V75 System & Analys till Axevalla 16 februari 2016

471

V75 Tips, Analys och Ranking i samarbete med MinAndel.se inför Axevalla 16 februari 2019

Då var det premiär för vårt nya tipssamarbete med MinAndel. En grym kombination av travtippare med erfarenhet från stallbackar, travbanor och travtippande i allt från 15 till över 35 år! Nu ska vi göra vårt yttersta för att spela in en slant redan på Axevalla! Skrällbanan med det långa upploppet!

Andelsspelet hittar ni här: https://tillsammans.atg.se/lagsida/21490?andelsspel=75813

Vänta inte för länge med att köpa in er! Det är hårt tryck på andelarna inför PREMIÄREN!

NU KÖR VI!

V75 System & Analys

V75-1

1 TENGIL FACE gjorde det bra när han mötte äldre kamrater förra gången. Skrällchans från bra läge 2. CARLOS KEN hade varit ett spikförslag om man kunde garantera felfri avgång. Måste med på kupongen om man garderar 4. WILLMER GEL såg helt underbar ut senast och får förstastrecket här. Men samma där som med Carlos Ken. Osäker. Så detta är ett garderingslopp. 6. WHIPPED EGGS är en av våra rysare i detta loppet. Inte alls bra förra gången men Bergh vet varför och tycker detta är hans bästa chans. 7 VICTORY LEE verkar ha funnit stilen. Ludde vet man aldrig var man har och här kan det bli åka av så länge lampan lyser. Skrällgardering. 8. KNIFETOWN LOVER har varit riktigt bra på slutet och får ett garderingsstreck trots spåret. 10. EVANS WILLIAM SISU står bra inne på pengarna och 12. TESTA DI CAVOLO var bra senast så dom tar man med om man har råd…

RANKING: A:4 B:2-8-6-1-7-10-12

V75-2

1 ADORE YOU verkar ha hittat rätt stil igen efter lite problem och C.J. Jepson har full poäng bakom denna springaren. 2 HERA DI QUATTRO är kvick som en vessla från start och kanske kan leda runt om? 3 MISS HEJARACKA gör en lång resa och vi tror tränaren har mer än en räv bakom örat och ett extra ess i rockärmen här. Se upp! 6 SYRIA AT har bra läge och bra kusk och går bra för tillfället 7 SARA PALEMA blir intressant om Micke J lyckas slunga iväg henne till ledningen! 8 DARSHANA har nog aldrig varit bättre men verkar ha svårt att vinna. Tar man med om man har gott om streck, 9 JEJJE PALEMA står perfekt inne och Goop upp nu. Var vårt tips förra gången. Sitter nu istället? 10 WHATABOUTYOU ZAZ ser det jobbigt ut för här. Sistastrecket på grundkapacitet. 13 I’M SAILING har lopp i kroppen och denna gången blir det intressanta utrustningsändringar. Se upp! Uppdaterat fredag: Efter mycket positiva rapporter kommer 15 AMFIBIAN MADNESS med i A-gruppen.

RANKING: A:9-7-6-3-2-15 B: 1-8-10-13

V75-3

2 PHANTASM SOA vore en riktig skräll men plus på ny kusk och tre lopp i kroppen nu kan göra den intressant för månmiljonletarna 3 ON TRACK PIRATEN har bästa läget av favoriterna och får tipsnicken här 4 ELLIOT COGER kanske väger lite lätt men var grymt bra senast och är en rolig skräll vid gardering. Enlite kämpe. 10 NIMBUS C.D. går riktigt bra för Bergh nu och allt pekar uppåt. Får den slag p piraten så är det chans. 11 PLATON FACE är stark och går hela vägen. Kul streck.

RANKING: A:3-10-11 B:4-2

V75-4

3 HJALLE PALEMA testas nog från start och kan bli farlig med lucka invändigt. Kan knappast leda hela vägen väl? 5 CANNON FLAME har fin fart för den klass den är i nu 6 TONY AFRIKA är vår spetsfavorit här och vi blir inte förvånade om det håller hela vägen trots att det kan bli sega ben på det långa upploppet med friskt tempo. 7 HARRINGTON har presterat väldigt mycket upp och ner men kan vara värd ett chansstreck med Goop upp. 9 ROSSI PALEMA gillar vi skarpt! Gör alltid bra prestationer och här laddar nog Micke J offensivt och är framme tidigt och ställer en fråga. 11 COMTE DE POMMEAU brukat alltid ha en bra trudelutt till slut och det kan passa fint på det långa upploppet om det blir tempo på tillställningen. 14 ISLAND LIFE är ny hos Robert Bergh och kanske får en nytändning och slår till direkt trots läget? Bra grundkapacitet.

RANKING: A:6 B:9-5-7-14-3-11

Andelsspelet hittar ni här: https://tillsammans.atg.se/lagsida/21490?andelsspel=75813

V75-5

3 STEPPING SPACEBOY kan kanske inte få ledningen mot vår etta här men får ett bra lopp och ska med vid gardering. 4 VÄSTERBO EXACT tror vi tar spets här och leder runt om. Kan vinna oavsett position. Formen på topp! 5 RAFIKI FRI kan komma in i matchen vid överpace. Går alltid hela vägen. 11 BARON GIFT kan avgöra till slut med lopp på rulle, Vunnit V75 i år och ska inte nonchaleras.

RANKING: A:4 B:5-11-3

V75-6

1 ILLUMINATI är stark som en björn och distansen är plusplus. Borde få tid att komma ut i slagläge trots innerspår och håller den ihop travet blir den svårstoppad. 3 SCARLETS MIRAKEL gillar distansen och ska med om man tar 5-6 stycken. 7 PACIFIC FACE urstark men alltid nära till galopp. Kan utmana om rent trav. 9 FAROUK BR pålitlig långskubbare som räknas om favoriterna sviker 10 THE REAL STAR har varit riktigt fin vid de två senaste segrarna. Formen räcker långt här och distansen är ett plus.

RANKING: A:1 B:7-10-9-3

V75-7

1 NIGHT BRODDE fick inte till det senast men har varit bra innan. Räknas bakom favoriten. 2 CHAPUY segrade direkt i comebacken senast och borde vara ännu bättre nu. Se upp! 7 MARVELOUS är riktigt bra i grunden och får vårt sistastreck här om loppet garderas 9 VLAD DEL RONCO tror vi bara vinner. Goop upp nu och debut i V75 efter fina insatser. 10 KAISER HÅLERYD har varit bra länge men sämre senast. Tillfällighet? 12 INFINITUS kommer från ett stall i toppform. Det viskas en del om att 3 DONTBREAKTHEBANKÅS kan göra en grym insats och sätta allt på ett kort så detta blir en fredagsuppdatering från oss.

RANKING: A:9 B:1-2-10-12-7-3

Andelsspelet hittar ni här: https://tillsammans.atg.se/lagsida/21490?andelsspel=75813

 

V75 System & Analys inför V75 Axevalla av

ALLTOMTRAV/MINANDEL

SPELA V75 & V86 MED OSS!
SPELGUIDEN AB som har levererat grymma tips till Spelbutiker i över 30 år
samt innehavaren av VINSTREKORDET på V86 (22,6 miljoner):
https://www.atg.se/cigarrmagasinet
Föregående artikelInför V75: ”Han känns enormt fin”
Nästa artikelDarling Mearas flyttas till USA

KOMMENTERA ARTIKELN

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.