Vinnies skötare är utsedd!

293

vinnies skötare är utsedd

Anna Engström, 28, fick drömjobbet att ta hand om Vinnie, hästen som gjort succé i ATGs reklamfilmer.
Intresset för jobbet har varit stort och rekryteringsfilmen har fått över 100 000 visningar på YouTube sedan tjänsten utannonserades i somras.

I november gör Anna Engström första dagen på sitt nya jobb vid Stig H Johanssons gård i Upplands Väsby. Hon blir ansvarig för allt från den dagliga skötseln och träning till att följa med på Vinnies aktiviteter.
– Att se till att Vinnie mår bra kommer alltid i första hand, men jag ser även fram emot att visa människor vilken fantastisk häst Vinnie är. Han är så mycket mer än karaktären vi ser i reklamfilmerna. Han är extremt snabblärd och nyfiken. När jag såg Vinnie var det kärlek vid första ögonkastet och jag har fortfarande inte riktigt smält att jag fick jobbet, säger Anna.

”Kan vara Sveriges bästa hästjobb”
För Angelica Christiernin, som ansvarar för Vinnie och rekryteringsprocessen, var det viktigt att hitta en person med gedigen erfarenhet från att arbeta med hästar som samtidigt kan agera ansikte utåt för ATG.
– Det här kan vara Sveriges bästa hästjobb. Tjänsten är unik eftersom den kräver någon som kan fortsätta Vinnies utbildning och samtidigt ingå i marknadsteamet. Annas erfarenhet av unghästar är perfekt för Vinnie eftersom han fortfarande bara är två år gammal. De kommer utgöra ett utmärkt team och ha mycket roligt tillsammans, säger Angelica Christiernin.
Vinnie är huvudpersonen i ATGs nya reklamsatsning ”Ingen dröm är för stor” och har blivit en välbekant figur i tv, tidningar och på nätet. När den första reklamfilmen lanserades i augusti nådde den en miljon YouTube-visningar på bara 20 dagar, vilket innebar ett nytt svenskt rekord.

Korta fakta om Anna Engström
Ålder: 28
Bor: Enköping
Drömyrke som ung: Veterinär
Utbildning: Djursjukvård på Öppna skolan
Första hästjobbet: Började jobba med travhästar direkt efter gymnasiet 2005, men har även haft flera sommarjobb under skolåren där jag arbetat med hästar.
Kommer närmast från: Lärling med fokus på unghästar hos Daniel Redén.
Därför sökte jag jobbet: När jag såg annonsen på internet var det kärlek vid första ögonkastet. Jag tänkte att det här är ett jobb för mig!

ATG

 

SPELA V75 & V86 MED OSS!
SPELGUIDEN AB som har levererat grymma tips till Spelbutiker i över 30 år
samt innehavaren av VINSTREKORDET på V86 (22,6 miljoner):
https://www.atg.se/cigarrmagasinet
Föregående artikelV75 resultat lördag 11 oktober 2014 från Åby
Nästa artikelLunch – Dubbeln Skellefteå 2014-10-12

KOMMENTERA ARTIKELN

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.