V86 gästar F*cking Åmål

21

dd-tips dd-blogg

800 metersbanan Åmål får stå som värd för V86 denna veckan. Givetvis anspelar min rubrik på Lukas Moodyssons rulle från 1998. Dock osäker på hur populär den titeln är i Åmål. Gräver inte vidare i det utan nu ska det såklart handla om trav och spel och i synnerhet dagens dubbel. Kom faktiskt på något som lät lite halvkul i mitt huvud just precis som jag tänkte införa här: Dagens Bubbel. Ska föra tankarna till champagne och då ska ju dagens bubbel vara en anledning till att korka upp en flaska av sprattelvattnet 🙂 Alltså, ett högt dubbelodds, ett s.k bubbelodds 😛 Jag vet, lite småfjantigt men va tusan. Ger det ett bra odds kan man ju nästan kalla det vad som helst.
DD-1 tycker jag är ett ganska öppet lopp. 1 Lass North kanske kan hålla upp spets och då blir han givetvis svårfångad på spetsbanan Åmål men jag är inte helt hundra på det. 2 Sonias Dream kan öppna hyggligt och även om det inte blir spets borde hon kunna få en bra position och tränare/kusk Marcus Hultman känner till Åmål bra. Jag fyller på med 5 Harpos Blue Swede, 6 Protector, 9 Ritzo och 11 M.T Jordan. M.T Jordan är delvis ett kuskstreck då Magnus Jakobsson, liksom Björn Goop, brukar vinna en hel del lopp på Åmål.
I DD-2 hoppas jag det blir bra tryck på loppet hela vägen. Favoriten 9 Aung San Suu Kyi var bra senast när hon vann från dödens men helt såld är jag inte på henne och jag tänker spika mot. 11 Snow Angel är ingen tokig häst men utgångsläget sätter ju ned chanserna en del. Nu är det dock två strukna hästar på framspår vilket underlättar. Hon har två lopp i kroppen nu och som senast är det Oskar J Andersson som sitter i sulkyn. Han körde resolut med henne och hon vann enkelt med fulla linor. Streckad på 2% i nuläget vilket jag tycker är på tok för lite.

DD-1: 1,2,5,6,9,11
DD-2: 11 Snow Angel
Min raka DD: 1-11
Dagens Bubblare: 2,11-11

 

Lycka till! 

SPELA V75, V86 & V64 MED OSS!
Vår partner SPELGUIDEN AB har levererat tips till Spelbutiker i över 30 år
Alltid flera TRESTJÄRNIGA system som passar alla plånböcker!
https://www.atg.se/cigarrmagasinet

KOMMENTERA ARTIKELN

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.