V86 tips från Spelguiden/Tipsaren 12 oktober 2022

175

tipsaren spelguiden v86

Tips + Intervju i samarbete med SPELGUIDEN AB och ALLTOMTRAV.INFO!

Dags för V86! Miljonspelet mitt i veckan där vi delat ut flest andelsvinster! Köp dina andelar hos https://atg.se/cigarrmagasinet

V86-1 JÄGERSRO: 11 DREAM FASHION blir härligt bortglömd av Harry och Hans G:s vänner. Ufo Kievitshof avkomman kommer att gå sko lös runt om denna gång och Rick är mästerlig att hitta rätt vägar från bakspår i den här typen av ojämna lopp. Fräck idé och A-häst!
RANKING: A: 11 B: 9-4-1 C: 2-7-3-8-5-6-10-12

V86-2 SOLVALLA: 7 SAMEDI avslutade rappt efter sen lucka på V75 i Skellefteå och gjorde ett läckert intryck. När Team Westholm plockar in Örjan som driver indikerar det på fullt ös medvetslös och lägg till att en BIKE används för over drive. Roligt drag i ett ojämnt stolopp på V86… RANKING: A: 7 B: 4-1-15 C: 2-14-9-11-5-6-10-8-13-3-12

V86-3 JÄGERSRO: 4 KINGSMAN är bästa hästen i fältet men knepig- ast och det är vinna eller försvinna över 3-åringen som lottats till sura fyran. Vi täcker loppet med B-gruppen om vår etta anlägger en brasa! RANKING: A: 4 B: 10-3-7-8 C: 2-5-9-6-11-1-12

V86-4 SOLVALLA: 11 PROSPEROUS S. har en tilltalande uppgift för- utom det ruttna bakspåret och Freddan behöver klura ut en smart tak- tik för att vinna med bästa hästen. Team Goop har matchat snyggt med 298.949:- när gränsen dras vid 300 prick och Skoog rundar packet!
RANKING: A: 11 B: 6-5-4-9-1 C: 2-12-10-7-3-8

Fullständigt tips hos http://tipsaren.com

Köp dina andelar hos https://atg.se/cigarrmagasinet

INTERVJU MED Jasmine Ising

Kanal 75/Alltomtrav
Jasmine Ising tränar en av veckans största favoriter på V86®.
– Det ser spännande ut, jag har tidigare sett att hon kan öppna bra och hon har tagit sina två segrar från ledningen, säger Rommetränaren om nyförvärvet Ninepoints Birdie.

Rommetränaren Jasmine Ising har en imponerande hög segerprocent och i år har det hittills blivit 15 segrar på 54 starter för stallets hästar.
13 hästar finns på träningslistan och på onsdagen gör nyförvärvet Ninepoints Birdie debut i ny regi som storfavorit i V86-2 på Solvalla.
– Hon kom till stallet för tre veckor sedan och hon kom i fint skick. Hon var startklar när hon kom och har bara tränat på i vanliga rutinjobb, berättara Jasmine Ising.
Vad känner du inför uppgiften?
– Det ser spännande ut, jag har tidigare sett att hon kan öppna bra och hon har tagit sina två segrar från ledningen. Jag har lite dålig koll på de andra men det är en fin häst för klassen.
– Jag har haft bra koll på henne utifrån. Jag hade hästägare som var intresserade och jag hörde av mig till Jörgen Westholm och frågade om hon var till salu. Och nu är hon här.
Gör du några ändringar som spelarna bör känna till?
– Det jag vet är att hon gick med bike senast och att det blir vanlig vagn igen, precis som hon gått i sina övriga starter. Det var bara senast de provade bike.

Bjuder på tårta
Stallet kunde räkna hem en SM-seger i lördag då sambon Patrik Fernlund lotsade Gordini Brick först i mål i Amatör-SM.
– Det var enormt stort för Patrik och det var han värd. Han är jätteduktig kusk och det här är ett lopp för de absolut bästa amatörskuskarna. Att han dessutom fick vinna med en häst vi tagit fram från början, tittat ut och ropat in på auktion, kört in och sedan tränat hela vägen, det är stort.
Har ni firat?
– Lite grann, men vi ska ha en trevlig tillställning på fredag, lite middag och så där. Vi kommer även bjuda alla lunchgäster på tårta på lunchtravet hemma på Romme på fredag.

Köp dina andelar hos https://atg.se/cigarrmagasinet

Föregående artikelSamtliga hästar till VM-loppet klara
Nästa artikelInför V75: Läge att skrälla igen

KOMMENTERA ARTIKELN

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.