Wangle: ”Jag vill se hästen i Frankrike”

23

Wow!

Snacka om superinsats.

Digital Archive gjorde V86-kvällen – nu vill jag se honom i Frankrike.

Vad säger du, Malmrot?

Ovädret som tog sig in över Sverige ställde till med problem även på travbanan – både i Sundsvall och på Solvalla utanför Stockholm.

Kraftigt snöfall gjorde det extremt krävande för hästarna.

V86, som brukar vara ofantligt svårt, blev en ”baggis” för många spelare.

8 RAKA FAVORITER! Jag förstår ingenting.

Men det var enkelt att utse omgångens prestation – och avslag.

Här är Sportbladets plusbetyg från V86-omgången.

 

Digital Archive

Kommentar: Vad var det där för kross egentligen? Jag visste att hästen var bra, men det här var väl i särklass hans bästa lopp i karriären? Insatsen gav mig gåshud! Det var imponerande och se och Bergh verkar verkligen fått ordning på den här talangen som alltid varit lovande men inte funkat fullt ut. Nu har TV4-experten Anders Malmrot mycket roligt att se fram emot, tror jag!

Janne Norberg

Kommentar: Häftigt att se att 72-årigen fortsätter att vinna lopp och han kör på ett imponerande sätt. Janne Norberg fick förtroendet med Bergs hästar och svarade för två starka prestationer. Han får snurr på hästarna och kör alltid offensivt vilket jag är mycket svag för. Det är bara buga och bocka, Janne!

Angel Rain

Kommentar: Jäklar vilken insats! Återigen från en Bergh-tränad häst. Ulf Eriksson tvingades lämna 30 meter mot konkurrenter då han fick backa sig loss. Ska normalt sett inte gå att vinna med det upplägget och lopp.

Han Herred

Kommentar: Äntligen fick den här fina hästen vinna lopp igen, men det var med nöd och näppe som Haugstad fick luckan 100 kvar. Hästen värmde återigen strålande och det märks på Stig H Johansson att han gillar den här hästen. Jag tror vi får se den Han Herred vinna många lopp under 2017.  Även eloge till Stig H Johansson som tog tre segrar på V86.

Oskar Kylin-Blom

Kommentar: Att hitta ledningen från bricka 12 bakom bilen är det inte många kuskar som gör, men det var exakt det som talangen gjorde bakom Blås Undan. Han avgjorde loppet i det skedet och Oskar kör med en otroligt stor pondus för dagen. En ny favorit!

Favoritparad

Kommentar: Snöoväder, storm och på förhand öppna lopp. Då blev det ÅTTA raka favoriter i jackpottomgången där 14 miljoner låg i potten till en ensam vinnare. Dubbeljackpott på 7 och 6 rätt och endast 435 kronor på 8 rätt. Usch!

Läs mer hos Trav 365 på Aftonbladet
Wangle: ”Jag vill se
hästen i Frankrike”

SPELA V75 & V86 MED OSS!
SPELGUIDEN AB som har levererat grymma tips till Spelbutiker i över 30 år
samt innehavaren av VINSTREKORDET på V86 (22,6 miljoner):
https://www.atg.se/cigarrmagasinet
Föregående artikelSå ska hon slå favoriten i kväll
Nästa artikelInget PdA – hit laddas Nuncio

KOMMENTERA ARTIKELN

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.