Vinstchocken – på Facebook

40

Michael Thungren, 50, spelade in 1,1 miljoner kronor till sina vänner på V75.

Några av dem visste inte ens om det – och fick se det på Facebook.

– Nu är man travkungen, skrattar Michael Thungren till Trav365.

Under tisdagen avgjordes V75 i Norge och på Momarken.

Flera skrällar i omgången gjorde att endast 14 system av totalt 568 887 inlämnade överlevde alla sju loppen.

Två av de rätta systemen tillhörde Michael Thungren och hans vänner som spelar V75 via ATG Tillsammans.

Totalt kan gänget, som är 14 personer, dela på drygt 1,1 miljoner kronor.

Alla hade betalat 100 kronor för att vara med – nu är varje andel värd lite drygt 50 000 kronor.

Några av dem som var med och vann pengar visste inte ens om det – utan fick se det på Facebook.

”Tänkte först stå över”

– Vi är 14 stycken som är med i det här V75-bolaget och vi har 22 andelar, några köper an andel, några köper två, och några köper tre. Varje andel är nu värd drygt 50 000 kronor, säger Michael Thungren till Trav365.

Vilka är ni som är med på systemet?

– Det är vänner till mig, själv är jag från Kumla men några som är med är från Göteborg, Uppsala, Stockholm och så vidare. När jag drog igång det här så bjöd jag in vänner, båda privat och via Facebook. Några känner jag sedan tidigare, några har jag exempelvis träffat på Solvalla, och på den vägen är det.

Lagledaren Michael Thungren är själv hjärnan bakom systemet, och han spelar alltid tre system med krav på att minst en utgångshäst ska vinna. I går vann två.

– Jag tänkte först stå över omgången i Norge, men när jag slog upp startlistan så såg jag flera av mina följehästar och då blev jag tvungen att spela. Jag spikade Bellfaks på allt, sedan var Whega och Alwaysinblackpedia mina två utgångshästar som vann.

”Hon började gråta”

Vad har du fått för reaktioner efter vinsten?

– Jag har gjort många lyckliga nu, och nu är man travkungen, skrattar Michael Thungren och fortsätter:

– Mitt mål var att spela in en vinst som gav över en miljon till oss i år, och det har jag lyckats med nu. Vi har varit nära flera gånger och var bland annat med och nosade på V75 för ett tag sedan då det gav 42 miljoner kronor, då hade vi sex rätt. Väldigt skönt att det gick in nu. Några av de som är med och spelar visste inte ens om vinsten.

Kan du utveckla?

– De tittade inte på travet i går och fick se att vi vunnit när de gick in på Facebook och andra lagmedlemmar skrivit om vinsten, så det blev en glad överraskning för dem. Vi har en dam i 60-årsåldern som är med på systemet, hon brukar bli glad om vi vinner 500 kronor. En annan ska vara sjukskriven i två månader och oroade sig för sin ekonomi, när hon fick veta den här vinsten så började hon gråta för nu slapp hon oroa sig för den.

Hur är ditt travintresse, har du alltid varit intresserad av trav?

– Ja, det har jag, tidigare jobbade jag i radion och gjorde tips och värmningar till Örebro, säger Michael Thungren.

Läs mer hos Trav 365 på Aftonbladet
Vinstchocken
– på Facebook

SPELA V75 & V86 MED OSS!
SPELGUIDEN AB som har levererat grymma tips till Spelbutiker i över 30 år
samt innehavaren av VINSTREKORDET på V86 (22,6 miljoner):
https://www.atg.se/cigarrmagasinet
Föregående artikelListan: Så har spelare vunnit rekordvinster
Nästa artikel– Bold Eagle är helt outstanding

KOMMENTERA ARTIKELN

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.