V86 System och analys 21 november 2018

249

V86 på Solvalla/Jägersro

Då var det dags för en ny spännande omgång v86, som det lite lurig ut. Vi har valt tre starka spikar som borde ha toppchans och sen målar vi på i resterande avdelningar.

I lördags var vi återigen riktigt nära stora pengar på en av våra andelar där vi satt med sex rätt inför sista loppet. Vi hade tre streck, men de räckte tyvärr inte till när det skrällde med en 4 procentare och värdet sköt iväg till närmre 1,7 miljoner.

Andelsbarens Bomb spelade dock in strax över 53.000kr och var andelsköpare fick 3143kr tillbaka / andel.

 

Bästa spiken: Vincent As (avd 5)

Näst bästa spiken: Norton Commander (avd 3)

Chansspiken: He´s Marvelous (avd 8)

Omgångens lås Avd7 : 3, Sobel conway, 4 Dolan spring, 10 Velvet gio

Vill du köpa in dig i detta system på v86 så hittar du andelen ” Allt Om Trav ” här:
https://tillsammans.atg.se/lagsida/21496

 

V86 System och analys

V86-1

Första avdelningen är jämnstreckad och ser på förhand svårt ut. Jag kommer kosta på mig några streck här. 1 Loui Laday har haft lite problem med några galopper men är en häst med bra potential och kommer vid felfritt vara med i täten och göra upp om top 3. Sist vann man enkelt på Jägers på en ganska medioker tid och med sämre kusk. Jag räknar med att Ingves kommer skicka iväg felfritt. Jag tror dock inte att man kan svara ut hästarna utanför så risken är att man kommer bli instängda.

2 Hennesy Boko Är även det en intressant häst som också har lite galopper emot sig men bör absolut räknas felfri.

6 Cheri de vie Är kanske loppets vinnare. Stabil häst som inte galopperar så ofta Sten Juul kör och man står visserligen på tillägg men det ska inte spela så stor roll här. Jag rankar dom 1a i loppet och jag tror att man sitter i ledningen efter en liten stund värst emot här ser jag dock att 12 Dontbreakthebankås med Adrian i sulkeyn. Dock har man haft lite uppehåll här men man har nog högst kapacitet i loppet men jag är osäker på form. Tror iofs att Koljini har ställt i ordning inför loppet och man bör även här ses med topchans. Men som sagt jag kommer strecka på här och hoppas att det blir hård körning och att dom mest spelade tar ut varandra lite.

Ranking: 6-12-1-2-7-8-11-13-14 Res: 9-4

 

V86-2

Favorit i skrivande stund är 8 Minnestads el paso 24% en väldigt bra häst som kommer hit med en andra plats efter galopp sist jag tycker att det är en bra favorit men även här sätter jag frågetecken om formen då man fått vila i över en månad och kanske siktar man på ett snällt lopp här?Men man bör ändå ses med stor vintchans.

Här tror jag det hårdaste motståndet blir Barbara l.hanover 17% och 4 Largo 14%.

Barbara L.Hanover har haft svårt med travet och har 4 raka galopper. Har hög kapacitet och bör endå räknas. Risken är dock att det blir galopp igen.

4 Largo kommer från bra prestationer och bör kanske vara lite bättre en klassen. Det här är min vinnare i loppet och man bör ha absolut topchans emot det här motståndet. Sist gick man ett tufft lopp på 12,5 och orkade inte riktigt ända fram.

Ranking: 4-8-1-3-12-7-9-2 Res: 5-10

V86-3

Klar favorit i dagens tredje omgång är 5 Norton Commander 67% i skrivande stund. Näst bästa spiken i omgången.

Här tror jag att man bara vinner. Enligt mig helt klart bästa hästen. Enda emot är att man haft lite uppehåll men jag tycker endå att man ska ses med absolut toppchans. Man gör bra tider i varje start och man går både med skor och utan. Helt klart ett plus när man går utan men det bör inte spela någon roll.

 

Värst emot är nog 6 Dornoch am Bra tid senast och bör gått framåt med lopp i kroppen man kanske kan räcka till här.

9 Com milton är intressant och kommer med en seger i ryggen men jag tror endå att det blir svårt att rå på Norton.

Jag väljer endå att spika 5 Norton Commander

Ranking: 5 Res: 6-9

V86-4

7 Mrs Lindy 37% Ser ut att bli favorit och är en bra häst. Här är nog omgångens jämnaste avdelning och väldigt svårlöst

Gått ganska tuffa lopp och man ska vara favorit. Det är dock inte helt enkelt emot här. Jag flaggar för skräll!

