as greppa taktpinnen och får bestämma. 6 BLACK FIRE blir megafa- vorit men spår långt ut bakom vingen och lärlingar gör att vi synar.
RANKING: A: 4-6-11-10-15 B: 2-13-9-8-5-7-3-12-1

V75-3: 5 DEEP POCKETS fick bästa tänkbara startspår när Ready Cash avkomman kan öppna kvickt och Magnus tar hand om taktpin- nen per omgående. Det lutar åt en klassisk spets och slut hämta ut! RANKING: A: 5 B: 2-3-7-10-1 C: 6-4-9-8-11

LÖRDAGENS MILJONDRAG: PEAK’N ROLL

Fullständigt tips hos http://tipsaren.com

Dags för V75 HALMSTAD! https://atg.se/cigarrmagasinet
58 MILJONER I JACKPOT!
Cigarrmagasinet har MEGAFORM! Senaste veckan vi firat stora triumfer både på V64 och V75! Kolla senaste omgångarna när du är inloggad hos vårt andelslag hos ATG! https://atg.se/cigarrmagasinet

KLARTECKEN FRÅN LUGAUER

Kanal 75/Alltomtrav

Conrad Lugauer spelar en central roll i lördagens V75® på Halmstadtravet.
Han spikar två och tar med fyra av sex hästar i tränartipset 5 tippar V75.
– Han har otroliga resurser den här hästen, säger Jägersrotränaren om sitt nya stjärnämne.

Den här veckan riktas trav-Sveriges blickar mot västkusten. Fyraåringarna gör upp i Sprintermästaren och Stosprintern under torsdagskvällen och på lördagen fortsätter travfesten med V75. För spelarna hägrar en jackpot som kan göra en ensam vinnare med alla rätt 50 miljoner kronor rikare. Conrad Lugauer laddar med sex hästar inom V75 och mest tror han på 3 Hidalgo Heldia (V75-5).
– Det måste vara en toppchans. Han har lärt sig tillräckligt mycket nu och det har varit det viktigaste med de första starterna han har gjort för mig. Han är inte helt enkel men den mentala biten hittade vi nyckeln till rätt så snabbt och balansen sitter också nu. Senast testade vi att köra honom barfota bak och det funkade hur bra som helst. Så jag känner mig trygg och det är en absolut topphäst, säger Conrad Lugauer i podden V75® – lördag hela veckan.
Den tyskfödde femåringen har gjort fem starter på svensk mark och visat stora resurser. För tre starter sedan dundrade han på lätta hovar ifrån motståndet på topptid och senast vann han också mycket enkelt från ledningen.
– Jag kommer låta honom trampa iväg och han är tillräckligt snabb för att vara med i den främre träffen direkt. Sedan trycker jag på gaspedalen när allt har lugnat sig och då kan de andra inte svara. Han har otroliga resurser den här hästen.

”Absolut toppform”
Conrad Lugauer singelstreckar Hidalgo Heldia i sitt systemförslag i 5 tippar V75 och det gör han även med 8 Night Brodde (V75-7), som hade slutat långt framme i Elitloppet för snart sex veckor sedan om han inte hade blivit störd av en konkurrents körspö och galopperat på upploppet.
– Jag tror att han hade blivit fyra om han inte hade galopperat, för han hade mycket krafter kvar.
Precis som i Elitloppet och på lördag hade Night Brodde nummer åtta bakom startbilen när han senast var ute i Kymi Grand Prix. Där avslutade han starkt som fyra från fjärde par utvändigt.
– Jag har tränat honom helt normalt och han håller fantastisk form. Det är superskalle på den här hästen och han har återhämtat sig fantastiskt och är där han var innan elitloppsförsöket. Jag är jättenöjd med honom och han håller absolut toppform.

Heta skrällbud
Conrad Lugauer rankar även 3 Eagle Rock (V75-4) etta i 5 tippar V75.
– Han kommer bli ännu bättre på slutet av året och nästa år, men han är i väldigt bra författning och jag tror att han räcker mot de här hästarna. Men vi rycker inte skorna, vi har inte vässat honom något speciellt i träningen och vi kommer inte öppna hans öron i form av rycktussar. Så det finns några växlar kvar. Han är inte mentalt redo för alla de sakerna men det är en otroligt fin häst som i mina ögon har riktigt, riktigt bra chans på lördag.
5 Ornello (V75-1) och 13 Restless Heart (V75-6) kommer inte tillhöra de mest betrodda hästarna i sina lopp men av tonläget hos deras tränare att döma kan de mycket väl vinna.
– Ornello är i sitt livs form just nu. Han känns otroligt bra och kommer att springa så fort som hans natur tillåter. Han har utvecklats och jag kan inte se var jag kan förbättra honom just nu, vilket betyder att han befinner sig på absolut ”topplevel” för sin typ av häst.
– Restless Heart har också otroligt fin form. Senast var hon strålande och bara slagen av Lady Beluga. Hon har återhämtat sig bra och jag tror att tio dagar mellan loppen är perfekt för att hon ska prestera maximalt.
12 Laradja Vrijthout (V75-3) är den enda ur stallets sextett som Conrad Lugauer inte tror på någon direkt segerchans med den här gången.
– Han är mer beroende av ledningen. Där slappnar han av mer och blir mycket mer effektiv. Förra loppet kanske också sitter lite i honom vilket inte gör saken bättre.

Cigarrmagasinet har MEGAFORM! Senaste veckan vi firat stora triumfer både på V64 och V75! Kolla senaste omgångarna när du är inloggad hos vårt andelslag hos ATG! https://atg.se/cigarrmagasinet

Föregående artikelInför V75 (jackpot): Gustav laddad för fest hemma i Halmstad
Nästa artikelSåldes för över två miljoner på auktion

KOMMENTERA ARTIKELN

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.