V86 Analys och tips 19 december i samarbete med Andelsbaren

179

v86 tipset andelsbaren

V86 på Bergsåker och Solvalla. Det ser återigen ut som att det kommer bli en svår omgång och jag tror att det kommer ge mycket pengar igen. Jag har läst och analyserat jättemycket och tror mig ha hittat 3 bra spikar och kommer därför att spika i 3 lopp.

Obs vi har lyckats få pengar i 4 av 5 på våra system i allt om trav och det är bara en tidsfråga innan det smäller ordentligt.

Bästa spiken: Idun A´lir (avd 6 )

Näst bästa spiken: Hurray Boko (avd 1)

Chansspiken: M.C.C Orlando (avd 5)

Omgångens lås Avd 4 : 1 Global Wizard 5 Young King och 11 Iglesias Boshoeve

Häng med och spela tillsammans med oss!
Andelssystemet ”ALLTOMTRAV.INFO” hittar ni här:
https://tillsammans.atg.se/lagsida/21496

 

V86 System och analys

V86-1

Dagens första avdelning ser väldigt jämn ut och jag kommer ranka och spika en 9% i form av 9 Hurray Boko som vinnare. Jag väljer att försöka spika mig ur det här svåra loppet. Det finns massor av motbud men jag måste hitta spikarna för att vinna mycket pengar och det innebär att man chansar lite ibland. Har gått bra med skor och gjort bra lopp dom senaste starterna så jag tror att man kan hitta ut till 2 utvändigt för att sedan bryta ner sina konkurenter.

Ranking: 9 Res: 1-10

 

V86-2

Här kommer omgångens näst mest spelade häst 3 Lexington Hall som jag tänker fälla då jag inte tror att man vinner det här.

Vilka ska då lyckas med den uppgiften? Jag tror att avdelningens vinnare är 6 Global Thunder Gör det jättebra hela tiden och tiderna han gör bör skrämma favoriten.

2 Duke of Mearas En häst som jag gillar skarpt och brukar den här årstiden. Går fantastiskt i sina bästa stunder och bäst med skor och då bör man ha lite fördel här doch vet jag inte riktit hur man tänker köra loppet

Jag väljer ändå att strecka på endel här eftersom favoriten ska fällas.

Ranking: 6-2-3-1-4-5-8 Res: 7-9

V86-3

Här kommer den mest spelade hästen i omgången med 82%! 3 Global Withdrawl som kommer hit med en galopp vid förra starten och visst är man den absolut bästa hästen. Går dessutom bra med skor men jag vill inte spika den till dom här % även om det säkert är rätt då jag inte riktigt kan se vem som ska plocka ner den här från en förmodad ledning. Galopp emot och jag chansar på att gardera! Jag plockar med så många jag har råd med och tror på jackpotten!

Ranking: 3-5-6-1-4 Res: 2-7

V86-4

Omgångens lås och ett jämnspelat lopp. Jag kommer ta med 3 hästar och jag tycker att det ska vara heltäckt. Min första häst är 11 Iglesias Boshoeve som går bra med skor och har gjort det bra dom senaste starterna och nu med Björn i Sulkeyn så tror jag mycket på hästen. 1 Global Wizard oxå en väldigt bra häst som blir stor favorit här. Jag tycker inte att det är befogat med ett sånt favoritskap men man ska ändå med på kupongen då man kommer med 2 raka segrar. 5 Young King som står på tur för en seger och man gör det bra gång på gång som 2a på bra tider och man bör absolut räknas tidigt!

Ranking: 11-1-5 Res: 3-9

Häng med och spela tillsammans med oss!
Andelssystemet ”ALLTOMTRAV.INFO” hittar ni här:

https://tillsammans.atg.se/lagsida/21496

V86-5.

Här kommer min Chansspik för omgången och det är 7 M.C.C Orlando Man blir nog favorit tillslut och kommer vinna om han inte galopperar. Kommer från en seger som var ganska imponerande och han kommer vara med därframme och ha absolut topchans. Men det är lite galopprisk och återigen vill jag spika en som inte är spelad allt för mycket och jag anser att man är bästa hästen i fältet.

Rank: 7 Res: 2-11

 

V86-6

Omgångens bästa spik! 7 Idun A´lir 3segrar på 4 starter. Galopperade vid ena efter att man blev störd och det är bara att glömma här kommer man gå ut och bara vinna. Enda motbudet som jag kan hitta är 5 Cesar F.c som jag inte tror har samma form och tror inte heller han är lika bra med skor.

Sen ska man komma ihåg att det är 3åringar och det kan bli mycket galopper men jag tror att det är en riskfri spik!

Ranking: 7 Res: 5-1

V86-7

Svåraste avdelningen den här omgången och jag kommer ta med så många jag bara kan. Favorit blir 10 Vic de luxe som knappast behöver någon närmare pressentation. Han galopperade sist men innan det har han 2 raka segrar och bör ha topchans.

9 Nobel Amok är en till som inte behöver någon pressenatation och kommer med all säkerhet vara med och slåss om segern här och jag tror att det kan bli körning mellan dessa 2 herrar. Om det blir så och ingen ger sig så tror jag att det kan öppna upp sig bakom dom här två.

Ranking:10-9-6-4-1-3-5-7-8 Res: 2-11

 

V86-8

Svårt lopp åter igen där 2 Odessa Celeber blir favorit till 38% just nu men jag tycker att det är på tok för mycket. Visst har man bra kappacitet men hon har inte gått bra med skor och inte startat sen i augusti. Nu blir det tuffare emot och jag rankar ner henne lite på grund av att jag som sagt inte tror att hon trivs med skor.

Jag väljer istället att ranka 4 Fame Boko som vinnare i loppet. Gått tuffare lopp men har inte fått vinna än. tror man kan gå både i lednign och i ryggar men bör absolut ha stor chans att vinna det här loppet.

Det finns fler emot och jag kommer ta med en hel del hästar i sista och hoppas på en skräll till. Det här systemet går för stora pengar den här gången och jag hoppas alla som vill köper en andel. Men var snabba vi säljer bara 10 andelar!

Ranking:4-2-3-1-5-7-6-10 res: 11-9

Häng med och spela tillsammans med oss!
Andelssystemet ”ALLTOMTRAV.INFO” hittar ni här:
https://tillsammans.atg.se/lagsida/21496

 

SYSTEMET

9 Res: 1-10

1-2-3-4-5-6-8 Res: 7-9

1-3-4-5-6 Res: 2-7

1-5-11 Res: 3-9

7 Res: 2-11

7 Res: 5-1

1-3-4-5-6-7-8-9-10 Res: 2-12

1-2-3-4-5-6-7-10 Res: 11-9

Föregående artikelInför V75: Diedrik Meilink har två intressanta hästar till start
Nästa artikelCoktail Jet somnade in i torsdags

KOMMENTERA ARTIKELN

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.