Vaggerydsk DD

15

dd-tips dd-blogg

Vaggerydstravet lever upp när det blir sommar och jag tycker det ser ut som en rätt mysig bana. Har dock aldrig besökt den. Tänkte gjort det idag men dessvärre kom det saker mellan. Det får duga med ATG live i afton.

DD-1 ser 12 Some Summit som klar favorit och givetvis är hon sårbar från det läget. Det är dock en ruggigt kapabel häst, det visade hon senast i debuten för Veijo Heiskanen. Gardering känns given för mig trots att jag håller henne som favorit till vinst i Stochampionatet. Det är ju några veckor kvar dit och hon är nog inte toppvässad ännu. Jag fyller på med 2,3,4,7,9 bakom. Tror en hel del på 7 Staro Ironmaid som inte alls är så tokig om hon får ett bra lopp.
DD-2 vinner 4 Fossens Bonus OM han är i bra form. Det är väl dock lite frågetecken för det. Jag tänker spika mot för att förhoppningsvis få ett häftigt odds. Fredrik B Larsson låter klart nöjd med 1 Rapide Le Tour och formen kan man inte klaga på. Han kommer säkert ladda från start och med en vettig resa är han med och gör upp om det. Lite väl mycket streckad kanske men det får duga 🙂

DD-1: 2,3,4,7,9,12
DD-2: 1 Rapide Le Tour
Min raka DD: 7-1
Dagens Bubblare: 3-1

Långloppet som inleder V86 är ett kul lopp och relativt öppet. Jag tycker 14 Tokio Hotel Hall borde vara lite mer streckad och det är lite fyndvarning. Även 11 Linus Wibb räknas tidigt tycker jag, se upp! Känns som läge att måla på direkt i inledningen.
V86-2 tycker jag är spets och slut för 1 Bascaphi In. Hon är rask från start och formen är god. Värd en seger.
11 Research i V86-3 med Björn Goop i sulkyn denna gången är klart intressant. Jag hör ju till skaran som inte höjt den kusen till skyarna men med BG bakom ökar chanserna. 9 Gantab Håleryd ska ej glömmas vid gardering.
9 Overtaker By Sib i V86-4 kan glimma till när man minst anar det. Det mesta sker på hans premisser och känner han för det så vinner han detta men han kan likväl skita i det. En mycket karismatisk häst.
3 Call Me Hanover har jag jagat ett tag och jag vill ej ge upp ännu. Kan mycket i sina ljusa stunder.

Lycka till! 

SPELA V75 & V86 MED OSS!
250.000 i nettovinst för TIPSAREN 2020!
Inbjudan till andelslaget hittar du HÄR:
https://www.atg.se/cigarrmagasinet

Kommentera artikeln

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.