Wangle: ”Han ser bättre ut än någonsin”

22

TRAV18 november 2017 20:37

Vild körning och fartfest i de flesta lopp.

V75 i Norge blev en succé.

Bäst: Lionel som ser bättre ut än någonsin.

V75 i vårt kära grannland, Norge.

Då blev det härliga race och flera läckra prestationer.

Dancelli blev jag ruskigt imponerad av i V75–2 som kunde vinna trots det tuffa tempot.

Men trots allt får Lionel fem plus – hästen ser magiskt läcker ut för dagen och kommer bli en allvarlig kandidat i världens tuffaste lopp, Prix D’Amerique.

I övrigt:

Robert Bergh brände två toppchanser, Aileron och Nobel Amok. Tung vecka för Bergh, även om han fick sätta dit Making Love i V75–1.

Kaj Widell fortsätter att skrällvinna på V75. Nu med Bravivivicimo och tränaren Jörgen Pettersson gick ”bananas”.

Säger det igen, spela Kaj Widell. Det gör jag!

Här är Sportbladets plusbetyg från V75 på Bjerke.

+++++

Lionel: Såg läcker ut hela dagen, men om vi ska vara ärliga så blev det inte nått riktigt lopp när Lionel enkelt kunde hitta till ledningen. Göran Antonsen i sulkyn satt mest bara och njöt upploppet ner och Lionel joggade undan till en överlägsen seger. Men hästen ser ruskigt fin ut och det kommer bli en spännande vinter nere på Vincennes.

++++

Dancelli: Snacka om att gasa hela vägen in i mål. Norske hästen stod för ett brutalt bra lopp och trots en häftig inledning lyckades Dancelli hålla undan i ledningen och var riktigt bra. Det var en toppinsats medans värste konkurrenten Aileron kollapsade totalt.

+++

Seal Kronos: Fick ett tufft lopp men avgjorde hur lätt som helst efter att Örjan Kihlström fått avancera i fjärdespår sista biten. Seal Kronos har gjort en magisk comeback efter knäoperation och tog sin femte raka seger. Det är enorm kapacitet i hästen och han kommer klättra genom klasserna.

++

Ferrari B.R.: Var flera experter besvikna på, men jag tyckte han gjorde det han skulle. Vann rätt enkelt även fast den där riktiga spänsten kanske uteblev. Men han gjorde jobbet, det är inte direkt sommar och varmt i luften nu… Ferrari B.R hade koll på läget hela loppet och vann på topptid, vad mer ska man begära?

+

Bravivivicimo / Kaj Widell: Härlig insats och det var inte många som hade med den här skrällen på sina kuponger. Kaj Widell fick en perfekt resa och det tackade Bravivivicimo för som stred helhjärtat hela vägen in i mål. Tränaren var lyrisk efteråt och kollapsade på stallbacken. Trodde inte ens han på seger? Snyggt tränarjobb.

Nobel Amok: Var omgångens största favorit, men galopperade direkt. Hittade inte alls stilen någon gång under loppet och det var något som inte stod rätt till. Banan? Dags för vintervila nu efter den här supersäsongen.

18 november 2017 20:37

Läs mer om trav hos Trav 365 på Aftonbladet

SPELA V75 & V86 MED OSS!
250.000 i nettovinst för TIPSAREN 2020!
Inbjudan till andelslaget hittar du HÄR:
https://www.atg.se/cigarrmagasinet

Kommentera artikeln

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.