Vill du vinna? bara att kika in då!!

15

SPELBLOGGEN

Äntligen är Onsdagen här. Onsdag betyder för de flesta V86. För mig betyder det V5. Jag tycker det ser rätt intressant ut och jag känner mig säker idag.

 

V5-1: Jag går ut hårt och spikar. Västerboonthenews har en mycket lämplig uppgift framför sig. Från början spår fyra men efter en strykning så är det nu spår tre. Hästen är startsnabb och kommer att sitta tidigt i spets. Idag är det Jorma Kontio upp i vagnen och från spets ska han slås. Vi alla vet att Västerboonthenews kan springa mycket fort. Låt oss säga att det blir en 1.12 tid idag från spets. Jag tror det är omöjligt för någon av de värsta konkurrenterna från bakspår att plocka ner den trolige ledaren.

V5-2: Jairo ser ut att bli ganska så stor favorit. Ni kanske tycker jag är dum i huvudet nu men jag förstår inte varför. Det är en bra häst helt klart.  men endast 6 starter i bagaget och nu spår 1. Han är okej ut men jag tror att Joakim kommer få gasa vad som går från start för att hålla upp ledningen. Jag målar på för skräll. jag vill varna för Made Black Beauty som var ut i hårt motstånd senast och gick 1.13.8 2140 meter. Hon får nu en offensiv Kim Eriksson i vagnen och kommer alla gånger att få chansen.

V5-3: Här kommer spik nummer två. Top Of The World tog ledningen från spår 1 senast och vann hur enkelt som helst på under 1.14. Jag tror att Ulf Ohlsson laddar från start och omgående sitter i spets och då är loppet över.

V5-4: Detta är ett utav dagens svåraste lopp på förhand. Some Summit är berättigad favorit men har spår tolv idag och värsta motbudet spår fyra. Twin’s Zindy tog ledningen från spår fem senast men släppte. När luckan väl kom på upploppet bara exploderade det och det blev en ganska enkel seger. Detta kan vara en chansspik för den modige. Men eftersom jag redan har två starka spikar målar vi på för skräll även här.

V5-5: Detta är ett mycket öppet lopp där jag tror många vill till spets. Högkapable Fossens Bonus har inte fungerat på slutet. Men allt låter bra och detta är helt klart första hästen i loppet. Jag målar på och hoppas på det bästa. Tror dock inte att någon från bakspår vinner detta.

 

V5-1: Västerboonthenews
V5-2: 1,2,5,6,8,9
V5-3: Top Of The World
V5-4: 1,2,4,8,9,12
V5-5: 1,2,3,4,5,6,7

= 252kr

DD-1: 2,12
DD-2: 3,4,5

x50kr =300kr

SPELA V75 & V86 MED OSS!
250.000 i nettovinst för TIPSAREN 2020!
Inbjudan till andelslaget hittar du HÄR:
https://www.atg.se/cigarrmagasinet

Kommentera artikeln

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.