V86 Tips + Intervju 21 september 2022

94

VTIPSET

Dags för V86! Vårt favoritspel där vi delat ut flest andelsvinster! Köp dina andelar hos https://atg.se/cigarrmagasinet
Tips + Intervju i samarbete med SPELGUIDEN AB och ALLTOMTRAV.INFO!

V86-1 ÅBY: 7 DIXIECHICK HANOVER öppnar raskt bakom vingen och Frode kan välja att köra i ledningen eller släppa till stallkamraten för open stretch alternativet. Vi låser loppet på en duo från Team Hamre när 5 TIPSY BARTENDER får överta och Calle leder länge… RANKING: A: 5-7 B: 3-1 C: 8-6-4-9-10-2

V86-2 SOLVALLA: 3 DESTINY EFFE drog vinstlotten i spårtombolan och Rovdjuret blir svårtuggad om han får lika bra fart bakom vingen som 7 juni när märren spårade hela vägen. 5 GOOLAGONG ZET var tapper trea från dödens i ett OAKS kval och utmanar oavsett löpning. RANKING: A: 3-5-4 B: 1-10-2 C: 11-12-6-8-9-7

V86-3 ÅBY: 4 WISH ME MAGIC har härdats i stenhårda gäng och ta- git sjumila kliv på utvecklingsstegen. Hanna kör offensivt till fronten bland knäsvaga konkurrenter och given A-häst men det finns medioker stretch som kan gynna speediga 1 BRAVO SANTANA i vinnarhålet.
RANKING: A: 4 B: 1-5-6 C: 3-11-2-7-10-8-9

V86-4 SOLVALLA: 3 BILLY IDOL får tipset i ett uttagningslopp till Amatör SM då Johan fick bästa läget och han laddar mot ledningen med Sussis pålle som var dunderladdad över mål senast. Fräck idé! RANKING: A: 3 B: 5-10-4-2-6 C: 1-7-12-9-8-11

Fullständigt tips hos http://tipsaren.com

Ska någon eller några av våra duktiga spelläggare slå till igen? Det kanske är dags nu! Det där med form, flyt och vinster går fram och tillbaka mellan våra spelläggare och alla varit med och bidragit till att vi delat ut så mycket andelsvinster på V86! Och nu trillar det in i jämn ström även när det gäller V75! Så formen är fin inför 100 miljoner JACKPOT i helgen! Köp ett par andelar redan nu för de kommer att ta slut fort! https://atg.se/cigarrmagasinet

INTERVJU MED DANSKA FÖRHOPPNINGAR

Kanal 75/Alltomtrav

Fortnite har galopperat bort massa pengar.
Näst senast satt den dansktränade hästen fast med sparat i kvalet till det norska derbyt.
Nu hoppas stallet på en fullträff i S:t Leger.

Jeppe Juel gästar Åby och provar lyckan i anrika styrkeprovet S:t Leger med kapable fyraåringen Fortnite. Med i transporten är dessutom två spännande treåringar. Vi har kollat läget med stallets och Jeppe Juels sambo Sarah Bäckman.
– Fortnite (V86-7) blev fast i andra par utvändigt i uttagningsloppet till norska derbyt näst senast. Hästen utvändigt ledaren stannade och Fortnite fick aldrig chansen. Vi var väldigt besvikna den dagen då vår häst borde ha kvalificerat sig om han fått chansen. Årets norska derby höll heller inte högsta klass. Fortnite är inte sämre än de som startade och fightades om fina pengar där.

Lite plåster på såren
Senast blev det seger och lite plåster på såren.
– Formen är fin och jag räknar med en bra insats. Han har galopperat bort mycket pengar och hjälper inte alltid till då det krånglar. I vintras opererade vi hasorna på honom och det har blivit mycket bättre efter det. Kunnandet är högt och han tränar mycket fint. Distansen ska han också tackla bra. Vi kör honom med skor bak, halvstängt huvudlag samt fast bomull på nytt. Vi väntar med rycktussarna.
– Vi äger halva hästen och han är skyldig oss en hel del pengar. Det är tack vare Fortnite vi gör resan till Åby.
Så här kommenterar Sarah de övriga två hästarna som startar på V86.
– Hertz (V86-1) har vi haft stora förhoppningar på. Hon galopperade på väg mot ledningen i ett oakskval senast. Bakspår som nu kan vara en fördel för felfri avgång. Hon känns mycket fin och med klaff kan hon nog sluta långt rätt framme. Vi kör henne barfota runt om samt med öppet huvudlag igen.
– Hilton (V86-5) är jämn och säker och vi tycker det är en ruggigt fin häst. Han är snabb från start så det var synd på spåret. Det måste klaffa. Med fritt i tid senast hade han nog gått vidare till kriteriet och ändå var det nog det hårdaste försöket han deltog i. Hästen är bra varje gång och mycket fin i jobben. Inga ändringar är planerade, säger Sarah Bäckman.

SPELA V75, V86 & V64 MED OSS!
Vår partner SPELGUIDEN AB har levererat tips till Spelbutiker i över 30 år
Alltid flera TRESTJÄRNIGA system som passar alla plånböcker!
https://www.atg.se/cigarrmagasinet

KOMMENTERA ARTIKELN

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.