V75 Tips + Intervju med Tarzan inför ROMME

640

v75 system

V75 avd 1-3 i samarbete med SPELGUIDEN AB

V75-1: 5 XANTHIS HILTON fastnade i rygg på ledaren som var urusel och Magnus fick snällt dra åt handbromsen till strax före mål. Broder Mats tar över i jollen och från femman blir Melanders 5-åring svår- besegrad men 7 DECLAN är farlig att glömma med serverat. Se upp! RANKING: A: 5-7 B: 12-1-3-6 C: 10-4-11-2-8-9

V75-2: 12 B.G.PASTOR JONTE får tipsvinken efter uppvisningen sen- ast när Zeb lämnade packet med säker marginal över upploppet och Jonasson kan runda allt vid tempo. 6 SOLÖNS SKRAMMEL till 20% är taget 100 av 100 gånger när märren älskar korta häcken. Speedig! RANKING: A: 12-6 B: 5-1-7-4 C: 9-3-11-2-8-10

V75-3: 4 BENGT gjorde ett strongt intryck efter inledande galopp och lunkade låga 15 under två varv i skymundan utan att pressas det minsta. Oskar J Andersson alias OJA sitter bakom en ruggigt kapabel pålle som mosar detta sällskap oavsett lopp om aktionen fungerar.
RANKING: A: 4 B: 3-1-10 C: 12-5-6-11-2-7-8-9

Tipset ovan från SPELGUIDEN / TIPSAREN.COM
SPELGUIDEN AB har levererat tips och väggtidningar till ombud och privatpersoner i över 30 år!

Prova TIPSAREN FYRA VECKOR HELT GRATIS!

För privatpersoner: https://tipsaren.com/

För butiker/spelombud: https://tipsaren.com/butiker

 

STEFAN MELANDER INFÖR V75 ROMME

Kanal75 / Alltomtrav

Stallets hästar har vunnit 20 lopp de senaste månaderna och det har blivit flera segrar i V75® fyra gånger i rad. Inför årets första V75-omgång har Stefan Melander två heta segerkandidater med från formstallet. – Det är bra tryck på grejerna nu. Xanthis Hilton har toppchans och Jewilla har bra chans hon också, säger ”Tarzan”.

Romme är värd för årets första V75® och omgångens största favorit kommer i den inledande avdelningen där Xanthis Hilton blir många spelares spik. Hästen kommer från Stefan ”Tarzan” Melanders formstall och har visade hög kapacitet redan i våras när han ledde i det längsta men stryk med en nos av kanonen Barack Face. Sedan har Xanthis Hilton tävlat bra i höst och vinter och bland annat vunnit i V86 och i V75 näst senast. Men senast i finalerna på Solvalla satt han fast och gick i mål med massor av krafter kvar för Magnus A Djuse.
– 5 Xanthis Hilton (V75-1) känns ruskigt fin och är jättebra i ordning. Magnus sa att det var ju för jäkligt senast när han aldrig fick chansen. Med lucka till slut så hade han väl vunnit det loppet. Men det är historia nu, säger Stefan Melander.
– Hästen var ju grym redan i våras men har utvecklats bra under hösten och vintern. Det är en hård häst som har gjort flera topplopp och framförallt blivit ännu finare nu. Vi har jättefina träningsförhållande nu när det har kommit så mycket snö och är kallt. Alla våra hästar i stallet har höjt sig flera nivåer senaste månaderna efter att ha varit sega en period. Men när det var så varmt och regnade mycket så var det en massa mygg och insekter som kom upp ur jorden och anföll dom i hagen. När det sedan blev kallt och minusgrader så har de tänt till rejält istället.
– Det ser i alla fall väldigt bra ut för Xanthis Hiltons del. Han öppnar lite bättre när han har spår längre ut i banan och spår fem bakom bilen är perfekt. Kusken (Mats E Djuse) får köra som det känns och jag tycker att det är en toppchans, säger Melander.

”Känns fortsatt kanonfin i träningen”
I den sjätte avdelningen, tillika ett försök i Diamantstoet, kommer nästa favorit från Tarzan i Jewilla som senast ledde i det längsta men åkte dit på målfoto. Gången innan vann hon enkelt V75 efter att ha körts till ledningen, och nu har femåriga stoet spår tre på 20 meters tillägg och körs av Ulf Ohlsson.
– 13 Jewilla (V75-6) missgynnades av omstarterna senast och blev lite för laddad som gjorde att hon låg på under loppet. Det gillade hon inte och hade väl knappt startat i voltstart tidigare. Med tanke på det så tycker jag att hon höll starkt och var nära att vinna ändå. Det här är en fin märr som tidigare har varit ute i flera årgångslopp och det har även krånglat lite för henne. Hon har inte haft det rätta flytet tidigare och bland annat suttit fast. Jag startar ju mina hästar mestadels i V75, på Solvalla eller i årgångslopp och där är den tuffaste konkurrensen och då är det inte så lätt att bara leverera segrar eller bra placeringar hela tiden.
– Jag tycker att hon känns fortsatt kanonfin i träningen och nu när hon är så pass bra i ordning är det inga problem att attackera bakifrån som det blir den här gången. Hon kan gå sista 700 metrarna i spåren, men helst i rygg, och då kommer hon att avsluta bra igen. Uffe har kört henne jättebra så jag hoppas och tror att det ska lösa sig härifrån. Det ser ut som en bra chans för henne också, säger Stefan Melander.

KOMMENTERA ARTIKELN

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.