V86 System och Analys till 9 januari 2019 i samarbete med Andelsbaren

440

En omgång som präglas av stora favoriter. Vem ska hålla för favoritskapet och vem ska falla. Jag tror värdet blir högt den här omgången just för att det är så många stora favoriter. Jag ska försöka lösa det här och nu drar vi in pengarna!

Bästa spiken: Kaiser Håleryd (avd 3)

Näst bästa spiken: Up North (avd 7)

Omgångens lås Avd 4 : 3 Arvika By Knight, 10 Fast Moving Cash

Omgångens näst bästa lås Avd 5 : 3 Pastor Power, 6 Pacific Face, 7 Bullyoung

Vill du köpa in dig i detta system där vi spelar om en jackpot på v86 så hittar du andelen ”ALLTOMTRAV.INFO” här:
https://tillsammans.atg.se/lagsida/21496

 

V86 System och analys

V86-1

I dagens första omgång ser blir Illuminati ut att bli ganska klar favorit och är enligt mig den bästa hästen i fältet men jag tycker att han är något överspelad och jag är inte helt övertygad om att han ska vara så stor favorit. Men det är klart att får han loppet dit han vill borde chansen vara stor att man sätter nosen först. Trovatore är en rolig utmanare som blir ganska ospelad men han trivs med långa lopp och har gått bra med skor.Får han en bra resa i rygg på Illuminati och luckan kommer då kommer han vara med och slåss om segern. Demolition Man F har gått bra senaste starterna och kanske inte riktigt ska räcka till här men jag vill ändå ta med han efter förra starten som jag tyckte att han gjorde bra. Vem vet han kanske skräller här. Jag tar med 5 hästar i första omgången och håller tummarna att vi får in dagens första skräll här.

Ranking: 2-5-9-1-8 Res: 6-4

 

V86-2

Favorit i skrivande stund är 8 Victory Topline är en väldigt bra häst som kommer hit med 6 raka! seger i bagaget. Här blir han favorit med all rätt. Men jag har valt att strecka på i den här avdelningen då motståndet blir hårdare och någon gång kommer första förlusten.

Jag tar så många hästar jag kan och jag varnar för One two Beat som gjorde det bra förra starten och starten innan och man bör gå framåt med dom starterna i ryggen.

Ranking: 8-11-10-3-6-2-4 Res: 7-9

V86-3

Omgångens bästa spik kommer i den här avdelningen i form av 5 Kaiser Håleryd. Han vann senast mot liknande motstånd och kommer inte vara sämre här. Uppgiften är jättebra och vi slår in spiken.

Ranking: 5 Res: 8-4

V86-4

Här kommer omgångens bästa lås. Jag tror det är helt vattentätt med 3 Arvika By Knight och 10 Fast Moving Cash. Det är dom 2 absolut bästa hästarna i loppet och ska vara i en klass för sig själva.

Ranking: 3-10 Res: 2-5

V86-5.

Här kommer nog omgångens största favorit och ja det är nog befogat igen. Men jag vill få värde på omgången och jag vill ha med 3 hästar. Givetvis 3 Pastor Power men även 6 Pacific Face och 7 Bullyoung. Pacific face har en oerhört hög högstanivå och går han och inte galopperar då kan han mycket väl plocka ner Pastor Power även om det blir svårt. Men om dom skulle tävla lite mot varandra och det skulle gå fort då tror jag att Bullyoung kan ha gått med och kan vinna från smygläge!

Rank: 3-6-7 Res: 5-8

 

V86-6

Här väljer jag att sträcka på och jag tror att 8 Counterfighter är underspelad och han gjorde det bra förra gången visst gick han rygg hela vägen och han fick ett perfekt lopp. Men med den starten och lite självförtroende varför kan han inte vara med och slåss igen. 2 Shorthanded Jag blir favorit och är en jättebra häst men till ca50% tycker jag att man ska gardera. —

Ranking: 8-5-2-7-13-12 Res: 11-6

V86-7

Här kommer näst bästa spiken och jag tror att 5 Up North kommer vinna det här. Trivs på Åby och vann sist man var här och tävlade. Värst emot är 9 Pippi Roc som kom 2a sist och kommer vara med och slåss om segern. Men jag tror att man kommer få gå utvändigt om min spik och det tror jag blir för jobbigt.

Ranking: 5 Res: 9-1

 

V86-8

Hade velat ha med alla hästar här men nöjer mig med hälften. Jag tycker att det är superjämnt och svårlöst. Jag väljer endå att ranka 8 Zdenka först tätt följd av 6 Indian Front men jag vill strecka på då loppet är vidöppet.

Rank: 8-6-5-3-4-7 reserv: 1-2

Hoppas att ni vill vara med och jaga stora pengar med oss från ALLTOMTRAV.INFO här:
https://tillsammans.atg.se/lagsida/21496

 

SYSTEMET

1-2-5-8-9 Res: 6-4

2-3-4-6-8-10-11 Res: 7-9

5 Res: 8-4

3-10 Res: 2-5

3-6-7 Res: 5-8

2-5-7-8-12-13 Res: 11-6

5 Res: 9-1

3-4-5-6-7-8 Res: 1-2

SPELA V75 & V86 MED OSS!
SPELGUIDEN AB som har levererat grymma tips till Spelbutiker i över 30 år
samt innehavaren av VINSTREKORDET på V86 (22,6 miljoner):
https://www.atg.se/cigarrmagasinet
Föregående artikelSpela V75 och V86 med ett VINNANDE lag!
Nästa artikelInför V86: Laura Myllymaa har fått en rivstart

KOMMENTERA ARTIKELN

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.