Wangle: ”Kvällen som man aldrig glömmer”

120

Telefonen gick bananas.

Mejlkorgen svämmade över.

Tränarna på V86 hade alltså gått ut i strejk.

Spelstoppet 20.30 gällde inte längre.

Ingen visste ens om omgången skulle köras.

Snacka om totalt kaos.

Jag har aldrig varit med om liknande.

Sedan startade omgången, 15 minuter senare, med V86-2.

Sedan var det dags för V86-1.

Om spelarna var virriga? Minst sagt.

Men, nog om det. V86-omgången bjöd ju på några helt enastående prestationer.

Eller såg ni inte Victory Kåsgård, Leonardo Vici och Bula Bula Am:s insatser.

Det var häftigt.

Sedan måste vi ge en känga till två av Sveriges bästa kuskar.

 

Här är Sportbladets plusbetyg från omgången.

 

Victory Kåsgård: Wow, vad var det för insats? Sällan skådar man en sådan överlägsen häst vinna. Han tappade alltså 50 meter med sin galopp, men styrde på direkt efter och kunde hämta in alla metrar. Det är en blivande stjärna detta och det märker på Flemming att han minst sagt gillar hästen. Kul att se!

Leonardo Vici: Äntligen! Som jag (och många andra) väntat på att Leonardo ska få visa hur bra han är. Det gjorde han denna gången och då var det spel mot ett mål – trots tredjespår hela sista varvet. Svettig prestation.

Bula Bula Am: Vi vet redan hur bra den här humörstonade damen är, och ikväll var hon på sitt alldeles bästa humör. Då gav hon inte favoriten en chans – trots att hon fick tugga utvändigt om ledaren. Bula Bula Am har enorm kapacitet, kan den visa sig på allvar hos Jörgen Westholm?

Denco’s Moon Kilab: Fick det tuffaste loppet, men var bara bäst. Det var inget snack från utvändigt ledaren. Härlig inställning och form slår klass i många race, så även nu.

Joakim Lövgren: Var minst sagt kvällens man, när han gick ut och förklarade strejk. Jag tycker att Jocke gjorde det på ett otroligt proffsigt sätt, han var tydlig, saklig och lugn i alla sina kommentarer och lät alla förstå vad som låg till grund för beslutet. Trots att det skapade kaos tycker jag han skötte det snyggt och stod upp för tränarnas åsikter. Men det är nog läge att de aktiva och Svensk Travsport tar ett snack.

Johnny Takter / Erik Adielsson: Gjorde varsin kalkonstyrning på V86. Takter med storfavoriten Augustus F. och Erik Adielsson körde minst sagt bort favoriten Showman Brodde när han ”gav bort” ledningen. Inget illa menat, men det var två mindre bra insatser som de normalt set inte gör.

Läs mer om trav hos Trav 365 på Aftonbladet

SPELA V75 & V86 MED OSS!
250.000 i nettovinst för TIPSAREN 2020!
Inbjudan till andelslaget hittar du HÄR:
https://www.atg.se/cigarrmagasinet

Kommentera artikeln

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.