Motbud här är 5 Butterfly Ima 7% gått bra tider och har haft motståndare som Mrs Lindy och gjort det bra, det kanske är tid att slå henne nu?

4 Diamondinthesky 1% Med lopp I kroppen bör man gått frammåt och hyffsade tider. Visserligen gått upp i klass och blir svårare emot här men man ska endå räknas tidigt!

 

9 Quite nice även här ett motbud som är kapabel att utmana och plocka ner Mrs Lindy. Gör det bra hela tiden och ska streckas tidigt.

 

Ranking: 7-9-5-4-2-10-11-6 Res: 12-1

V86-5.

Omgångens bästa spik!

3 Vincent As Vilken maskin! Lekte sig till seger dom båda föregående loppen favorit distans och jag ser ärlig talat inget motstånd här. Går man felfritt och inte är sjuk så vinner man här! 14,0 och 14,7 efter 3160m och ser man då okörd ut och utan att tagit ut sig helt så bör man vinna lekande lätt! Vi hamrar in spiken och går till nästa lopp.

Rank: 3 Res: 13-9

 

V86-6

Kanske omgångens svåraste lopp för mig. Här blir det lite pilkastning och visst är dom mest spelade hästarna bra men är dom så bra?

Här är 3 Editor (33%) Blir favorit och är förstahästen borde ha bra vinstchans om den går som den ska men det finns emot här till intressanta procent. 6 Kents Laddie 4% Är super intressant man har visserligen mycket galopper emot men skulle man funka har man topchans!, 5 Freddie Islet 16% Även här en häst som skulle kunna gå och vinna vid felfri och Goop brukar få hästen att gå och har vunnit med den förut! 10 Bobo med Örjan i sulkeyn bör man räknas och har goda chanser att sluta långt fram! Tar även med 2 Ivan Pavlov A.T som kan få bästa loppet och man har presterat hela tiden. Står på tur för seger och trivs på solvalla!

Ranking: 3-6-5-10-2 Res: 1-12

V86-7

Då var vi framme vid mitt lås. 2 Sobel Conway 35% blir favorit och bör försvara ledningen. Man är hästen att slå och det blir inte lätt om man kommer till ledning och får vara där ostört.

4 Dolan Spring 28% Främsta utmanaren och har en väldigt fin rad! Innan förra starten hade man 4 raka segrar och förra starten hade hon spår 12 och ingen enkel uppgift. Laddas man mot ledning och blir det körning här? Risken finns och det är inte omöjligt att det blir ett tufft lopp här!

 

10 Velvet Gio 19% Får nog ett snällt lopp i ryggar och kan man få spara lite krafter till slutet kommer man bli ruggigt farlig. Om det blir körning mellan dom andra 2 så tror jag att Velvet kan stå som segrare tillslut.

Så jag låser med dessa 3.

 

Ranking: 2-4-10 Res:7-12

V86-8

Omgångens chansspik 9 He´s Marvelous 50% Har haft lite problem med galopper och är absolut inte säker här. Men Skulle BG få iväg här utan galopp då vinner man det här. 2 raka utan galopp nu och här kanske dom har hittat vad felet var. Enda häst emot skulle jag säga körs av Örjan och det är 3 Lövdala Principito. En bra häst med bra resultatrad men visserligen har man inte gått så tuffa lopp och jag tror inte man står emot en He´s Marvelous även om han skulle gå i dödens hela vägen. Spik på Nr 9 He´s Marvelous

 

Rank: 9 reserv: 3-10

Hoppas att ni vill vara med och jaga stora pengar med oss från ” Allt Om Trav ” här:
https://tillsammans.atg.se/lagsida/21496

 

SYSTEMET

1-2-6-7-8-11-12-13-14 Res: 9-4

1-2-3-4-7-8-9-12 Res: 5-10

5 Norton Commander Res: 6-9

2-4-5-6-7-9-10-11 Res: 12-1

3 Vincent As Res: 13-9

2-3-5-6-10 Res: 1-12

2-4-10 Res: 7-12

9 He´s Marvelous Res: 3-10

Föregående artikelKlartecken på Norton Commander i V86-3
Nästa artikelInför V75 Lördag – inte förlorat ett travlopp sedan slutet av juli

KOMMENTERA ARTIKELN

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.