2017 var hon drottningen av fyraåringskullen

59

2017 var hon drottningen av fyraåringskullen

Av de stora fyrbenta stjärnorna har inte Cash Crowe synts på travbanorna i år.
– Hon känns mycket bra men jag väntar lite till, säger tränaren Petri Puro om stoet som vann både Drottning Silvias Pokal och Derbystoet förra året.

2017 var hon drottningen av fyraåringskullen som avslutade året i september på Jägersro med att vinna Derbystoet som brakfavorit.
Cash Crowe vann sina två debutlopp som treåring och nästan allt förra året då det blev seger i sju av tio starter. I Stochampionatet hetsade hon upp sig och galopperade i loppet där Fredrik Persson triumferade med Ultra Bright.
På Åby i lördags segrade Ultra Bright i stonas Lovely Godivas Minne och många saknade Cash Crowe i loppet. Petri Puro berättar att årsdebuten blivit uppskjuten på grund av att vintern varit efterhängsen i Halmstad.
– Det var tänkt att hon kanske skulle ha anmälts till ett lopp om två veckor men jag väntar lite till. Vintern drog ut på tiden. Hon gillar att träna på sandbanan jag har och det är inte mer än tre veckor sedan isen försvann, säger Halmstadtränaren.
Enormt kapable Cash Crowe har dragits med småproblem men känns nu bättre än någonsin om man får tro ägaren och tränaren.
– Hon känns mycket fräschare än i fjol då hon hade ganska mycket bekymmer. Bekymmer som inte syntes i raden om man säger så. Hon är hård och en ganska tuff häst att träna hemma fortfarande. Vi har dock kunnat klä av henne ”käcken” och springremmen och tränat så i vinter. Hon är en Ready Cashare, och de är speciella, säger Petri Puro som kan vara på gång med sin stjärna under maj månad.

SPELA V75 & V86 MED OSS!
SPELGUIDEN AB som har levererat grymma tips till Spelbutiker i över 30 år
samt innehavaren av VINSTREKORDET på V86 (22,6 miljoner):
https://www.atg.se/cigarrmagasinet
Föregående artikelEven’s Cool Boy gör V75-debut
Nästa artikelFem tippar V75 till Örebro 5 maj 2018

KOMMENTERA ARTIKELN

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.